Šta je novo?

Fallout: New Vegas

Evo sad ga završih, mnogo fino. Samo, level cap je opet prenisko. Ili ima previše sadržaja, ne mogu da se odlučim. Uglavnom, imao sam još stvari da radim, ali sam priveo kraju, jer sam stigao do maksimuma.

Poslednja izmena:
Ja sam ubacio mod za LC, sada je na 100. Ima na Fallout nexus da se skine. 30. nivo jeste prenisko za ovoliko sadržaja. Garantujem da će da naplate neki DLC koji će doneti viši LC uz manje šansi za iskustvene poene. Kao i u FO3, nakon poslednje misije, nema sandbox igranja. I za ovo će neki DLC da naplaćuju...

Ja sam ubacio mod za LC, sada je na 100. Ima na Fallout nexus da se skine. 30. nivo jeste prenisko za ovoliko sadržaja. Garantujem da će da naplate neki DLC koji će doneti viši LC uz manje šansi za iskustvene poene. Kao i u FO3, nakon poslednje misije, nema sandbox igranja. I za ovo će neki DLC da naplaćuju...

Imas i za to da skines mod.

I sa 30 nivoom na hardcore postaje prilicno lako tako da je sve preko cisto zezanje ako hocete da rasurate do mile volje...
Inace smucili su mi se svi na kraju...i legion i ncr i mr house i great khans i powder gangsteri i brotherhood of steel i resio sam da ih sve pocistim ali ne moze...na branu ipak moras sa ovim ili onim...svi su truli do bola nema svetle tacke osim mozda folovers of the apocalipse...
Igra generalno nije losa i vredi igrati ali po meni samo na hardcore...
Questovi sui mi bolji nego u prvom delu a prica uopste nije losa sa dosta obrta i prljavstine...ima i smesnih delova ali dosadnih...
Pecine sve lice jedna na drugu, grafika sa modom izgleda sasvim ok...
Ocena 8.37

Pa naravno da će da bude lako kad stigneš do maksimalnog nivoa. To mi ne smeta, tako je uglavnom i u ostalim rpg-ovima.

Poslednja izmena:
Nebitno...ignorisite poslednji post...skontao sam ;)

Zna neko gde mogu naci nekog Trgovca koji prodaje MF cells? :( nisam igrao jedno vreme,sad krenuo freeplay i skorz sam se pogubio...

Gun'n runners koliko me secanje sluzi...

Možda Van Graffs, Silver Rush kazino. Tamo može da se ukrade i Plasma Caster ;) Samo ti treba pristojan Sneak skill ili Stealth Boy.
Možeš i da ih pretvoriš na onom stolu gde god ga ima - Reloading Bench-u iz jedne u druge? Mada jedina municija što sam kupovao je bila 0.308 a koristio sam i energetska oružja prilično.

Inače, kad odradiš onaj veći zadatak za BoS, kad treba u 2-3 vault-a da uđeš i nađeš neke delove, dobićeš i sanduk u Hidden Valley bunkeru u kome će ti povremeno ostavljati municiju za energetska oružja.

Ima fora da se uzima oruzje/dzebana za DZ od Van Graff-ovih.
Pridjes stolu/polici, uzmes item koji zelis (Sa "F") odneses ga u wc spustis na pod, cucnes da vidis kad niko ne gleda i pokupis:D

Hehe VanGraff's is no more :p poklao ih sve i pokrao sve :p takodje za bunker u Hidden valley :)))
Znam da ima neki gari u nekoj NCR kasarni koji je zaduzen za prodaju oruzja itd...ali se ne secam gde ...

Hehe VanGraff's is no more :p poklao ih sve i pokrao sve :p takodje za bunker u Hidden valley :)))
Znam da ima neki gari u nekoj NCR kasarni koji je zaduzen za prodaju oruzja itd...ali se ne secam gde ...

Camp McCarren

Izdat je najveći patch do sada, mislio sam da će dosta stvari biti promenjene, prvenstveno na silne bagove. Promene su uglavnom u vezi questova, dok se i dalje dešava da likovi lebde po vazduhu, neprijatelji se zaglavlju po terenu, i dalje mi se dešava da s vremena na vreme imam kočenje u igrici bez pada fps (zakucan na 60) iako imam sve fiksove.
Imam jedno pitanje, primetio sam da kad zumiram sa nekom puškom nepritelji pocrvene, to ranije nisam primetio, zna li neko kako se to isključuje?

Poslednja izmena:
Ja sam krenuo da igram bez ikakvih update-ova, onda sam jos na pocetku igre u Goodsprings-u instalirao Update 4-skidrow, i prilikom ucitavanja pozicije dobio: 10mm weathered gun (bolji je od obicnih 10mm), bacac granata, opet neka weathered caravan shotgun (isto je dobra), light metal armor, jos nekoliko armora etc...Sve to prilicno vredi, prosto sam se malo smorio. Ne znam da li je jos neko ovo doziveo? Mozda se ovo desilo jer moj lik ima luck 10? :))
Zanimljiva je igra, mada me nervira to sto me stalno podseca na Oblivion (od koga mi se povraca)

Piše ti u readme fajlu instalacije sve, to su dodaci/paketi koje bi dobio da si kupio igru u nekom od preorder paketa:

GameStop -- The Classic Pack
Amazon -- The Tribal Pack
Steam and Walmart -- The Caravan Pack
Best Buy -- The Mercenary Pack

Nazad
Vrh Dno