Šta je novo?

Benchmark Vox Populi: Naj igra (GOTY :)) 2010.

Najbolja igra, od ponuđenih, u 2010. godini je...?

• StarCraft II: Wings of Liberty

Glasovi: 69 28.9%
  • Gran Turismo 5

Glasovi: 31 13.0%
  • Call of Duty: Black Ops

Glasovi: 37 15.5%
  • God of War III

Glasovi: 18 7.5%
  • Mass Effect II

Glasovi: 66 27.6%
  • Red Dead Redemption

Glasovi: 18 7.5%

• Ukupno glasača
    239
  • Anketa je zatvorena .

byMaX

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
10.01.2001
Poena
1,019
StarCraft II: Wings of Liberty
Gran Turismo 5
Call of Duty: Black Ops
God of War III
Mass Effect II
Red Dead Redemption

?

Topic je premešten! Up!

Civilization V

Од понуђених гласао сам за старкрафт.

Dvoumio sam se izmedju StarCraft II: Wings of Liberty i Mass Effect II. Iako sam ljubitelj strategije, ipak su dosta ulozili u Mass i zato mu dajem glas :))

Podforum IGRE ZA PC, a među kandidatima se nalaze Gran Turismo 5, GOW III i RDR... Ajde moderatori, udahnite smisao u sve ovo i prepravite listu kandidata ili napravite univerzalni podforum za glasanje pa miksujte kako god želite. Nemojte da vam Vuk kaže "dont mix grandmothers and frogs". :eyebrows:

Poslednja izmena:
Moze li ni jedna ? Molim dodajte tu opciju .

Podforum IGRE ZA PC, a među kandidatima se nalaze Gran Turismo 5, GOW III i RDR... Ajde moderatori, udahnite smisao u sve ovo i prepravite listu kandidata ili napravite univerzalni podforum za glasanje pa miksujte kako god želite.

Ovo i jeste univerzalna tema za glasanje, čim je naslov "Naj igra 2010" bez odrednica PC/konzole :). Tema "Industrija igara" je u PC pdf-u, iako je sveobuhvatna.

Poslednja izmena:
Call of Duty: Black Ops

Iako sam ljubitelj strategije, ipak su dosta ulozili u Mass i zato mu dajem glas :))

Dok je takvih igrača Bioware i njegov tata EA ne moraju da strepe za budućnost. Mišković uložio u Tempo, njemu ide moj glas :)

Dok je takvih igrača Bioware i njegov tata EA ne moraju da strepe za budućnost. Mišković uložio u Tempo, njemu ide moj glas :)

Nije o tome rec,ako mogu da glasam glasao bih za obadve,jer se radi o razlicitom zanru. A pod ulogom smatram prvenstveno okruzenje u igri (dakle prostor,spratovi,liftovi,planete) i ulozen napor programera da se ono napravi. Ne znam da li si igrao igru,ali mene je to odushevilo.

Dok je takvih igrača Bioware i njegov tata EA ne moraju da strepe za budućnost.
Dok prave dobre igre, ne moraju da strepe za budućnost.

Poslednja izmena:
Fali Assassin's Creed 2

^ Nije PC verzija. :)

Ali ni zaslužuje da se nađe u izboru kao ni SC:C.

RDR, igra zbog koje umalo ne kupih Xbox

Poslednja izmena:
Fallout NV, naravno.

Stalker COP i Mass Effect 2.

I kol'ko je meni poznato God of War III je PS3 igra, a ne PC :p

Svejedno, sam pogled na broj strana te teme govori da je to omiljena zanimacija većine forumaša i igra bi morala biti na spisku, pa makar bila u alfa fazi.

Mada nisam u raspoloženju da kudim bilo koga, industrija video igara i stanje u kojem se nalazi zaslužuje ovakvu listu, vrednu 30 sekundi vremena njenog autora. Koliko su igre propale govori i stanje sa opisima u najpopularnijem domaćem IT časopisu u kome danas igre opisuje 4-5 ljudi po broju a nekada je skoro svaki opis bio potpisan drugim imenom.

Ko će da poklanja svoje vreme industriji praškova i šampona u kojoj suvereno vladaju šampon protiv peruti Mass Effect, prašak za pranje veša Call of Duty i izbeljivač Assassin's Creed.

Svejedno, sam pogled na broj strana te teme govori da je to omiljena zanimacija većine forumaša i igra bi morala biti na spisku, pa makar bila u alfa fazi.
Koliko god bila dobra, igrana i popularna, igra ne moze da se nadje na listi (barem ne na ovoj) ako nije zvanicno izasla, pa makar bila i u RC2 fazi. :)

Pored jake i brojne konkurencije, verujem da ce biti kandidat za sledecu godinu.

Call of Prypiat i Bad Company 2. Od ponuđenih, Starcraft 2.

Nazad
Vrh Dno