Ima Apacer Class 4 koji je solidan i Silicon Power Class 6 koji izuva i po performansama i po ceni.Jeste, samo shto od 16giga nema nikakva class-a 6![]()
Pa pazi, više puta je rečeno da je klasa 6 zakon, TakeMS ili Transcend, pošto Kingston ili Kingstone ili ne pravi te klase 6 ili ih jednostavno nema kod nas na tržištu. Inače retko kad Kingstonovi proizvodi uspeju da postignu i te brzine koje oni deklarišu u specifikaciji. To je nekad bila marka ali već dugo nije, samo je ostalo ime koje živi na tržištu od stare slave.
Igra li neko infernus, ovu igru sto je izasla u bada nadmetanju? Nikako da nadjem drugi ekser kojim bih izasao iz celije.
Ne možeš ni da osetiš zato što je patern pristupa kartici kod Vejva (Bade) takav da vreme pristupa ne igra veliku ulogu, a Sustained Transfer Rate je pak ograničen USB interfejsom koji je realizovan po Full-Speed standardu (12Mbps).Uzeo sam Transcend class 6 i ne osetim nikakvu razliku u " radu " :S: Apsolutno je ista brzina u radu kao i prethodna od 2 Gb il ja nemam nikakav osecaj. Ono malo .. mozda subjektivno .. kao da je " lagodnije " ...
E, sad'... nije to baš tako jednostavno. Prvo, svaka klasa garantuje brzinu pri kontinualnom upisu (STR) u jedan fajl (snimanje videa), a ne pri upisu gomile sitnih fajlova. Znači, meri brzinu pri kopiranju nekog velikog fajla (>100MB). Drugo... testiraj karticu u eksternom čitaču pa ćeš se iznenaditi. ,)Takodje Transcend ima problem sa upisom i ne daje class 6 brzine, odnosno prilikom kopiranje file-ova na telefon u nekim trenutcima je islo oko 6 ali 75 % je bilo oko 4 mb
Nasao! Jbna plocicaIgra li neko infernus, ovu igru sto je izasla u bada nadmetanju? Nikako da nadjem drugi ekser kojim bih izasao iz celije.
Ae reci i nama gde da tražimo.Nasao! Jbna plocica
Pa sta hoces da ti kazemo, konkretno... da si kupio pogresnu karticu?Ae ne zrachite, ili recite lepo ili ne smarajte
Ne, nego šta da uradi pa da mu radi kao Kriketu. :dPa sta hoces da ti kazemo, konkretno... da si kupio pogresnu karticu?
Da ne bude nesporazuma... Nije svaka kartica priča za sebe, kao kod RAM-a recimo. Paralela sa RAM-om je bila korisna u jednom trenutku, ali vidim da je i unela pometnju.Ili eto, da budemo "fini" - uleteo ti los primerak.
...
Klasa 4 je to, minimum treba da bude upravo toliko. Maximum - zavisi od primerka do primerka.
Verovatno ispunjava samo što specifikacija garantuje STR, a ne kopiranje mp3 muzike ili ziliona sitnih fajlova.Mozda bi cak i mogao da reklamiras to, posto ne ispunjava specifikaciju. Probaj sa nekim velikim fajlom, pa vidi koliko baca. Ali probaj sa nekim citacem.
Ae reci i nama gde da tražimo.I čime se otvaraju vrata? Ima ono nešto u slivniku i... ? kaže da bi treba nešto oštro. :trust:
Ne, nego šta da uradi pa da mu radi kao Kriketu. :d
Naravno, razumemo seDa ne bude nesporazuma... Nije svaka kartica priča za sebe, kao kod RAM-a recimo. Paralela sa RAM-om je bila korisna u jednom trenutku, ali vidim da je i unela pometnju.
Pa, moja pretpostavka je bila da je krenuo sa velikim fajlom, od kojih stotinak MB... cisto da vidi kojom brzinom ide upis max.Verovatno ispunjava samo što specifikacija garantuje STR, a ne kopiranje mp3 muzike ili ziliona sitnih fajlova.![]()
eno više neće preko telefona da se skidaju aplikacije ako firmver nije najnoviji, ovaj što blokira modovane aplikacije
I isto da li je receno nesto za badu dva kada ce od prilike? Ja nesto video q1 2011.
Kupih i ja wave i prvi utisak je stvarno super.
Jedinu zamerku imam na Piscel file viewer, kad god ga otvorim on smanji osvetljenje na 4 sto je stvarno iritantno ,za svaki faljl koji otvorim moram opet da vracam na 10.:smash:
Ma 10 nije zdravo za oci! Samsung misli na tebe :d
Istina, to stvarno iritira... pa bar da moze da te pusti da biras, da mozes proizvoljno da postavis, pa da zapamti to podesavanje. Stavis na 6, npr. pa da to ostane uvek.Kupih i ja wave i prvi utisak je stvarno super.
Jedinu zamerku imam na Piscel file viewer, kad god ga otvorim on smanji osvetljenje na 4 sto je stvarno iritantno ,za svaki faljl koji otvorim moram opet da vracam na 10.:smash:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari