MegaSkot
Nenadmašan
- Učlanjen(a)
- 04.12.2003
- Poena
- 2,125
i po oglasima ima garancija.![]()
Da, u Čečeniji. Hvala.
i po oglasima ima garancija.![]()
Pa kuci ne verujem da ce iko i da gleda ...^
kakve to veze ima?
ionako važi: "ko je l00d da gleda film na 10" ekranu ?"![]()
Tablet je koncept koji je zasluženo fejlovao još pre deset godina i ništa se od tada nije promenilo da ga značajno poboljša.
^
kakve to veze ima?
ionako važi: "ko je l00d da gleda film na 10" ekranu ?"![]()
Windows tablete je fejlovao (ove godine) iz istog razloga kao i pre 10 godina - full desktop OS ne ide na tablet!
zato Apple iPad nije fejlovao![]()
Procitaj ovo sto si rekao za par godina i videces da si pogresio.Tablet je sada postao "next big thing" velikim zajedničkim marketinškim nastupom brojnih firmi, ali korisnici će ga kupiti samo jednom i to je to, nema dalje. Osim naravno Apple fanboja,
Procitaj ovo sto si rekao za par godina i videces da si pogresio.
Kao sto nisu bili u pravu i oni (mnogi i na ovom forumu) koji su prognozirali da je iPad fail iz starta cim se pojavio.
Danas vidimo koliko su bili u pravu jer se on dobro prodaje i svi se guraju da prave slicne tablete
... tržište uvek prati miris novca i drugi trče da jašu na talasu koji je Apple-ov mamutski marketiški budžet od pola milijarde dolara inicijelno napravio.
A što imaš toliki kompleks od Microsofta?![]()
i ja sam na prosloj stranici odgovorio @morbius i ti si poceo da mi odgovaras, pa nisam se bunio, samo sam ti odgovorio sadOče, pitao sam Kovača, ne Vas.
verujem da je isto tako svim PC korisnicima 80tih godina i pojam "mis" smesno zvucaoTablet racunar sa 4:3 u 21 veku, je znacajan ko pojava misa ?
Da li si ti svestan kolko smesno zvucis...
Jednostavno mnogo je lakse i lepse koristiti touchscreen nego touchpad, naravno kada je OS prilagodjen za touchscreen.
i Microsoft je imao "mamutski marketiški budžet od pola milijarde dolara" za WindowsPhone 7 - i ?
pojava iPad-a je jednako znacajna kao i pojava misa. Apple je i 80tih bio prvi koji je doneo taj koncept u siroke narodne mase, Microsoft ga je relativno brzo pratio ali isto tako ne treba zaboraviti da je i 80tih postojala masa ljudi poput tebe koja je pruzala iracionalan otpor inovacijama.
i Microsoft je imao "mamutski marketiški budžet od pola milijarde dolara" za WindowsPhone 7 - i ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari