Šta je novo?

Aaaa, sta uradiste sa forumom???

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

alfaunits

Znamenit
Učlanjen(a)
24.06.2006
Poena
1,385
Trenutno se pola stvari ne vidi :( A ostalo su nepregledne u PM :( Trebalo mi je 7 sekundi da nadjem kako da postavim novu temu i jos toliko da nadjem dugme "Okaci novu temu" (tj. "OK")
(naravno, IE8)

Nema veze s onim sto je bilo pre. Totalno druga koncepcija. Da li je bolje videcemo.
Za pocetak ne mogu da nadjem gde da kliknem pa da vidim poslednje postavljene teme kao sto je bilo na onom tipu.

Definitivno je pregledniji od starog ali boje :wall:
Prebacio sam na dark varijantu i cini mi se da je malo manje partizanovska :d

Ali kad sam video benchmark znak u crno beloj izvedbi mislio sam da mi je tv izgubio boju :mad:

Napravite neke teme sa zivljim bojama !

Vratite mi plavu boju!

Mene je plava smorila, tako da je ovo lepo osvezenje, uostalom ko hoce da mu forum bude saren ko bozicna jelka? :wall:

Trebali su da ostave ibor starog sajta! Ovo je sada shatro "fensi" al se zato nista ne vidi!!!

Ovo su utisci is prve:
Pri zumiranje se pomeraju i preklapaju polja Forum, Nove poruke, ali i podaci u glavnoj koloni - levoj. Ona desna - vesti - koja mi mnogo i ne treba , eee, ona je dobra:wall:
U 4 reci - NE svidja mi se!

Ja sam koristio Bench-Old temu, od kada postoji. Sad je vise nema :(

vec ima tema od 12 strana na kukanje o novom izlgedu

Da je prvi april... shvatio bi kao neukusnu salu...

Sta nagrdiste onako lep sait ? Je vama ovo stvarno lepse izgleda ?

Ko vam slozi ove "boje" ??? Ovo izgleda kao POGRESNO SKROJENA PARTIZANOVA ZASTAVA...

(Nemojte mi samo reci - jos da ste nekom platili za ovaj "dizajn")

Jel ovo Grand Production preuzeo benchmark ? Ubacite i neku zvezdicu od celofana...

Poslednja izmena:
Stvarno ste kao mala deca. :smackbum:

Tamna tema je bruka. Baš sam se namerio da smaram admine da ubace dark grey temu koja bi se uklopila sa tamnim izgledom mog Win7 kad ono, novogodišnji poklon od Bencha stiže ranije :)

Plava mi je bila blagi užas, držao sam je samo zbog toga što svetla isijava i bole oči posle višečasovne bleje na Benchu :D

Jedina zamerka je nepostojanje mobile teme ali ovo je verovatno neka beta proba tako da očekujem i to u bliskoj budućnosti.

Edit: Au bre matorci, ala smarate. Navikli se na plavo i ne može drukčije.. šta bi sa onim: promena je uvek dobrodošla?

Poslednja izmena:
Da mi je samo znati sto kupi kolor monitor, sada vidim da mi netreba.:d

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno