Šta je novo?

Gran Turismo 5

Da li nekom treba Ford Focus RS WRC 07 '08?
Imam jedan viska, a igra mi ne dozvoljava da ga prodam :).

Daj :D

jos nesto sto sam provalio danas slucajno testirajuci moju lanciu S3 na reli stazama...
pored onih cackanja oko LFA i staza, ubacili su zaslepljujuci efekat kada idete prema suncu (a ono obasjava vetrobran) i stvarno se nista zivo ne vidi, bas kao u pravom autu :)

nesto slicno izlasku iz tunela, kada se privikavaju oci.

Primetio sam i ja to, odlican efekat.
Svidja mi se i kako je nebo uradjeno na Cote d Azur(ne znam da li je ovo menjano, ali ja do juce nisam primetio).

Poslednja izmena:
svasta su oni izmenjali i dodali u tih 600mb sto nisu objavili :)

Super... Znaci jos samo 6 meseci i bice kompletna :) Taman dok joj padne cena :p

da ali ce ti posle trebati jos 6 meseci da poskidas sve update-ove :d

primetio sam (ili se meni cini) da su i senke poboljsane. nisu vise onako krzave :)

A ja primećujem da bi mogli malo da iziđete na svež vazduh, kad takve sitnice primećujete :D

da ali ce ti posle trebati jos 6 meseci da poskidas sve update-ove :d

primetio sam (ili se meni cini) da su i senke poboljsane. nisu vise onako krzave :)

Isla je neka prica da je self-shadowing izbacen, a senke popravljene.
Mozda je istina.

Verovatno ce novije verzije igre imati na bd-u sve update-ove.

Au kakav je F1.. Naj uzbudljivije iskustvo do sad u GT5 :) Preglednost u kokpitu, feedback je kao na kartingu (ali pravom, ne ovom u igri :) ), sve zivo osecas, kad zakacis ivicnjak kao da si zabo malim prstom ivicu kreveta :D , vredi svaki dinar, ali uzasno je zaeban za voznju, cinculirao sam na Ringu da ne bi izletao sa staze svaki cas i napravio 7:32.xx, bez svih pomoci i laznog abs-a :)

mclarenf1.jpg

Poslednja izmena:
Uh, nisam ga jos kupio ali moracu malo da pojurim tvoj rekord nekom prilikom :)

Ajmo ljudi da napravimo neku tabelu sa top vremenima na ringu za pocetak da napravimo neki nas interni Leaderboard.
Svi automobili da budu default i bez pomoci (mozemo odvojeno i sa asistencijama).

ima nas koji stekamo pare za igru i ne bi smo da se razbacujemo mclarenima i td.. :p
meni treba formula GT sad a kosta skoro 5 000 000.

narode , jel vama radi promena kamere na "select" kada pustite replay sa trke?
u manualu pise da bi trebalo da radi ali ja se ubi a kamera se pomeriti ne moze :p

u manualu pise da bi trebalo da radi ali ja se ubi a kamera se pomeriti ne moze :p

Radi :).

Jeste li uspeli uzeti zlato na drugom AMG special event-u? Pojedinacno imam zlato za svaki deo ali ceo Ring nisam uspeo ispod 7:05...

Promena na online replay-ima ne radi a na offline standardno radi...

Nenad22 je napisao(la):
Jeste li uspeli uzeti zlato na drugom AMG special event-u? Pojedinacno imam zlato za svaki deo ali ceo Ring nisam uspeo ispod 7:05...

Meni su celi krugovi bili laksi od odredjenih sektora, pokupio sam zlato na svim special event-ima sem onog sa Lamborghinijem na Toscani, nesto me mrzi da se trudim oko njega...

GT5 po pitanju updateova ne funkcionise kao vecina igara. Downloaduje se iskljucivo poslednja verzija patcha.

ima nas koji stekamo pare za igru i ne bi smo da se razbacujemo mclarenima i td.. :p
meni treba formula GT sad a kosta skoro 5 000 000.

