Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Ma izeš quadrant, ne koristimo quadrant rezultat već telefon.

^ exactly.

Videćemo u narednih par dana, vrlo je moguće da odmah dobijemo Gingerbread port. :)

Inače, koristim sada Darky 5.4, fino radi, i dalje koristim O/C kernel bez ikakvih problema, a baterija ne traje ništa preterano manje.

bas sam malopre stavio 5.4 preko 5.2 darky roma....pola stvari nemam koje bih trebalo da dodju sa novim romom...bitno je da imam 2x sgs tools xD
mrzi me da stavljam na clean rom sada iz pocetka, sacekacu jos par dana da vidm sta ce biti sa tim famoznim gingerbreadom....

Zna li neko neki dobar konverter kijim bih mogao da konvertujem pdf knjige u .epub format koji citaju ebook readeri na galaxyu? Probao sam calibre ali kada njime konvertujem,dobijam samo gole strane bez teksta... Inace koristim laputa reder mada i default samsungov moze da prodje...

Zna li neko neki dobar konverter kijim bih mogao da konvertujem pdf knjige u .epub format koji citaju ebook readeri na galaxyu? Probao sam calibre ali kada njime konvertujem,dobijam samo gole strane bez teksta... Inace koristim laputa reder mada i default samsungov moze da prodje...

Meni calibre rade odlicno I ne dobijam bele strane...

Mozda gresim u nekim podesavanjima pre konverzije. Ima li mozda neka podesavanja koja moraju da budu postavljena da bi sadrzaj bio kako treba? Ako treba,i ako ti nije tesko kad budes imao vremena da opalis neki screen shot podesavanja da vidim gde gresim.:(

Gingerbread_Theme_JPU_1.1.3A.zip (sa procentima na bateriji) + ubacio sam umesto standardne "flip" animaciju. Koristi se CWM za ubacivanje kao i do sada.

Poželjno je instalirati sa marketa i Spare Parts (ako aplikacija već nije došla uz neki rom) i podesiti:

Windows animations - Very Slow
Transition animations - Very Slow

http://www.mediafire.com/?87bu224nar6vi8v

Stavio sam oba na Very Slow i radilo je i kad sam ga iskljucio posle nije prestalo da radi,ustvari radi samo kad u aplikacije ulazim... Pa sam ga i izbrisao i resetovao telefon i radi mi to i dalje... Kako da ga se otarasim?

ne znam kako očekujete port sa drugačijim tipom memorije, wifijem, bt-om i sl. Možda će i da bude porta, al da radi ekran samo :D

Sto ne pricate da je izasao Darky 5.3 i 5.4. Tek danas video i stavio.

5.4 je nenormalno dobar. Od odlicnog je postalo jos bolje. Svaka preporuka za Darky.

Meni bitne stvari:

- Even faster performance [even without lagfix]
- Increased Smoothness
- MUCH BETTER BATTERY LIFE! [fixed bug]

Poslednja izmena:

5.4 je nenormalno dobar. Od odlicnog je postalo jos bolje. Svaka preporuka za Darky.

Meni bitne stvari:

- Increased Smoothness

Jesu li namestili one sitne bagove koji su postojali u 5.2?

Stavio sam oba na Very Slow i radilo je i kad sam ga iskljucio posle nije prestalo da radi,ustvari radi samo kad u aplikacije ulazim... Pa sam ga i izbrisao i resetovao telefon i radi mi to i dalje... Kako da ga se otarasim?

Budi malo precizniji, šta si ubacio, šta si izbacio, šta još uvek radi a šta ne radi?

Meni bitne stvari:

- Increased Smoothness

Izadje i Darky 5.5, stancaju ga kao ludi.

Jesu li namestili one sitne bagove koji su postojali u 5.2?

Jesu, dosta je ispravio. Evo ti changelog:

- v5.4

* Fixed Theme [thanks to jim_panse!]
* Fixed other graphical bugs [notification bar]
* Again - new notification bar
* Small bugfixes
* Fixed one more FC

- v5.3

* Updated all Android Apps
* Battery Percentage [by Rawat]
* Extended PowerMenu [by jim_panse]
* Fixed AOSP Lockscreen "Menu Bug" [by jim_panse]
* Removed LauncherPro
* Removed Modaco's Gingerbread Launcher
* Added *Real* 3D Gingerbread Launcher
* Fixed small bugs
* Fixed Market Fingerprint to show all Apps and fix Market related problems
* Fixed Force Close's on some Apps
* Updated SGS Tools
* New Notification Bar
* Even faster performance [even without lagfix]
* Added new Market [new Design]
* Replaced Email App with Galaxy Tab Email App
* Added HomeSwitcher App
* Fixed MIUIMusic
* SamsungApps shows all Apps now
* Increased Smoothness
* MUCH BETTER BATTERY LIFE! [fixed bug]
* Replaced Gallery3D
* More small changes

FFS, evo malopre izasao i Darky 5.5, ko ce da fleshuje opet...

- v5.5

* Fixed Email Client >> AOSP
* Fixed SD-Card Issue (replaced vold.fstab)
* Fixed theme (everything looks perfect like in v5.2)
* Fixed some other small bugs (like the progressbar)
* Better Battery Life (small tweaks)

samo kada bi onaj notification bar(kada se spusti) bio crn meni bi rom bio savrsen...

Budi malo precizniji, šta si ubacio, šta si izbacio, šta još uvek radi a šta ne radi?

Stavio sam Spare Parts i podesio Windows animations - Very Slow
,Transition animations - Very Slow pa sam vrati na Windows animations - Normal ,
Transition animations - Normal,a Windows animations mi je ostao Very Slow pri ulasku u aplikacije iako pise da je na Normal, cak i nakon brisanja aplikacije Spare Parts se to nije promenilo...

Stavio sam Spare Parts i podesio Windows animations - Very Slow
,Transition animations - Very Slow pa sam vrati na Windows animations - Normal ,
Transition animations - Normal,a Windows animations mi je ostao Very Slow pri ulasku u aplikacije iako pise da je na Normal, cak i nakon brisanja aplikacije Spare Parts se to nije promenilo...

Kod mene sve radi najnormalnije, isprobao sam da vratim na početnu vrednost i prihvatilo je (nije više usporeni prelaz). Kada vratiš na "Normal" restartuj telefon, mada meni prihvata promenu i bez toga.

Bio sam malopre do VIP-a da uzmem Galaxy S i oterao sam ih u PM. Samo što mi nisu tražili DNK uzorak. Hteo sam da uzmem Telefon na neki pristojan paket od 1500-3000 din mesečno na firmu, pustim im odmah oko 25k dinara sa računa i potpišem ugovor na 2 godine i posle im plaćam na kraju meseca pretplatu...al ne može, tj. ako uzimaš na firmu moraš minimum da uzmeš dva nova broja na firmu tj. da plaćaš dva postpaida, plus moraju da te proveravaju u kreditnom birou dal firma može da plati 3k din mesečno račun...ko da kupujem stan ili auto a ne telefon od 400 EUR-a.
Potrudili su se da iskomplikuju klijentima maksimalno...sramota.
Tako da ću ja lepo da kupim telefon za keš i na kraju će da mi bude jeftinije. Pa ljudi prodaju telefone sa VIP-a (ako neće da koriste) za 10-ak k više nego što bi im ja u startu uplatio za telefon...
Takođe ako neko ovde prodaje telefon (ako ima neko lud), veoma sam zainteresovan :D

Moze neko upustvo kako da ubacim taj Darky rom,nadam se da ce mi to resiti problem sa GPS-om. U telefonu mi je 2.2.1. ?

POMAGAJTE !!! posle neuspesnok flashovanja sa odinom... Galaxy nece ni da se upali ni da udje u downloade mod!!! STA DA RADIM?!?!

evo sad je usao u Downloade mod posle 10 min izvadjene baterije ...probacu opet flash sa odinom.

Poslednja izmena:
POMAGAJTE !!! posle neuspesnok flashovanja sa odinom... Galaxy nece ni da se upali ni da udje u downloade mod!!! STA DA RADIM?!?!

evo sad je usao u Downloade mod posle 10 min izvadjene baterije ...probacu opet flash sa odinom.

Imao sam i ja isti problem,ne panici,izvadi bateriju,vrati je i udji ponovo u download mode i odradi opet sve ispocetka. Meni je iz treceg puta uspelo...

Poz ljudi,

Treba da uzmem danas jedan galaxy ... jel zna neko gde je najpovoljnije (ne zanimaju me telefoni uz ugovor, znaci telefon za kesh :D ) i jel jedina razlika izmedju 8gb i 16gb ta memorija ili ima jos nest' ?

Poz ljudi,

Treba da uzmem danas jedan galaxy ... jel zna neko gde je najpovoljnije (ne zanimaju me telefoni uz ugovor, znaci telefon za kesh :D ) i jel jedina razlika izmedju 8gb i 16gb ta memorija ili ima jos nest' ?

Ne postoji model od 16gb u nasim radnjama.

@topic

Stavio sam Darky 5.5, sve radi kako treba. Skeptican sam da moze biti bolje od ovoga posto je skoro sve ispravljeno. Trunke laga nema, sve je jako tecno.

Jedna stvar sto sam primetio jos od 5.2 verzije je da voice search ne radi. Onaj mikrofon koji je na google search widgetu kada se klikne izbacuje pname:com.google.android.voicesearch i kako ne moze da je nadje na marketu.

Citao sam da mora opet da se instalira voice search aplikacija ali koja je to bila uz vipov rom kada mi je radila, i jel moze da se "binduje" da se opet pokrece preko te ikone mikrofona na widgetu?

Skini samo Voice Search by Google sa Marketa i radiće ti.

Nazad
Vrh Dno