Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Trenutno se pola stvari ne vidi A ostalo su nepregledne u PM Trebalo mi je 7 sekundi da nadjem kako da postavim novu temu i jos toliko da nadjem dugme "Okaci novu temu" (tj. "OK")
(naravno, IE8)
Nema veze s onim sto je bilo pre. Totalno druga koncepcija. Da li je bolje videcemo.
Za pocetak ne mogu da nadjem gde da kliknem pa da vidim poslednje postavljene teme kao sto je bilo na onom tipu.
Ovo su utisci is prve:
Pri zumiranje se pomeraju i preklapaju polja Forum, Nove poruke, ali i podaci u glavnoj koloni - levoj. Ona desna - vesti - koja mi mnogo i ne treba , eee, ona je dobra:wall:
U 4 reci - NE svidja mi se!
Tamna tema je bruka. Baš sam se namerio da smaram admine da ubace dark grey temu koja bi se uklopila sa tamnim izgledom mog Win7 kad ono, novogodišnji poklon od Bencha stiže ranije
Plava mi je bila blagi užas, držao sam je samo zbog toga što svetla isijava i bole oči posle višečasovne bleje na Benchu
Jedina zamerka je nepostojanje mobile teme ali ovo je verovatno neka beta proba tako da očekujem i to u bliskoj budućnosti.
Edit: Au bre matorci, ala smarate. Navikli se na plavo i ne može drukčije.. šta bi sa onim: promena je uvek dobrodošla?