Sreca pa nisam zrtva igre kao vi.. :p Seasonal events me iscascavali (a stvarno su 5 puta zanimljivije od klasicnih AI trka..) pa sam se pocastio :)
Predobro je uradjen, mada to je Kazunorijev 'dream car' pa je mozda stavio jos malo nula i keceva :)

da li moze da se na psn-ovom sajtu vidi ko je trenutno od prijatelja online i sta igra?

Ja jesam, 7:04.600 i nesto, dosta je tesko, treba bas dobro da se odveze ali se isplati iscimati se zbog nagrade koja sledi :)

BTW, onaj nascar bonus na schlajfeu je takvo svetogrdje da nemam reci, kud im ta kombinacija pade na pamet.. za ono uopste nemam volju da vozim...

Poslednja izmena:
ja sam pokusao par puta i nisam mogao bolje od 5. mesta. alal tuki onom ko ovde uzme tozla :p

ja sam pokusao par puta i nisam mogao bolje od 5. mesta. alal tuki onom ko ovde uzme tozla :p

Uzeo zlato iz drugog pokusaja :D

Obisao prvog posle karusela u drugom krugu i ostavio ga 8 sekundi...

protip: posto kanta ima samo 4 brzine smanji transmisiju do 360 - 350 km kako bi bio dosta brzi u krivinama jer top speed ti na ringu i ne znaci mnogo sem onog poslednjeg pravca na kome ne mozes da dobijes preterano vremena jer i AI tu leti...

Au kakav je F1.. Naj uzbudljivije iskustvo do sad u GT5 :) Preglednost u kokpitu, feedback je kao na kartingu (ali pravom, ne ovom u igri :) ), sve zivo osecas, kad zakacis ivicnjak kao da si zabo malim prstom ivicu kreveta :D , vredi svaki dinar, ali uzasno je zaeban za voznju, cinculirao sam na Ringu da ne bi izletao sa staze svaki cas i napravio 7:32.xx, bez svih pomoci i laznog abs-a :)

taj auto i nema ABS :) mozes li da uploadujes krug na yt ako imas replay?

Borise daj jos neke slike McLaren F1 :) ako moze more artistic :) i ako moze u full hd rezoluciji :)

taj auto i nema ABS :) mozes li da uploadujes krug na yt ako imas replay?

Ajd, ovih dana.. :) Takva je glupost sto ne moze da se ugasi HUD i mapa i u replay-u..

Borise daj jos neke slike McLaren F1 :) ako moze more artistic :) i ako moze u full hd rezoluciji :)

Ok.. kad dodjem kuci verovatno.. :) Hoces photoshop artistic, ili in-game? :) Mada i ova je blago photoshopirana, ubijena je ona wipeout zelena.. (to mi je jedina veca mana u vezi grafike, previse su jake boje).

Poslednja izmena:
Uzeo zlato iz drugog pokusaja :D

Obisao prvog posle karusela u drugom krugu i ostavio ga 8 sekundi...

protip: posto kanta ima samo 4 brzine smanji transmisiju do 360 - 350 km kako bi bio dosta brzi u krivinama jer top speed ti na ringu i ne znaci mnogo sem onog poslednjeg pravca na kome ne mozes da dobijes preterano vremena jer i AI tu leti...

hehe znaci u tome je fora :)

mislio sam da cackanjem necu nesto bog zna koliko popraviti vreme a i da budem iskren mrzelo me :D

ali je kinta mnogo dobra za to zlato, 1000 000cr cini mi se tako da , alal vera ranko :d

Ok.. kad dodjem kuci verovatno.. :) Hoces photoshop artistic, ili in-game? :) Mada i ova je blago photoshopirana, ubijena je ona wipeout zelena.. (to mi je jedina veca mana u vezi grafike, previse su jake boje).
nesto slicno onom Lotusu, bas je kool ona fotka black&white with some red

Eo par.. ;)

f12d.jpg

f14k.jpg

f16i.jpg

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno