Šta je novo?

3D naocare (red/cyan)

pbogdanovic

Čuven
Učlanjen(a)
29.12.2005
Poena
620
Da li neko zna gde mogu da se nabave obicne red/cyan naocare za gledanje 3D snimaka?

Hvala!

Kupi dvd Deca špijuni 3D i dobijaš ih u paketu:d

Pre neki dan videh da ima ovde.

Cuo sam da postoje 3d naocare uz koje nije potrebno imati 3d televizor, 3d monitor ili 3d projektor, samo ih stavis, i ono sljaka... Jel to tacno??

Jel moze neko da mi da objasnjenje kako to funkcionise??

Prosto. Skineš ovo u HD (osim ako nemaš toliko brz net da striminguješ u HD u real time-u),

http://www.youtube.com/watch?v=uKujOudUk0w

Staviš ovo na oči:

3dglasses%20%282%29.jpg

i gledaš ....

Ako je sve tako lako, zasto onda postoje 3d projektori,3d monitori i 3d televizori??

Poslednja izmena:
Zato sto ovako neces dobiti ni blizu isti kvalitet slike. Bolji kvalitet=brdo para. Cekaj 2012tu ko i svi kada krece prodaja 3D TV-a za koje ne trebaju cvike.

Zato sto su ovi 3d televizori kao savrseniji od ovih starih analglif 3d naocara. Imao sam priliku da pogledam u Becu te 3d televizore i nista nesto specijalno se nisam odusevio.

Ja sam u luksemburgu u imaxovom bioskopu gledao pravi 3d film neki domumentarac o morskom zivotu, bukvalno sam video ribice kako mi prolaze pored glave. E to je 3d, a ne ova ****** sto kod nas reklamiraju kao 3d...

He he, da, ali tv ili monitor je nesto drugo a bioskopsko platno nesto drugo. Sve je u velicini 😉 🙂

Nazad
Vrh Dno