Ajde ne pricaj gluposti. Jesu ti postovi zaista korisni, ali nemoj toliko zasluga sebi davati. Tvoje pljuvanje po PIN-u tesko da moze nekom da pomogne, a sumnjam da si toliko pametniji od svih i jedini si uporedio cene na dva tri mesta (sto radi i baba kada kupuje sporet). Lepo ti je covek objasnio zasto su neke cene takve kakve jesu, a ti i dalje o jabukama.
I naravno da ces dobiti opomenu ako nastavis da "kritikujes" bez argumenata.
Mislim da ovo uopste nije bilo pljuvanje po PIN-u, ja ga bar nisam tako shvatio.
Covek je lepo rekao njegovo iskustvo - da je pronasao upola nizu cenu, i sta je lose kod toga sto je rekao? U svakom slucaju nije lose znati, ja recimo nisam znao da PIN nije povoljan kao maloprodaja, a zivim u Novom Sadu.
Inace, da prenesem ponovo moje iskustvo sa Blueberry uredjajem. Pre tri ipo godine sam kupio u Novelu u Novom Sadu plejer Blueberry TomCat. Nakon oko mesec dana ekran se pokvario - kada se ukljuci ekran je kompletno beo.
Otisao sam sa sve garancijom i racunom u servis PIN-a, likovi iz servisa su cacnuli plejer na 5-10 minuta i zakljucili da ne moze da se zameni ekran. Uputili su me na drugi servis PIN-a, gde mi je na licu mesta dodeljen novi uredjaj. Sve ukupno je trajalo oko sat - sat ipo.
Dakle, ne znam kakva su iskustva drugih korisnika, ali ja sam ovim bio prezadovoljan, a posebno sam srecan sto je plejer narednih godinu i po radio besprekorno, cak sam i preko njegovog ekrancica procitao 20-ak knjiga. :,,:
E, sad, ovaj NetCat mi se jako svideo na prvi pogled, svidja mi se to je tako lagan i tanak, malo sam ga isprobao u prodavnici i rekao bih da je odziv solidan, i rado bih ga pazario. Jedino sto me plasi je sto se primerak koji sam probao u prodavnici prilikom surfovanja po netu zapucao i morao je da bude fizicki restartovan. Zato cekam malo detaljnije testove i da prodje malo vremena da vidim kako se ponasa u duzem periodu.
Sve u svemu, drago mi je sto vreme tableta dolazi!

arty: