ja sam na svog chiefteka lepio onu alu foliju (mirror look)Oduvek sam ja voleo da se zezam oko toga, mada ovo mi je prvi malo ozbiljniji mod gde je i posveceno malo vise paznje. A svoju prvu modifikaciju sam uradio na Armor+ kucistu pre ~2god. gde sam zamenio fabricki plexi za zatamnjeni i prefarbao u srebrno par stvari
BTW moram da priznam da se u poslednje vreme mnogo primam na smirglani aluminijum i kucista tipa Stacker 810 (to je onaj old school), ATCS 840 - silver malo vise, Corsair Obsidian - koji mi se u pocetku nije uopste ni dopadao, ali imam u glavi par ideja idt.
Hvala i kao sto rekoh, sutra bi trebalo da bude vise slika i nesto detaljnije o ovome![]()
Steta bi bila da ne stavis bilo koji sleeve na 24pin da ne stoji ovako 'golo'
Mozda bi bolje bilo da umesto crvenog stavis plavi vent i dodas jos jedan plavi led pozadi, kazem zato sto sam primetio da imas nekoliko plavih led dioda u kucistu, da se ne bi mesale plava i crvena.u tom slucaju i MFC1 bi mogao da ostane.
BTW gde si nasao ovaj ScYthe fan kontroler :wave::wave:
Yeah, Server imam. Meni se pak nije svidelo kod Master (Ace) malo jace svetlo displeja, zato mi se dopada sto moze da se ugasi ceo displej na Serveru.Dovuce coban oba, medjutim ja Rumun uzeo Ace-a posto je bilo jeftiniji a i vise mi se dopada njegov displej tj. kombinacija zelenkaste i plave boje. Server je skoro isti s tim sto ima jos neke meni sasvim nepotrebne opcije
Btw, pa ti bese i imas Server ? E samo da znas da Ace ima jos gore postavljene fan konektore pozadi :S:
Jok, MFC1 je u oglasima vec vise od nedelju dana i samo cekam da ode. Trenutno mislim da bi uzeo crni MFC1+ (a vec sam i imao MFC1+ samo srebrni - prodao sam ga) ...
Mada odavno sam ja smekao Kaze Master (Ace) ali su imali problem sa pouzdanoscu, mislim da je na Ace-u ispravljeno (hladnjaci na tranzistorima).
Vrlo lepo, daj jednu sliku da vidimo samo komponente tj kako izgleda unutra![]()
Mogu ali cini mi se samo oni koji se gase na oko 3.5-4V do koliko se spusta Ace, dok Server ide do 0V.Mogu da se ugase i na Ace-u.
Samo smanjim do kraja.@garson
Mali off ali moram te pitati kako ugasis ventove na serveru? Ja sam moje smanjivao do nule ali tad pisti...
Izvini OCz na off-u![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari