magny_cours
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.06.2010
- Poena
- 200
Zvao i ima ih po toj ceni, mogu da se kupe odmah!![]()
Ama dzaba, sve i da je kupis i uslikas sa sve licnom kartom, neko ce ti reci "da proveris jos jedared"
Toliko o tome.
Zvao i ima ih po toj ceni, mogu da se kupe odmah!![]()
Mislim da je user ''Oki" zvao telefonom i da mu je potvrdjeno da i 580 i 570 ima, ako je sad tu da potvrdi da ne zovem...
Ti to po analogiji sa 4770![]()
provalio ...@uruk
prevedi na engleski, a ispred stavi pc
cenim da ti znas razliku izmedju drajvera i Control Panela za iste?
sta ti je problem sa novim Control Panelom u 10.12 drajverima?
Gledajuci testove fps pada u odnosu na GTX580 u nekim slucajevima i kod GTX570 kada su visoke rezolucije i AA i AF filteri u kombinaciji.
Hmm po meni cene za 6950 od 295e i za 6970 od 380e kod nas su preterane
ima ih u pcpra**ic
Ako tako nastave mogu samo da se heftaju:-devil-:
Karta koja je istih performansi kao GTX570 a skuplja 80 eur!
Jos jaucete kako je GTX580 nerealno skup a prizeljkivaliste cenu manje od 500 eur na samom pojavljivanju.Sad 430 ne valja:smoke: Mada realno bar da spadne na 400 bilo bi odlicno.
Moraju cene dole,verovatno i hoce..
Da sto je najgore cena kod nas gtx570 je jako blizu cene napolju, ali 6950... skoro 100e skuplja nego napolje. Ne znam koji im je djavo sa takvim cenama.![]()
Što se nVidia-e tiče, možda i neće. AMD-ove sasvim sigurno idu dole, barem za 69xx seriju.Moraju cene dole,verovatno i hoce..
PS: vidim da se neki zale na trovanje ove teme od strane "NV" modova, samo nek bace oko na temu o Fermi-u i svoje postove pa nek onda ponovo razmisle![]()
E, to ti se onda zove konstruktivan doprinos temi.arty:
MSI 6970:
http://www.notebooksbilliger.de/msi...fcampaign_id=fefac152595e393839ff16868a4cbc22
XFX 6950:
http://www.alternate.de/html/shop/p...Y+/RKbov9NdnGiTvVUM9unXrea20yWt3qV1IuUS4JK0=&
XFX se krece do 310 eur!
Sapphire je malo jeftiniji!
Nece biti.Poznavajuci Zeljka tu ima malo i ironije![]()
Ja sam gledao cene na newegg.comPa sam odatle izvukao zakljucak da je 100e jeftinije
![]()
Ako se ovo radi rucno koliko treba vremena za svaki primerak?Jesu li svi takvi ili samo po neki?
Nije mi jednostavno logicno!
Vala, baš. Kako su počeli, uskoro će i hladan lem smatrati fizičkim oštećenjem. :dFizicko ostecenje, ne priznaje se garancija :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari