Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Stavio, isprobao, radi skroz lepo i bez voodoo-a, ali cu ga ipak ukljuciti iz clockwork-a jer je iskljucen po defaultu.

edit:

Google maps je nevidjeno brz sada, kao da su pre-cached mape, sta se desava? Nije bilo ni blizu ovome u darky 5.6, otvarao je segmente mape mnoooogo sporije.

Poslednja izmena:
Cek a zar nije 5.0 bio ubacen u darky 5.6? Znam da sam koristio maps u 5.6 ali nije bilo ovako brzo uopste i znam definitivno da nije bilo ovog okretanja mapa sa dva prsta, sto je extra bas.

Moguce je da mi je ostala starija verzija google maps kad se instalirao darky 5.6 a sad sa 6.0 je to ispravljeno.

U ***, svaka dva dana novi rom a tek sam uzeo telefon pa nikako da se nakanim... :d
Sacekacu jos malo utisaka od darky 6 pa cu njega da stavim.
Koliko sam shvatio, lagfix vise nije potreban, odnosno razlika je minimalna ili?

Probao sam ja darky 6.0 bez lagfixa kratko vreme, skroz je tecan. Cak sam i poterao quadrant da se uverim, 1100 poena, solidan rezultat vez voodoo-a. Naravno, odmah sam ukljucio voodoo opet posto je po defaultu iskljucen kad se instalira rom, kao sto rekoh. Ne vidim zasto neko ne bi stavljao lagfix, ne skodi nikako a bukvalno eliminise sansu da vam telefon "zalaguje".

Stock JPX bez Voodoo LagFix-a - quadrant: 1.121. Ubaciću voodoo kasnije pa da proverim kakav će biti rezultat.

Stock JPX bez Voodoo LagFix-a - quadrant: 1.121. Ubaciću voodoo kasnije pa da proverim kakav će biti rezultat.

1110 bez cika Voodoo-a, sa njim 1500-1600...probacu i OC kernel na kraju, ali sam sasvim zadovoljan kako radi sada. Samo ima mnogo animacija bre, sve mi nesto djuska po ekranu :/

Sent from my GT-I9000

1110 bez cika Voodoo-a, sa njim 1500-1600...probacu i OC kernel na kraju, ali sam sasvim zadovoljan kako radi sada. Samo ima mnogo animacija bre, sve mi nesto djuska po ekranu :/

Sent from my GT-I9000

ne znam sta je darky radio sa ovim i pretposlednjim romom, ne znam jel lag u pitanju ali ima momenata kada back ne reaguje iz prve

Kad postujete ovako neke slicice, vidim da dosta vas i dalje ima reklame koje smaraju. Ako vam je tel rootovan, skinite app adfree i resite se nepotrebnih reklama

Hvala, hvala,... ovo je sjajno!

edit: da li na JPX moze da se nabaci update_framework_JPU ili ...?

Poslednja izmena:
kad god se pohvalim neko me poklopi:( ...

Uopste mi nije bila namera da te poklopim, samo kazem da je mnogo bitniji tvoj licni feel kako ti radi aparat u nekim realnim uslovima. Ovo je sinteticki benchmark, kontrolisan, i visok score u njemu moze - a i ne mora direktno biti povezan sa performansama tvog aparata

Ja imam nenormalnih problema sa baterijom. Od kada sam ga uzeo baterija mi uzasno kratko traje ne moze da izdrzi ni jedan dan,uzmem ga sa punjaca u 7h a vec je prazan u 17h da mi barem drzi do veceri pa da ga punim uvece,ali ne uspeva da izdrzi... Ne znam koliko vama traje? Da li garancija pokriva bateriju ili da kupujem novu?

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Ja imam nenormalnih problema sa baterijom. Od kada sam ga uzeo baterija mi uzasno kratko traje ne moze da izdrzi ni jedan dan,uzmem ga sa punjaca u 7h a vec je prazan u 17h da mi barem drzi do veceri pa da ga punim uvece,ali ne uspeva da izdrzi... Ne znam koliko vama traje? Da li garancija pokriva bateriju ili da kupujem novu?

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Za pocetak koji rom, kernel, lagfix koristis?

Napuni telefon dok ti ne iskoči notifikacija da je full napunjen, pa ga isprazni do kraja, pa ga opet napuni dok ti notifikacija ne kaže da je pun, skini ga sa punjača i odmah resetuj batterystats iz clockworka, a ako nemaš clockwork onda izbriši /data/system/batterystats.bin preko Root Explorera. 3G isto ume da troši bateriju puno.

da, razlika izmedju 2g i 3g moze da iznosi ceo dan, pa cak i vise

Tako se i meni vrti sa darky-jem 6.0, bez wipe-a. Zato je browser super smooth i launcher koji su dodali u medjuvremenu(pre toga imao 5.2) mi se vise svidja od modaco-ovog.

Upravo mi je Kies upgradovao firmware sa JP7 na JP9. Da li bi neko meni neukom mogao da objasni koja sam sad kao poboljšanja dobio?

Ajde kad ste navalili sa quadrant screenovima da i ja stavim. Darky 6.0 + voodoo, nista nije klokovano.

Darky 6.0 ko sapun klizi, odusevljen sam i dalje.

Nazad
Vrh Dno