Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Koje igrice su vam trenutno u telefonu (instalirane narafski)?

Moj spisak:

Angry Birds v1.4.2............................14.10 mb
Blow Up v1.7.5.................................1.85 mb
Colorix HD v1.7.2..............................8.17 mb
EGGGZ v1.2.1..................................3.27 mb
Fruit Ninja v1.3.3.............................9.39 mb
Hungry Shark v1.6.0.........................8.65 mb
Hungry Shark - Part 2 v2.0................11.70 mb
Hyper Jump v1.6.8...........................3.41 mb
Jet Car Stunts v1.02........................19.90 mb
Leap Sheep! v1.0.2..........................7.56 mb
Mega Jump v1.0.1............................25.70 mb
NFS Shift v1.0.4..............................100.00 mb
Ninja Kaka Pro - Fruit Dojo v1.0.1.......5.79 mb
Pinball Ride v1.0.1............................17.70 mb
Rocket Bunnies v1.0.2.......................11.80 mb
SheepRun Beta v1.1.8.......................6.38 mb
Spinballs v1.1.0................................5.02 mb
Splode v1.5.2..................................13.70 mb
Super Tumble v1.3.3.........................3.24 mb
Toss It Pro v1.8.2.............................3.20 mb
Totemo HD v1.34..............................5.87 mb
Yumsters v1.0.8...............................7.97 mb

gameloft

Asphalt 5 HD v3.1.9........................................155 mb
Brothers In Arms 2: Global Front HD v3.0.8..........312 mb
Fishing Kings HD v3.2.6....................................124 mb
Let’s Golf 2 HD v3.0.4......................................323 mb
Oregon Trail HD v3.2.1.....................................250 mb
Real Football 2011 HD v3.1.2.............................247 mb
Shrek Kart HD v3.1.1.......................................103 mb
Spider-Man: Total Mayhem HD v3.2.6.................155 mb
Tom Clancy's Splinter Cell Conviction HD v3.1.6....484 mb

Zato ne mogu često da eksperimentišem sa novim romovima (koji nas učiniše njihovim robovima). :whip:

Javiću se kada izigram ovo... za jedno par meseci. :bottle:

:)))))) imas najjaci spisak!
E sad instalirao sam NFS Shift ali mi pravi problem kad prelazim nivoe, izbacuje mi kao fali neki fajl, nedovoljnio memorije... Moze link za taj NFS ako provereno radi?

:)))))) imas najjaci spisak!
E sad instalirao sam NFS Shift ali mi pravi problem kad prelazim nivoe, izbacuje mi kao fali neki fajl, nedovoljnio memorije... Moze link za taj NFS ako provereno radi?

Provereno radi ali igricu sam preuzeo pre mesec dana, tako da ti ne mogu pomoći. Spisak je samo delić onoga što imam... :guitar:

Nove stvari vredne pažnje:

- Gameloft GT Racing Motor Academy HD v3.1.1
- Android 2.3 Launcher (Home) v2.3.2
Recent changes:
1. Add eclair backward compatibility (Testing)
2. Add laucher settings
3. Fix app drawer issues on some devices

- ADW Launcher EX v1.0

ADWLauncher EX. “A new hope”

ADWLauncher EX is based on the ADW.Launcher opensource code with a lot of new additions and improvements, like for example:

* 5 different app drawer styles/behaviors
o 3D Nexus One like applications drawer
o 2 different plain vertical applications drawers styles, the “old one” and a new fast and smooth one
o 2 different Iphone-like horizontal applications drawers, a traditional paginated one and a new one with continuous fling
* Different desktop transitions (8 at the moment): new animations while navigating through your desktop screens. Try them all, they’re crazy!!!
* New Icons configurations/look and feel: Tweak your desktop icons, change its sizes, add coloured backgrounds, change font size, color, etc!
* New fast presets mode: Quickly change the whole desktop configuration by 1 click!
* Editable desktop icons for applications, shortcuts and folders!
* Lots of code improvements
* More, more more to come!!

Nemam sada vremena da isprobam ali deluje obećavajuće...

Uzeo sam danas bratu ovaj fon pa ako moze neka mala pomoc u vezi kontakta.Kopirao sam kontakte sa sim kartice u memoriju telefona i sad ih vidi duplo.Da li neko moze da mi kaze gde u podesavanjima da udjem i da mu stavim da kontakte cita samo sa memorije telefona.Ako nije problem da mi neko odgovori.

Ides contacts/menu/more/display options/SIM (odcekiras check box)/PHONE (cekiras sve sto je ponudjeno)... Ovo bi trebalo da ti zavrsi posao

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Proveri u podešavanjima galerije :wall:
Da li si uopšte pogledao u podešavanjima kontakta, u kontaktima odeš na more, display options.

Poslednja izmena:
Jel moze ADW Launcher EX da se namesti da se swipuje levo desno u aplikacijama. To je jedina stvar koja me drzi na TouchWiz trenutno, gore dole mi se ne svidja nikako.

Odličan je ADW. Jedino što mi nedostaje je scrollable dock, ali mi ne smeta toliko, super je sto moze da se poveća veličina ikonica u docku.

Jel moze ADW Launcher EX da se namesti da se swipuje levo desno u aplikacijama. To je jedina stvar koja me drzi na TouchWiz trenutno, gore dole mi se ne svidja nikako.

Moze moze, ima brdo opcija :) Odlican Launcher, definitivno trenutno najbolji launcher za Android do sada

Real Football 2011 HD v3.1.2

Probao danas tim Srbije kad ono, imena igrača nemaju veze sa mozgom. :(

Bilo bi dobro da mogu da se izmene na računaru...

Meni je LauncerPro i dalje bolji. Zbog skrolovanja Dock-a i brzi je dosta od ADW.

Launcher pro je sada nikakav (pre sam samo njega koristio, valjda će dodati nove stvari kada ga napiše ispočetka), nije ništa promenjeno sto godina, još je adw mnogo tečniji.

Poslednja izmena:
Ides contacts/menu/more/display options/SIM (odcekiras check box)/PHONE (cekiras sve sto je ponudjeno)... Ovo bi trebalo da ti zavrsi posao

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Hvala snasao sam se.Sad je namesteno.

Naprasno mi je prestala raditi B92 aplikacija. Reinstal iste i brisanje podataka sa sd kartice nije pomogao.
Neki predlog? Slicna iskustva?

Ljudi ja se preporodio sa novim ADW, fenomenalan je.

Naprasno mi je prestala raditi B92 aplikacija. Reinstal iste i brisanje podataka sa sd kartice nije pomogao.
Neki predlog? Slicna iskustva?
Takođe. Moguće je da su nešto promenili na samom B92 sajtu.
Nadam se da će se ili srediti ili će autor uraditi update aplikacije.

Task Manager se zove, ima ga na marketu. Moze se okarakterisati kao task killer, oslobadja ram jednim klikom na widget.

Hmm 2 puta mi zakucao u 2 dana "jpy" stock. Koji mi preporucujete kao najpouzdaniji?

Gizmor kakav ti je ono benchmark widget ?

To ti je Tapatalk widget ludaku :) . Dobio si ga kad si instalirao Tapatalk, samo treba da stavis widget na homescreen. Kod nas je to duzi pritisak na homescreen pa Widgets, verovatno je isto i na Desire.

To ti je Tapatalk widget ludaku :) . Dobio si ga kad si instalirao Tapatalk, samo treba da stavis widget na homescreen. Kod nas je to duzi pritisak na homescreen pa Widgets, verovatno je isto i na Desire.

Vidi stvarno. :)
Evo proradio je i Skype sad kad sam ga ponovo instalirao. :)

Aj na PM objasni molim te kako da namestim iGo navigaciju.

Nemam pojma realno, nisam ni stavljao iGo, nisam imao potrebe jos. Prosledjujem nekom drugom da ti odgovori koji je to radio :)

Aj ti meni objasni kako si ovako dobro slikao svoj Galaxy ?!!? :zgran::sceptic:

Nazad
Vrh Dno