Šta je novo?

PES 2011

Danas kao da su nesto dirali, vidim i Maremas prijavljuje da mu je bolje a i moja dva Online mecha su bila primetno bolja..

Evo ga jedno kaznjavanje gradskog rivala, R2 golovi rules :)

Skolska akcija :). Je l` ovaj prvi pas L1+
trougao?

I onda još školskiji "nema veze koja je noga, gadjaj dalji ugao jer u PESu džaba ciljaš bliži, golman sve skida" sindrom :)

Ne rise molim te.. :) Prolaze golovi u blizi ugao, nego ja vise volim ovako, a i navika valjda.. :)

Kita Marjanova, ja danas primio gol u blizi ugao, usao mi lik iskosa sa leve strane i lepo mi ga smestio...

Ma ja govorim o sindromu, naviknuti ste da pucate u dalji ugao po svaku cenu ;)

Ja sam samo čuo za jednog "čika" Dražu koji se igrao na BPLu ali smo se vremenski mimoišli, ako si ti taj, onda puno pozdrava jer sam čuo dosta lepih stvari od tebi :)

Ja sam samo čuo za jednog "čika" Dražu koji se igrao na BPLu ali smo se vremenski mimoišli, ako si ti taj, onda puno pozdrava jer sam čuo dosta lepih stvari od tebi :)

Jao BPL! E to su bila vremena, mnogo lepih druzenja, mnogo dobrih prijatelja i mnogo kvalitetnih utakmica:)
Drago mi je da sam ostavio lep utisak na ljude koji su u svemu tome ucestvovali. Puno pozdrava za njih, a naravno i za tebe Wladymeer-e i steta sto smo se mimoisli:)

Od kako sam dobio duplo brzi net, sad PES radi duplo losije Online, hahah :d

Patch stize uskoro. Molim boga da su ispravili katastrofalno menjanje igraca.

Jon Murphy
It's been a good day. Had the patch details confirmed and really happy with the results. Thanks to everyone for helping with info. More asap

Poslednja izmena:
Nada umire poslednja ;)

Kod mene je vec umrela :)

Meni je na izdisaju, trebao je jos koji mesec minimum ovoj verziji, a jos su je smekeri izbacili ranije nego ikad.. :d Ali ako isprave menjanje igraca i jos neke stvari, moze izdrzati do sledeceg ciklusa hajpa.. :)

Kod mene je vec umrela :)

Nije umrela nego si konačno seo i probao FIFU i shvatio ono što odavno pričam - svaki stari PESovac ima da uživa u FIFI ;)

Boris se ovde ne računa, njemu je i FPS preko analoga dobar :D

Ove godine FIFA je dobra jer PES ne valja, eto tako se i odrzavaju.
Ja sam opleo ravno 116 tekmi online i 50tak offline u FIFI, i igracu i dalje ali daleko je od onog sto bi trbalo da bude.

1. Igraci su tromi na komande a u duelima paprinati: neverovatno da mi igrac od centra do korner linije 3 puta padne, napravi salto, ustane i nastavi da vodi loptu ... cim ga dotakne on se saplete.

2. Posledica prvog je da su sutevi preko 16 retki, cist prostor ti stisnes sut, krene animacija koja traje sek. za tren pridje protivnik i uleti u sut, tvoj igrac se momentalno saplete kao od papira, protivniku nista ...

Sve navedeno je daleko bolje ako se igra 3.5 star i manje timovima, tad je FIFA stvarno dobra ali online je to retkost.

85% golova je krilo nabac, Drogba nosi 3 na ledjima i gol. Ili Ronaldo nezaustavljivo kroz pola odbrane a ovi kao s kamenom oko noge. Frustrirajuce.

PES sam probao ali ono R1 utrcavanje kad ti hoces sa FIFE bi ga preporodilo, ovako nije mi se svidelo, igraci stoje u liniji a ja nemam nacina da ga nateram napred sem 1-2 trougao pasom, providno 100%.

Posle 150 tekmi obe igre pocinju vise da me nerviraju nego sto uzivam, ja sam ubedjen da Konami i EA to rade identicno samo nastavi hype i prodaju, 2 koraka napred 1 unazad, uvedes novinu a staru standardnu dobru stvar izbacis ?!

Mislim da je to ovaj covek odlicno objasnio i sve sto prica za PES uopste odnosi se i na FIFA.

http://winningelevenblog.com/blog/jett-reviews-pes-2011/

Poslednja izmena:
Adam je video detalje patch-a, i rekao da ispravlja 'fundamental things'.. pa se nadam da je ipak ozbiljniji patch..

Sa patch-om koji izgleda dosta obecava, ovo moze biti najbolji PES do sad.. videcemo.

Koji ti je put da ovo pišeš? :)

Sve navedeno je daleko bolje ako se igra 3.5 star i manje timovima, tad je FIFA stvarno dobra ali online je to retkost.

Prijavi se za ligu kod mene i neće biti retkost - samo jedan i to 99% najslabiji igrač u ligi će imati Chelsea, ostali će morati da biraju slabije klubove pošto je princip 1 klub = 1 igrač.

cim ga dotakne on se saplete.

Zavisi ko je igrač. Ukoliko je Robben, ne vidim šta je tu čudno.

2. Posledica prvog je da su sutevi preko 16 retki, cist prostor ti stisnes sut, krene animacija koja traje sek. za tren pridje protivnik i uleti u sut, tvoj igrac se momentalno saplete kao od papira, protivniku nista ...

Ne bih baš rekao, idi na www.youtube.com/GVOSHTV pa pogledaj dve kompilacije golova, videćeš da ima dosta golova van 16 (biće još kompilacija) i to sam birao neke efektivnije a ne sve koje smo postizali. Uostalom, po tvojoj priči ispada da se u stvarnosti daje 4 od 5 golova van 16? Ove godine je FIFA baš poradila na šutevima van 16 i jedino što nedostaje jeste ponekad malo više snage u animaciji, putanja je sasvim OK.

Poslednja izmena:
Koji ti je put da ovo pišeš? :)

Pa istina je, da su ispeglali demo ali ostavili ga takav kakav je, vec bi bio najbolji PES do sad. Ali oni su ga uprostili plus pokvarili nesto sto je oduvek skoro savrseno radilo (promena igraca) i tako s*ebali stvar..

Uzmi igraj PES2011 demo i vrati se na PES6 i reci koja ti je igra bolja.

Glavni problem koji PES ima jeste lakoća u igranju. Dakle, ne laka igra, već savršen odziv komandi, totana sloboda kretanja, odsustvo bilo kakve automatike, jednostavno, sam si svoj majstor.

Kada to budem osetio u nekom demou kao što sam osetio u FIFI, te godine ću najverovatnije igrati dve fudbalske igre.

Dosta sa PES6 vise, igrao se previse, super je, ali je zastareo i nerealan u nekim stvarima. Ne sme bas da bude instant reakcija na komande kao u PES6, dosta mi je vise zalamanja kukova po sesnaestercu i primanja takvih golova, mora da bude malo inercije i nekog 'kasnjenja'.

Od ovog peca zavisi da li nastavljam da igram PES ove godine ili ne, ako stvarno ne bude fundamentalnih promena zna se... let's play fifa11!

Ovo je uradjeno u saradnji sa Sony-jem kako bi povecali broj prodatih dzojstika, jer znaju da se svaki drugi dzojstik polomi prilikom igranja pes 2011, a isto tako i znaju da kolko god dzojstika olomimo o pod necemo prestati da igramo. Svaki put kad mi se lopta odbije od igraca kome sam dodavao loptu kao od kamena jer nisam sam promenio na njega osecam kao da cu da dozivim infarkt.

Dosta sa PES6 vise, igrao se previse, super je, ali je zastareo i nerealan u nekim stvarima. Ne sme bas da bude instant reakcija na komande kao u PES6, dosta mi je vise zalamanja kukova po sesnaestercu i primanja takvih golova, mora da bude malo inercije i nekog 'kasnjenja'.

Zašto dosta ako je bolji od novih verzija - uzmi pa ga odigraj i videćeš o čemu govorim. Mora da bude takva reakcija. Igrači kao što su Arshavin i slični moraju tako da reaguju i to je ono što je PES6 sjajno radio - kada ti je igrač raspoložen, sa driblerima si čuda mogao da radiš, ali na inteligenciju a ne na fore.

Dakle, ne na kocka+x zalom pa znaš da ćeš da dobiješ penal na auto-uklizavanje već isključivo na skill.

Ko hoće inerciju eno mu Gran Turismo pa nek se vozi. Treba razlikovati inerciju iz sprinta i kašnjenje komandi kad je igrač "u mestu".

Maremas, znaci sad ti je i Guitar Hero bolji od prave gitare? ;)

Na pravoj gitari mi fale zice ;)

Nazad
Vrh Dno