Šta je novo?

PES 2011

Haha, dobra.. :)

Znam da je pitano milion puta svugde ali nigde nisam naisao na odgovor. Da li moguce ubaciti option file u PES 11 na xbox-u 360?

Difficulty and success rate of Rainbow Flicks has been changed (more difficult) . O Hvala Bogu vise,smesno je kad Materazi prebaci Mesija.

Ali je i dalje problem što Materazzi uopšte može i da pomisli da izvede rainbow flick :)

Nego, nije valjda da su sve promene u patchu samo ovih 5-6 navedenih?

Pa to su najvece mane u igri, zato je samo to i navedeno, a ja se nadam da ce nesto i potajno ispraviti.. Da ne igram sa burazerom ponekad i da on ne igra sa ortacima, vec bi par puta polomio disk, ili bi je prodao.. Videcemo da li ce slucajno ovaj patch smanjiti nivo frustracije posle svake utakmice..

Borise igras li online ?

Uzasno mi radi, losije od 2010.. ako slucajno to isprave onda igram :)

Nije do toga. Ljudi sa 10 puta boljim netom javljaju iste probleme, dok nekima radi kao offline, totalno je random, a meni je zapalo da sam u toj grupi kojoj ocajno radi.

Cak i kada igras sa nasim ljudima?
Da li si siguran da je kod tebe sve podeseno i da komsija ne krade protok :) ?

Nemam wireless ako to mislis :) Stvarno ne vidim sto bi bilo nesto do mene, DMZ-ovao sam PS3, koliko god je to pomoglo, BC2 recimo radi savrseno.. kazem ti, i oni sa 20mb se zale, tako da tesko da je do mene.

DMZ-ovao sam PS3, koliko god je to pomoglo, BC2 recimo radi savrseno.. kazem ti, i oni sa 20mb se zale, tako da tesko da je do mene.

Meni DMZ uopste nije pomogao.
Tekken 6 mi nije dobro radio sve dok nisam presao na bolji paket, dok sa ostalim igrama uopste nisam imao problema.

Stigao je patch.. ovo je igra koja je trebala biti na disku, promena igraca je sad savrsena, a samim tim je sad duplo igrivija.

Hm, odigrao sam 4 tekme online i nisam se uopste nervirao :D

Jesi igrao bez patcha? Promena igraca je bila katastrofa, ide lopta prema tvojim igracima i ne mogu da se odluce ko ce da je preuzme, i na kraju je niko ne uzme :) Sad to sljaka kako treba.. malo se i lepse krece, 'glatja' je igra generalno :)

Pazi najvise sam pizdeo upravo zbog ove promene igraca, autogolovi zbog toga, ne mogu da iscistim loptu iz sesnesterca dok ne nabodem najblizeg igraca, itd.. moguce da ce sve te frustracije nestati buduci da je ovo glavno ispravljeno. Igrao sam 3 utakmice i nisam se nijednom iznervirao..

Frustracija je nestala sto se mene tice, to mogu sa sigurnoscu da kazem. Pre 3 nedelje sam odustao od igre, ali ovo posle ovog peca opet igram PES...

pes-2011-46985.jpg

Upravo sam počeo da igram PES 2011 i vidim da su promenili kombinaciju za aktiviranje taktike: umesto L2+action sad je SELECT+action?! WTF?!
Anatomski je nemoguce da istovremeno vodim igrača i menjam/aktiviram taktiku. Može li ovo da se promeni?
Katastrofa :(

Molim Vas preporucite neki dobar option file ili patch za PES 2011 PS3 koji radi sa retail 1.02 updateom.
Hvala!

Gameplay je popravljen izgleda u svim game modovima,sem u become a legend. I dalje moji igraju na amater nivou,sutevi isti,bagovi i dalje tu. Tako da danas je definitivno pao uninstall.

Treba zabraniti "nove poruke" kategoriju :)

Vrh Dno