ja sam na svog chiefteka lepio onu alu foliju (mirror look) 🙂Oduvek sam ja voleo da se zezam oko toga, mada ovo mi je prvi malo ozbiljniji mod gde je i posveceno malo vise paznje. A svoju prvu modifikaciju sam uradio na Armor+ kucistu pre ~2god. gde sam zamenio fabricki plexi za zatamnjeni i prefarbao u srebrno par stvari 🙂
BTW moram da priznam da se u poslednje vreme mnogo primam na smirglani aluminijum i kucista tipa Stacker 810 (to je onaj old school), ATCS 840 - silver malo vise, Corsair Obsidian - koji mi se u pocetku nije uopste ni dopadao, ali imam u glavi par ideja idt.
Hvala i kao sto rekoh, sutra bi trebalo da bude vise slika i nesto detaljnije o ovome 🙂
Steta bi bila da ne stavis bilo koji sleeve na 24pin da ne stoji ovako 'golo'
Mozda bi bolje bilo da umesto crvenog stavis plavi vent i dodas jos jedan plavi led pozadi, kazem zato sto sam primetio da imas nekoliko plavih led dioda u kucistu, da se ne bi mesale plava i crvena.u tom slucaju i MFC1 bi mogao da ostane.
BTW gde si nasao ovaj ScYthe fan kontroler :wave::wave:
Yeah, Server imam. Meni se pak nije svidelo kod Master (Ace) malo jace svetlo displeja, zato mi se dopada sto moze da se ugasi ceo displej na Serveru. 🙂Dovuce coban oba, medjutim ja Rumun uzeo Ace-a posto je bilo jeftiniji a i vise mi se dopada njegov displej tj. kombinacija zelenkaste i plave boje. Server je skoro isti s tim sto ima jos neke meni sasvim nepotrebne opcije 🙂
Btw, pa ti bese i imas Server ? E samo da znas da Ace ima jos gore postavljene fan konektore pozadi :S:
Jok, MFC1 je u oglasima vec vise od nedelju dana i samo cekam da ode. Trenutno mislim da bi uzeo crni MFC1+ (a vec sam i imao MFC1+ samo srebrni - prodao sam ga) ...
Mada odavno sam ja smekao Kaze Master (Ace) ali su imali problem sa pouzdanoscu, mislim da je na Ace-u ispravljeno (hladnjaci na tranzistorima).
Vrlo lepo, daj jednu sliku da vidimo samo komponente tj kako izgleda unutra 🙂
Mogu ali cini mi se samo oni koji se gase na oko 3.5-4V do koliko se spusta Ace, dok Server ide do 0V. 🙂Mogu da se ugase i na Ace-u 🙂.
Samo smanjim do kraja.@garson
Mali off ali moram te pitati kako ugasis ventove na serveru? Ja sam moje smanjivao do nule ali tad pisti...
Izvini OCz na off-u 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari