Šta je novo?

Starcraft 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Husky je postavio 2 igre nekog Bakera protiv NesTea-a. Da NesTea nije nesto slabo igrao rekao bih da protoss ima sanse, ovako je i dalje UP :p Pogledajte, dobre partije.
Foxer vs. FruitDealer 3 cool partije ima kod HD-a, BTW.

Poslednja izmena:
3. i 4. partija u kojima je Protoss izjednačio su pokidale. Ono nije vidjeno ni na GSL-u.

Edit: Odgovor za Bob Marli.

Biće VOD sigurno pošto je Day[9] prenosio mečeve sa njegovog kanala. Trenutno u arhivi kod njega imaju mečevi zaključno sa četvrtfinalom.

http://day9tv.blip.tv/posts?view=archive&nsfw=dc

Poslednja izmena:
Ima li Alex linkova sa snimcima ? bas me zanima kako je igra neki dobar Protos.

Da li je neko probao preko lana da igra? nashao sam neke fore za lan ali nisam probao...

Koliko je meni poznato,nema hack-ova za LAN a da nisu fake.:)

Fake,nema nista od lana.Ako je neka igra vredna originala onda je to SC2,kupis i ne razmisljs.

pa kako kome... Za par partija sa drugarima mi se ne kupuje original plus shto bismo svi morali da kupimo original a to je vec previshe... a i opet ne bih imao lan nego bismo morali preko neta da igrmao shto nije ono shto hocu :)

OMG :zgran: Fantasticna partija! Kakva smirenost, kakav mikro i koliko psi oluja! Iz kojih situacija je covek uspeo da se izvuce, svaka mu cast! Jedino mi je zao sto nije izasao kao pobednik finala!

Poslednja izmena:
Heh ja se uspavao taman kad je pocela zadnja partija juce (GSL) ;)
Ko je pobedio?

Ne mogu da verujem kakav lik! :laugh:

Pa mora da koristi metafore koje veci deo stanovnistva razume - SC je na vrhu ;)

Nego, jel' nasao neko vec snimke jucerasnjih i danasnjih partija?

Chini mi se kao da malo nisu izbalansirane rase... Protoss-i mi deluju dosta jachi od terran-a a one trece (Zerg) nisam ni probao... Moguce da je o ovome bilo rechi...

Poslednja izmena:
Balans je prilicno dobar imajuci u vidu koliko je igra stara.

Imali su SC1 12 godina da shvate balansing ;)
Mada je po meni to sto nijedan Protoss nije dobio nijedno vece takmicenje (pa i manje koliko ja znam) dovoljan dokaz da je protoss UP :)

xper, tnx.

Za balans je jednostavno potrebno dosta vremena i veliki uzorak.

Džaba njima 12. godina kad je igra takva da ubacivanjem 2-3 nove jedinice ode sve u out što se balansa tiče. :)
Ali trenutno stanje je sasvim solidno s'obzirom da je igra stara 4 meseca.

Bas su na Blizzcon-u pricali kako rade balans i koliko je to zapravo dugotrajan proces.Svakako da im iskustvo olaksava posao,ali nema nista od balansa dok se ne odigra puno meceva na svim skill nivoima.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno