- Učlanjen(a)
- 18.08.2008
- Poena
- 380
Zna li neko neki dobar konverter kijim bih mogao da konvertujem pdf knjige u .epub format koji citaju ebook readeri na galaxyu? Probao sam calibre ali kada njime konvertujem,dobijam samo gole strane bez teksta... Inace koristim laputa reder mada i default samsungov moze da prodje...
Mozda gresim u nekim podesavanjima pre konverzije. Ima li mozda neka podesavanja koja moraju da budu postavljena da bi sadrzaj bio kako treba? Ako treba,i ako ti nije tesko kad budes imao vremena da opalis neki screen shot podesavanja da vidim gde gresim.![]()
Gingerbread_Theme_JPU_1.1.3A.zip (sa procentima na bateriji) + ubacio sam umesto standardne "flip" animaciju. Koristi se CWM za ubacivanje kao i do sada.
Poželjno je instalirati sa marketa i Spare Parts (ako aplikacija već nije došla uz neki rom) i podesiti:
Windows animations - Very Slow
Transition animations - Very Slow
http://www.mediafire.com/?87bu224nar6vi8v
Sto ne pricate da je izasao Darky 5.3 i 5.4. Tek danas video i stavio.
5.4 je nenormalno dobar. Od odlicnog je postalo jos bolje. Svaka preporuka za Darky.
Meni bitne stvari:
- Even faster performance [even without lagfix]
- Increased Smoothness
- MUCH BETTER BATTERY LIFE! [fixed bug]
Stavio sam oba na Very Slow i radilo je i kad sam ga iskljucio posle nije prestalo da radi,ustvari radi samo kad u aplikacije ulazim... Pa sam ga i izbrisao i resetovao telefon i radi mi to i dalje... Kako da ga se otarasim?
Sto ne pricate da je izasao Darky 5.3 i 5.4. Tek danas video i stavio.
5.4 je nenormalno dobar. Od odlicnog je postalo jos bolje. Svaka preporuka za Darky.
Meni bitne stvari:
- Even faster performance [even without lagfix]
- Increased Smoothness
- MUCH BETTER BATTERY LIFE! [fixed bug]
Jesu li namestili one sitne bagove koji su postojali u 5.2?
Budi malo precizniji, šta si ubacio, šta si izbacio, šta još uvek radi a šta ne radi?
Stavio sam Spare Parts i podesio Windows animations - Very Slow
,Transition animations - Very Slow pa sam vrati na Windows animations - Normal ,
Transition animations - Normal,a Windows animations mi je ostao Very Slow pri ulasku u aplikacije iako pise da je na Normal, cak i nakon brisanja aplikacije Spare Parts se to nije promenilo...
POMAGAJTE !!! posle neuspesnok flashovanja sa odinom... Galaxy nece ni da se upali ni da udje u downloade mod!!! STA DA RADIM?!?!
evo sad je usao u Downloade mod posle 10 min izvadjene baterije ...probacu opet flash sa odinom.
Poz ljudi,
Treba da uzmem danas jedan galaxy ... jel zna neko gde je najpovoljnije (ne zanimaju me telefoni uz ugovor, znaci telefon za kesh) i jel jedina razlika izmedju 8gb i 16gb ta memorija ili ima jos nest' ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari