Šta je novo?

[MTS] Pljusak Telefona

Pusti ti ba, mi smo u sr :p

I'm praying for answer :smoke:

jesu..preskupi su.
ali su skupi i u vipu/telenoru.

jedino vip sto ima vip droid pa za 1 din moze da se dobije solidan telefon,pa ona nokijestina 5228 je 3000! u popularnom postpaid 325 paketu !!!
2mpix,symbian..

uzas! a iole bolji fon u vipu je preko 20 000 ! pa proverite.

najbolji je telenor ali ova ponuda,prenesi plus 1gb,tu je wave 17 000 din.
ali taj telefon vredi.

kako nas jasu ovo je strasno !!!!

wave npr u vip postpaid 600 paketu NE SME da bude vise od 10 000 !!!

ne znam dal je neko primetio galaxy s u mts-u, ono je kradja nad kradjama, traze 27000 uz XL paket na 2 godine. Do skoro je bio u vipu za 27000 uz 325. Ocekivao sam da uz prelazak na mts cena jos vise padne, ali oni je manje vise duplirali kad se sve izracuna, mnogo sam se razocarao, a hteo sam i na njihovu mrezu da predjem iako je organski ne podnosim :(

Ja sam posle 10 godina mts pripejda prešao na postpejd i to kod Telenora:). Sve imam nekako utisak da sam trebao da sačekam malo i da će doći neke povoljne novogodišnje ponude iz mts-a, ali sad vidim da sam postupio ispravno. So long:p

Mislim da je u VIPu 29 000 u paketu 325 ... pitah pre neki dan u poslovnici. Inače zaista imaju lošu ponudu, tako da i ja razmišljam o prelasku na VIP/TELENOR

Mislim da je u VIPu 29 000 u paketu 325 ... pitah pre neki dan u poslovnici. Inače zaista imaju lošu ponudu, tako da i ja razmišljam o prelasku na VIP/TELENOR

realno, ne znam ko ima bolju ponudu, sve mi je nekako katastrofa..... Nije da nemam da dam, ali necu da dam tolike pare i da se vezujem ugovorom na dve godine.... maximalno 5,6k bi dao, a da dam preko 20+k, samo lud....

prvo sam zvao mts expres i dobio sam informaciju da sam osmi segment. teta :D sa druge strane zice mi je rekla da mogu za dinar da dobijem nokiju c6, SE x10, Samsung I5800 Galaxy 3,... ja pitam koji mi je minimalni paket ako uzmem te telefone za 1 din, a ona kaze bel 400. zatim pitam za galaxy s, ona prvo kaze moze za dinar ali uz mix net xl, a onda se ispravi i kaze ne moze, jer ide samo uz 9 segment.
odem na terazije da se i tamo raspitam i isto mi rekose za telefone, ali rekose i da mi je minimalan paket za 8 segment neki od 2500 din!!!! tako da sada nisam siguran ni oko toga.

sve u svemu i sa segmentacijom je ponuda vise nego jadna. odlucio sam da idem tamo jos jednom i da se raspitam i kako cu verovatno biti nezadovoljan ponudom i da raskinem ugovor sa mtsom. mozda mi pri raskidanju nesto i punude... sta vi mislite o tome?

kakvi mentoli !

ja sad odoh da pregovaram:D
uzdam se u pretnje oko prelaska na vip,kapiram da sam 8 ili 9 segment,dusu cu im izvaditi za galaxy s,makar za par hiljada din uz mixnet l :smoke: :wall: :D

Nema nista za par hiljada, to sa segmentacijom je ili dinar ili ne postoji mogucnost da se uzme

pa onda mi se izbor svodi na i5800 koji je realno tshi.. mislim jeste android itd ali je meni bar bezveze..

ali ok,uzmem taj,zavalim za 220e i zelenim u faci od 31.12-14.01 :smoke: :d:d :smoke:

zakasnio sam u poslovnicu,krenuo u 19h a tad se zatvara:D:D

ali sutra idem da im pripretim ozbiljno:smoke:

da dodam samo ovo,tebi su brate ponudili se x10m mini,da je x10 xperia ne verujem da bi odbio:D

Poslednja izmena:
prvo sam zvao mts expres i dobio sam informaciju da sam osmi segment. teta :D sa druge strane zice mi je rekla da mogu za dinar da dobijem nokiju c6, SE x10, Samsung I5800 Galaxy 3,... ja pitam koji mi je minimalni paket ako uzmem te telefone za 1 din, a ona kaze bel 400. zatim pitam za galaxy s, ona prvo kaze moze za dinar ali uz mix net xl, a onda se ispravi i kaze ne moze, jer ide samo uz 9 segment.
odem na terazije da se i tamo raspitam i isto mi rekose za telefone, ali rekose i da mi je minimalan paket za 8 segment neki od 2500 din!!!! tako da sada nisam siguran ni oko toga.

sve u svemu i sa segmentacijom je ponuda vise nego jadna. odlucio sam da idem tamo jos jednom i da se raspitam i kako cu verovatno biti nezadovoljan ponudom i da raskinem ugovor sa mtsom. mozda mi pri raskidanju nesto i punude... sta vi mislite o tome?

moze mala pomoc, sta je fora u tome, ko je koji segment ?

Ljudi vi bas ne kapirate da oni ne nude bas svakom segmentaciju!

Tacnije, to sto vi zelite se naziva Safeteam... Tj ukoliko sluzbenik MTS-a misli da ste "vredni" korisnik onda ce vam ponuditi nesto od telefona tj pogledace koji ste segment i ponuditi vam odredjen telefon uz to. Naravno uz 8-9 tarifu morate uzeti i odredjeni tarifu, valjda nista ispod 2500 potrosnje!

A moze biti i da sluzbenik nije neke volje i kaze vam da nikakav problem nije da raskinete ugovor!
Zato su oni verovatno i digli tj pogorsali segmente jer su im svakakvi dolazili i "pretili" sa raskidom!

Sto se tice Galaxy S-a, on je tek od 9og segmenta. Koliko se secam to mu dodje potrosnja preko 4000-4500 hiljada i to prosecno!

Srecno u svakom slucaju!

Koliki su ti mesečni računi unazad X meseci .... mimo paketa koji koristiš ...

E ljudi kad mts pravi presjek racuna!?Mislio sam sutra da potpisem postpaid ugovor i kako bi mi onda stizali racuni,od momenta kad sam potpisao ugovor ili idu od prvog a do momenta potpisivanja ugovora do prvog ide neki procenat ili sta vec?

Koliki su ti mesečni računi unazad X meseci .... mimo paketa koji koristiš ...

moji su varirali... nikad manji od 3300, a nekad i skoro 5000.

segmentacija se nudi svakome, tj. nazoves mts ekspres i oni ti jave koji telefone hoce da ti ponude! ili ako misle da ne vredis nece ti nista zanimljivo ponuditi. :D

moj problem sa segmentacijom je sto su tako iskljucivi... ili za dinar ili nista! ja sam 8 segment(znaci u vrhu potrosnje), pa ne mogu da dobijem telefon koji hocu, cak i ako bih ja doplatio. bolje bi bilo da su za svaki segment utvrdili popust i gotovo.

a kada preracunam 2600(sa porezima 3000) na 24 meseca(72000din) dodje da mi je bolje da kupim galaxy s od nekoga sa dvogodisnjom garancijom(350-400evra) i da 1500 placam pretplatu. :D ali i to bih pristao, ali da telefon dobijem za dinar!!! :wall:

ocigledno je da se stanje u ponudi operatera u srbiji pogorsava. evo npr. kako je to bilo pre dve godine: tada sam za 23000 dinara dobio htc touch pro, koji je u redovnoj prodaji kostao 61000din, uz paket od 1500dinara(bez ikakve segmentacije)... trzistu sada nedostaje konkurencije, jer danas takvih dealova nema. eventualno vip ponekad odskoci od drugih.

Poslednja izmena:
ovo je neverovatno!
stanje je gore nego da imamo samo mts kao operatera:wall::wall::mad:
ja kapiram da sam 8.segment,2 god sigurno,a pre toga su mi jos 1 god bili malo manji racuni..
ja bih npr uzeo galaxy s ili wave uz mixnet l,pa uz vadjenje na segmentaciju da platim 100 e npr,pa bolje bi ima bilo to nego da predjem na vip npr.

mada razmisljam da uzmim npr nokiu c6 jer je po cenama sa mob.sveta skuplja od i5800,pa da zavalim nekome i dodam jos 150 max i uzmem wave:smoke: :D

opet bi uz ok paket i ulozenih 150e dobio telefoncinu..:smoke:

Poslednja izmena:
E ljudi kad mts pravi presjek racuna!?Mislio sam sutra da potpisem postpaid ugovor i kako bi mi onda stizali racuni,od momenta kad sam potpisao ugovor ili idu od prvog a do momenta potpisivanja ugovora do prvog ide neki procenat ili sta vec?

Svaka promena čeka prvi u mesecu. Važio bi ti stari paket do kraja decembra, a od januara bi krenuo sa novim.

ali ja nemam stari ugovor...na prepaid-u sam!mada sad razmisljam da predjem kod vip-a posto daju godinu dana duple minute a imaju bolju ponudu telefona!

Svaka promena čeka prvi u mesecu. Važio bi ti stari paket do kraja decembra, a od januara bi krenuo sa novim.
... osim kada se prelazi sa prepaid-a na postpaid (sto mislim da je ovde slucaj).
Onda si na postpaid-u prakticno od momenta postpisivanja ugovora (mozda koji sat kasnije, dok se aktivira kartica), a prvi racun ces platiti procentualno zavisno od toga koliko dana je preostalo do 1-og, tj. koliko si koristio postpaid.
Tako, ja sam presao 21. u mesecu, pa mi je prvi racun bio obracunat za tih 10 dana koriscenja... srazmerno.

I da, jos jedna stvar... obracunski period za utvrdjivanje segmentacije vam je poslednjih 6 meseci. Tako da znate - dzaba vam racuni od 4-5K od pre 7 ili 8 godina, ako zadnjih godinu dana pravite racune od 800 kinti or so :p
Tada ne sto niste u 8-9-10. segmentu, vec vam nece ponuditi nista :p

kakve lopuze !!!!!!!!!! :mad:
I da, jos jedna stvar... obracunski period za utvrdjivanje segmentacije vam je poslednjih 6 meseci. Tako da znate - dzaba vam racuni od 4-5K od pre 7 ili 8 godina, ako zadnjih godinu dana pravite racune od 800 kinti or so
Tada ne sto niste u 8-9-10. segmentu, vec vam nece ponuditi nista

a meni u maju bio 5500 din :smoke: i u junu preko 4000:smoke:

Pa ti pozuri, mozda jos uvek u'vatis zadnji voz, bar za taj jun!!! :D

meni je stiglo pismo o segmentaciji u oktobru i mogao sam da ga iskoristim do kraja novembra, ali usled niskih (2000) racuna u poslednjih 5 meseci dobio sam smesnu ponudu. To sto sam nabio oktobarski racun 9000 rominga, e to se nazalost nije moglo uzeti prilikom segmentiranja :)

Tako da sada cutim na mts dok ne vidim ko ce da me veze sa nekim pristojnim telefonom na dve godine.

A roaming se, ipak, ne racuna prilikom segmentacije?

Mislim, jasno mi je sta i kako... ali opet - platio si ti taj racun, *** :)
Posteno si platio :)

Nazad
Vrh Dno