shin-bojan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 14.10.2004
- Poena
- 925
Kada je to VGChartz povratio kredibilitet
?
[YOUTUBE]edXRmj4mpvI[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]edXRmj4mpvI[/YOUTUBE]
Poslednja izmena:
Kada je to VGChartz povratio kredibilitet?
ko prica o kredibilitetu, cisto su prvi koji su objavili bilo kakvu informaciju vezanu za prodaju gt5, pa ko hoce da veruje nek veruje, ko nece niko ga ne bije motkom..
Dobar si Borise nisi zardjaoDobro vreme ali moze to bolje
1:13.403 ali sam pogresio u zadnjoj krivini mnogo sam kasnije kocio i tu sam dosta vremena izgubio.Sad mora da idem da ucim nesto pa cu veceras pokusati ponovo.
ps.abs 1
Znam da ću se sada izložiti hejtu, ali...
Imao sam prilike danas da odigram GT5, spojio sam nekih dva, dva ipo sata...
Iako sam veliki GT fan, moram da kažem da sam u velikoj meri razočaran. Nemam sada vremena da razglabam o pojedinostima, ovo pisem sa tefefona, samo cu reci da me je kroz celo iskustvo pratio osećaj da igram Gran Turismo 4 HD! Naravno, moraću još da igram da bih stekao kompletniji utisak, ali ovo je prvi feedback koji mi je igra pružila...
Slazem se. 6 godina smo cekali na malo premium automobilcica, od kojih je samo 20ak realno novih, 2-3 skroz nove staze, sve ostalo copy/paste sa GT4 i prologa. Ljudi bre pa aktuelnih modela skoro i da nema (primer stari Megane- imali su godinu dana da sklepaju novi...). A na stranu to sto mi je kostantno osecaj da se nije mrdnulo od prologa... GT4 kad je izasao, samo cu to da uporedim, bio je veliki WOOOOOOW, a ovo sad malo je reci da sam razocaran, ni blizu osecaj kao npr. kad je izasla 4ka... Ako online ne povadi igru nece biti dobro jer nista sveze i nikakvu novost nismo dobili za 6 godina razvoja... Dobili smo 695 kopiranih auta iz cetvorke![]()
Neke automobile su izmodelovali do perfekcije, ali su neke staze blagi uzas. Izgleda da su vecinu samo prebacili iz gt4, jer je grafika na nivou plejstejn-a 2. I nikako se sa nekim stazama ne uklapaju tako dobro uradjeni modeli automobila. Ne razumem za sta su potrosili tolike godine... Ocekivao sam mnogo bolju grafiku, daleko je to od fotorealizma.
I pola automobila koja su mi potrebna za neke trke u A-spec-u ne mogu da nadjem u dealerships. Evo npr. ne mogu da pronadjem niti jedan pick up truck.
Moze dosta bolje naravno.. Sigurno bi neko alien vreme bilo niskih 1:12... i ugasi ABSGledam da drzim podesavanja kao sto bi ta kola imala u stvarnosti, a koliko sam mogao da nadjem, ovaj model je tek od '93-e imao abs.. Zato me zanima kako ce resiti leaderboard, koja vremena ce se racunati, sa kojim pomocima..
hehe kolko je dobro kad se iskljuci abs...ja sam mislio da on ima abs pa sam ga zato i ukljucio.Lakse je bez abs-a, postignes bolje vreme ,mozes da ga zaneses malo u krivini1:13.265
Preterujete..Na sta konkretno mislite? Na grafiku? Nije kao sto sam ocekivao (unutrasnjost automobila) ali je opet najbolja grafika u ovom zanru.. kad su Premium automobili oko tebe, osecaj je kao da si stvarno na stazi
![]()
Zvuk? Gomila ce misliti da je smesan ali meni nevidjeno znaci sto je sinteticki, ali zvuk udaranja automobila u drugi je stravican, mnogo lose..![]()
Broj automobila i staza... donekle se slazem da je razocaranje, gledam juce listu Premium automobila i stvarno, ne znam da li cu hteti da imam vise od 15-ak u garazi koji se meni svidjaju.
Staze, mali broj pravih staza, a neverovatno mi je kako su neke lose uradjene, Laguna Seca je katastrofa.. ali sve to izvlace sjajne staze kao sto su Tsukuba, Suzuka, Monza i Nordschleife.. a koje su srecom i graficki odlicno odradjene.. ocekivao sam i Spa ali nista od toga, mogli su jos neke manje poznate prave staze, iskreno se nadam da ce biti nekih DLC-ova..
Fizika, jos je rano da ke*jam o tome, nemam pravo iskustvo trkanja pa moje misljenje ni ne mora da ima toliku tezinu, mogu da poredim sa PC simulacijama sa kojima imam dosta iskustva.. kao da su se vise potrudili oko nekih automobila u okviru fizike i vernosti, a neke kao da su smandrljali.. ali jos je rano o tome pricati.
Online... za sada sa 4, 5 ljudi na stazi radi fenomenalno, mnogo bolje nego sto sam ocekivao, ali poprilicno osakacen sa opcijama u poredjenju sa drugim simulacijama..
One licence su super kao i Specijalni zadaci ili kako da ih nazovem, to me ne mrzi da igram i bas je zanimljivo, dok me A-spec bas mrzi.
Da, nedostatak mehanickog ostecenja (za sada) je takodje neoprostivo..
Moras da budes bas nezan na gasu, gledaj da prekratis Chicago krivinu kako bi zaobisao par automobila ali pazi na penal, izvodljivo je, ja nisam dotakao ni jedan automobil i sad se kajem sto nisam snimio replay posto vidim da se vecina bas muci oko tog challenge-a...Btw, jeste odradili Elise challenge na TG stazi?Uspeo sam cetvrto mesto, izvodljivo je da se pobedi
![]()
***, čitajući postove ovde, ispada da igra ne valja i da je žešće bacanje para...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari