Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Evo drustvo samo sto sam se vratio iz VIP-a,bio da potpisem ugovor za Galaxy i vratise me djubrad,moram da im odnesem izvestaj o poslednjim uplatama na tekuci racun (tri poslednje plate)...

Tek posto im odnesem izvestaj moci ce da provere kod kreditnog biroa,i kod svojih nadleznih u VIP-u pa me zanima da li se moze desiti da me odbiju?
I kakva su iskustva sa VIP postpaidom? Nekako bih se lakse odlucio za telenor ali posto tamo nema galaxy-a osudjen sam na VIP.:)

Inace dobra vest je da ih jos uvek imaju na stanju (barem ovde u Nisu) pa tako da ako pozurite verovatno cete ugrabiti svoj primerak.

To je standardna procedura...
Iskustva - odlicna :)

Evo drustvo samo sto sam se vratio iz VIP-a,bio da potpisem ugovor za Galaxy i vratise me djubrad,moram da im odnesem izvestaj o poslednjim uplatama na tekuci racun (tri poslednje plate)...

Tek posto im odnesem izvestaj moci ce da provere kod kreditnog biroa,i kod svojih nadleznih u VIP-u pa me zanima da li se moze desiti da me odbiju?
I kakva su iskustva sa VIP postpaidom? Nekako bih se lakse odlucio za telenor ali posto tamo nema galaxy-a osudjen sam na VIP.:)

Inace dobra vest je da ih jos uvek imaju na stanju (barem ovde u Nisu) pa tako da ako pozurite verovatno cete ugrabiti svoj primerak.

Sta jos imaju ponudu za galaxy? Ja danas hteo da odem da ga uzmem i cisto otisao na sajt da proverim je l' ista cena kad ono prc, nema u ponudi.

Sta jos imaju ponudu za galaxy? Ja danas hteo da odem da ga uzmem i cisto otisao na sajt da proverim je l' ista cena kad ono prc, nema u ponudi.

Da buraz obavezno svrati do poslovnice,jos prekjuce su ga skinuli sa sajta ali ja bio do njih danas i imali su ga na stanju,ali ga nisam mogao uzeti jer su mi trazili glupavi izvod sa racuna. Odi do njih i proveri obavezno...

Poslednja izmena:
mene je nova tastatura odusevila koliko je bolja od svih koje sam probao do sada...i onda joj nadjem manu preko koje ne mogu da predjem....na cirilicnoj tastaturi nedostaje ђ! progutali nam ljudi slovo

I pride ne radi vibration on keypress,... barem kod mene?

malopre sam bio u delta city, malo procackao galaxy tab i video da imaju i dalje galaxy s...tako da ako nekog zanima neka bane tamo do vipa

attachment.php

Pitanje za Seraph-a: " Radi li kod tebe Vibration on keypress na portu AndroidGingerbread tastature?

nope, mada ja sam svoju instalirao kao .apk ne preko cwm

darky's 4.1, i mrzi me da ga menjam dok se ne pojavi pristojan cm ili gingerbread port :)

Ma, da, pa tek izbacili Desire Z, i kao ne može Gingerbread na njega.

Lupetaju...Procesor nikada nije bio ograničavajući faktor, videlo se to na primeru G1 koji ima potpuno funkcionalan 2.2 port...gluposti...

GPS i dalje nerazumljiv,3-4 dana normalno radi pa onda dan,dva ne moze da nadje satelit ????

Danas sam bio u vip-u za galaxy. Kaze nije problem da se uzme. Nisu ga imali trenutno na lageru ali kaze da sutra stize. Posto male kolicine dobijaju treba da se rezervise. Sutra treba da me zovnu, za potvrdu da je stigao, pa cu oko 7-8 ici po fon. Javljam utiske :D

btw, sta se desava/desilo sa mobilism forumom?

Pojavio se JPU rom koji je 2.2.1 Android, Quadrant je ~1250 vez voodoo-a, znači da su menjali filesystem i verovatno optimizovali JIT, čeka se još informacija.

zvuci interesantno...okaci novi info ovde cim dodjes do njega, meni ispale oci na xda, pratim 5-6 threadova u isto vreme, ne mogu sve da pohvatam

339MB rama available, pomak od 2.2 gde je po defaultu 304

upravo citam....uf, ovo je totalno neocekivano od samsunga, stavise, cini mi se da su se momci iscimali oko ovog roma, valjda pokusavaju da skinu ljagu sa svog imena :)
kazu da je bas brz

Ja ga neću flashovati dok ga supercurio (lik koji radi Voodoo) ne istestira. :)

Definitivno moram opet da kupujem Galaxy S, a taman sam bio na pola da uzmem Desire Z...

To je to. Cizmice za ribu i tablet ce izgleda morati da cekaju :D

browser bolje klizi, video player pusta subtitlove, moze da se stavi custom fotka na lockscreen...i jos par ql gluposti

Vrh Dno