Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

mislis interna koja je vidim nesto 'specijalna'? ne vidim nigde podatak o kolicini rama

*edit
nasao, isto ima 512mb...16gb interne bez memory-card slota...preko toga ne bih mogao da predjem, 16gb jeste uzasno ogranicenje

Poslednja izmena:
Isto 512 rama ima, u sušti telefon je isti, samo nema radio, ima bt 2.1. Da interna memorija je drugačija (tako sam pročitao Tweet).

Evo mene i u ovoj temi (proslih par dana sam postovao u HTC Desire temi) zbog toga sto sam bio danas do VIP-a i isprobao Galaxy s i ostao bez texta...:banana: Stvarno je telefon ostavio odlican utisak na mene i sada sam mu sve blizi u odnosu na Desire... Strasno su me mucile predrasude jer sam bio ubedjen da je samsung shit ali posle dobrih dvadesetak minuta cackanja galaxy-a sve predrasude su razbijene. Dosta sam citao ovih dana u vezi Galaxy s VS HTC Desire i po svemu sudeci galaxy odnosi prevagu tako da ce verovatno to biti moja kupovina za koji dan,sutra idem takodje do VIP-a da isprobam i Desire (jer mu je danas bila prazna baterija pa nisam mogao da ih uporedim face to face). A prekosutra bih treba da pazarim vec...:guitar::bottle: No zanima me zbog cega je VIP sklonio sa sajta Galaxy S koliko sam uspeo da vidim,danas ga je bilo ali ga sada nema...:smackbum:

koliko cujem wildfire vec dobio port....po xda nicu gingerbread aplikacije za galaxy s, mislim da mozemo ocekivati gingerbread u sledecih 24h

Koliko vidim taj port za wildfire je ništa

Working:
*Texts
*Touchscreen
*Calls

Not working:
*Sensors
*Camera
*Wifi
*Bluetooth
*Mobile Internet
*Audio (Doesn't work for media)
*USB
*Almost everything else

e sad sam video sve :D

sc20101206202958.png

Jel zna neko oznaku oficijalnog Froyo firmvera za nase podrucje a da nije sa mreze (VIP-a),hteo bi da promenim,ja sam na vip-u... Ili je bolje neki evropski da stavim...?

Ja imam kod sebe vec par dana htc desire i stalno ih poredim. Oba su odlična, ali ekran je na galaxy s mnogo bolji i npr igre mnogo bolje rade tj, glace. Ostalo je manje više isto, stim sto koliko sam mogao da vidim flashovsnje i ostale stvari su daleko lakše na samsungu nego na htc. I taj galaxy s u VIPu nije “nasviran“ kao ovi naši :). Moja preporuka galaxy, ne zato sto ga imam, nego je stvarno za nijansu bolji telefon

Samo što ga u Vip-u više nema :-(

Nema ni TAB-a i još nekih, pa nemoguće da se ono čudo toliko brzo rasprodalo!?

Mrtva trka izmedju Želje i Galaksije... :)

Nema sanse, nadao sam se ratama... Nemam 400e da dam odjednom...

Kao da niste do sada naučili da je u Srbiji sve od danas do sutra.

Meni nije jasno sta je Vip sad ostavio u ponudi? Nemaju galaxy, nemaju Desire, nemaju Desire HD kao alternativu, imaju glupi Desire Z i to je to.

Jel misle da ce da dobiju nexus S skoro pa su ovo uradili?

***, ja moj SGS i dadoh na dve rate drugaru.

Sad se razmišljam da mu tražim natrag pod izgovorom da nije platio drugu :-devil-:

Nije desire Z glup, nego skup, ne brkaj pojmove...

Caesar, ti trebalo da si na Kipru, javi radi li ti navigacija...

Probao sam novu tastaturu, nista narocito. Radi lepo izuzev vibracije, mada je nikada nisam ni koristio.

Izasla je nova verzija omiljenog programa LauncherPro Plus v0.8.2. Vec mozete da je pronadjete "fino upakovanu". :)

mene je nova tastatura odusevila koliko je bolja od svih koje sam probao do sada...i onda joj nadjem manu preko koje ne mogu da predjem....na cirilicnoj tastaturi nedostaje ђ! progutali nam ljudi slovo

Evo drustvo samo sto sam se vratio iz VIP-a,bio da potpisem ugovor za Galaxy i vratise me djubrad,moram da im odnesem izvestaj o poslednjim uplatama na tekuci racun (tri poslednje plate)...

Tek posto im odnesem izvestaj moci ce da provere kod kreditnog biroa,i kod svojih nadleznih u VIP-u pa me zanima da li se moze desiti da me odbiju?
I kakva su iskustva sa VIP postpaidom? Nekako bih se lakse odlucio za telenor ali posto tamo nema galaxy-a osudjen sam na VIP.:)

Inace dobra vest je da ih jos uvek imaju na stanju (barem ovde u Nisu) pa tako da ako pozurite verovatno cete ugrabiti svoj primerak.

Nazad
Vrh Dno