shin-bojan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 14.10.2004
- Poena
- 925
Da li nekom treba Ford Focus RS WRC 07 '08?
Imam jedan viska, a igra mi ne dozvoljava da ga prodam
.
Imam jedan viska, a igra mi ne dozvoljava da ga prodam
da ali ce ti posle trebati jos 6 meseci da poskidas sve update-ove
da ali ce ti posle trebati jos 6 meseci da poskidas sve update-ove :d
primetio sam (ili se meni cini) da su i senke poboljsane. nisu vise onako krzave![]()
narode , jel vama radi promena kamere na "select" kada pustite replay sa trke?
u manualu pise da bi trebalo da radi ali ja se ubi a kamera se pomeriti ne moze![]()
narode , jel vama radi promena kamere na "select" kada pustite replay sa trke?
u manualu pise da bi trebalo da radi ali ja se ubi a kamera se pomeriti ne moze![]()
Nenad22 je napisao(la):Jeste li uspeli uzeti zlato na drugom AMG special event-u? Pojedinacno imam zlato za svaki deo ali ceo Ring nisam uspeo ispod 7:05...
ima nas koji stekamo pare za igru i ne bi smo da se razbacujemo mclarenima i td..
meni treba formula GT sad a kosta skoro 5 000 000.
Jeste li uspeli uzeti zlato na drugom AMG special event-u? Pojedinacno imam zlato za svaki deo ali ceo Ring nisam uspeo ispod 7:05...
ja sam pokusao par puta i nisam mogao bolje od 5. mesta. alal tuki onom ko ovde uzme tozla![]()
Au kakav je F1.. Naj uzbudljivije iskustvo do sad u GT5Preglednost u kokpitu, feedback je kao na kartingu (ali pravom, ne ovom u igri
), sve zivo osecas, kad zakacis ivicnjak kao da si zabo malim prstom ivicu kreveta
, vredi svaki dinar, ali uzasno je zaeban za voznju, cinculirao sam na Ringu da ne bi izletao sa staze svaki cas i napravio 7:32.xx, bez svih pomoci i laznog abs-a
![]()
taj auto i nema ABSmozes li da uploadujes krug na yt ako imas replay?
Borise daj jos neke slike McLaren F1ako moze more artistic
i ako moze u full hd rezoluciji
![]()
Uzeo zlato iz drugog pokusaja
Obisao prvog posle karusela u drugom krugu i ostavio ga 8 sekundi...
protip: posto kanta ima samo 4 brzine smanji transmisiju do 360 - 350 km kako bi bio dosta brzi u krivinama jer top speed ti na ringu i ne znaci mnogo sem onog poslednjeg pravca na kome ne mozes da dobijes preterano vremena jer i AI tu leti...
hehe znaci u tome je fora
mislio sam da cackanjem necu nesto bog zna koliko popraviti vreme a i da budem iskren mrzelo me
ali je kinta mnogo dobra za to zlato, 1000 000cr cini mi se tako da , alal vera ranko :d
nesto slicno onom Lotusu, bas je kool ona fotka black&white with some redOk.. kad dodjem kuci verovatno..Hoces photoshop artistic, ili in-game?
Mada i ova je blago photoshopirana, ubijena je ona wipeout zelena.. (to mi je jedina veca mana u vezi grafike, previse su jake boje).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari