Šta je novo?

Gran Turismo 5

ja sam licence batalio posle a i b... brate smaraju zestoko - za 15 sekundi voznje, cekas 4 minuta loading... a igra mi je instalirana. :p
da, licence su dosadne, kao i svi oni eventi gde ne mozes da biras auto pa ti zakljucane gume i slicno, mada opet igrivo je sve... osim onog sa VW mini busevima, ne znam ko ono moze da izdrzi do kraja :d

nego, primetio sam da u igri ne mogu da se budze kocnice, ili ja to ne znam da nadjem?

@Vuk_
bundle se pojavio istog dana kad i igra, PS3 320GB+igra kosta 350 evra u EU, nema nista posebno u pakovanju, znaci samo konzola i igra.

Ha, najlakse je bez argumenata lepiti izmisljene etikete.

Pa nista, bar je taj golf svet i veci i raznovrsniji i stariji nego zuti honda kavez u koji si se zatvorio kad te neko pustio da probas nesto bolje od Yuga.

Nek popravljaju to, AI je katastrofalan, moram da bezim od automobila u retrovizoru ?!
Kazunori , nije to Motorstorm :)
Kad ja drzim pravac pod punim gasom auto iza mene treba da me obidje a ne da se zaleti punim gasom i da udari u mene i 95% slucajeva me okrene. Necu da uzimam najaci auto u klasi i da pobedjujem. Uzmem srednjaka da se utrkujem ali svaki put me obrnu na pravcu. Obidjem ih u krivini i oni na pravcu se zalete i odpozadi udare u mene ... I onda uzmes najaci i bezis od njih, to je bezveze, jedva cekam online ...

Uzeh zlato na je*enim Samba busevima :d

40 gb, imao sam 16gb slobodno.. a instalacija, recimo 55 minuta.

ahahahaha... "how to kill one with no life..?"

E a gotivno je skroz, mislio sam da imam samo jedan krug da pobedim pa sam mislio da je nemoguce :d

Poslednja izmena:
gde bre gotivno , video sam dlake na obrvama kako mi rastu brze od onih kanti :d

Ha, najlakse je bez argumenata lepiti izmisljene etikete.

Pa nista, bar je taj golf svet i veci i raznovrsniji i stariji nego zuti honda kavez u koji si se zatvorio kad te neko pustio da probas nesto bolje od Yuga.

Ma da bre :d

Poslednja izmena:
Netcode je za sada odlican.. samo su katastrofa opcije, mora sve 'po dogovoru' da se namesti. Ja nisam pravio lobby a imao sam i ja opciju da forsiram ugasene pomoci, wtf.. U svakom slucaju, kao sto rekoh Akiloneu, nema nikakvog smisla da igrate sa pomocima, jos pogotovo ako imate volane.. Pravite arkadu bezveze i gubi sav smisao. Igrajte kako treba, ili igrajte NFS.
Korisno je da procitate i neka osnovna trkacka pravila..
A za sada jos uvek ne 'osecam' igru.. previse mi vuce na Prologue, al videcemo..

Danas bi trebalo da izadje patch koji dodaje nove opcije za online.

Stigla igre, a gde je ta foto realisticna grafika ?! Koja je baronisanje palo od Sonija ovaj put, ne verujem.

Ne stvarno koliko je drajver hajpovo grafiku u GT5, hladan tus kad nam stize GT prije par dana.

Okolina je blago receno katastrofa ali kome trebaju vodopadi kao u Forzi.:)

Poslednja izmena:
GT serijal je bio i ostao pojam za sve ostale trkacke "simulacije" al ipak Forza jos uvijek zadaje domace zadatke na temu zvuk :) PGR takodje, na stranu sto je arkada teska :) Pa *** imam par kutija koje sam htio da dam za PS3 (zbog GT5) al kad sam cuo zvukove popizdio sam. Inace mene za grafiku boli uvo i iz GT4 bi mi radila posao samo da su fizika i zvuk onako kako treba :)

Poslednja izmena:
Odigrasmo ja i Lozach sad 10ak partija online, radi vrhunski, ko u lanu, i zaboravio sam da je online :) Naravno, otres'o sam ga ko slinu :d

Haha, navatao me na foru, moram da budem nezan sa volanom da ne probudim burazera, plus se jos privikavam na novi volan :d
Da, online stvarno radi fenomenalno.. dosta je suplje sa opcijama jos uvek, nema prikaza najboljih vremena dok vozis, sektora.. valjda ce patchevi to ispraviti.
Igra je stvarno cudna, ili su automobili cudni, nekad se oseca kao NFS, a nekad kad ubodes dobru kombinaciju staze i automobila onda je predobro..

Bolje da ne stavljaju vremena i sektore :d:d

a borise, sta bi sa tim online iskustvima , i lfs ligama i cudesima? :d

a vadjenje na brata i na volan je takav klise... :p

aj me dodajte pa kad doruckujem i ja skidam taj patch pa da malo zuje volani :D

psn ID: MARKO_GT_SERBIA

Resio sam problem sa zvukom :)

U podesavanjima za zvuk u igri stoji zakucano DTS 5.1, u opcijama za format zvuka na konzoli bilo je chekirano DD i DTS. Igra je iz nekog razloga forsirala DD na optical out a originalno je zvuk bio u DTS formatu.

Uglavnom, resenje je odstiklirati Dolby Digital iz liste podrzanih formata, ostaviti samo DTS :)

Evo par reci i od mene sto se tice ovog problema.. (isti setup kao ti)

Prvi put kad sam pokrenuo gt zvuk je radio. Posle toga izadjem, ulogujem se na psn, prijavi mi patch, skinem ga, instalira igru i patch na hard i posle toga zvuk ne radi. Primenio sam tvoje resenje uz citata i vratio se zvuk?!

U cemu je bio problem, tko zna..

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Jao, sta reci na ovakav tekst :mad: Uz uobicajenu analizu i realno dosta hvalospeva uz tu i tamo nekoliko mana (low rez alpha efekti) ocekivano je napljuvao online, AI i nedostatak damage-a ali ovaj ceo pasus je sramota

The pseudo-simulation handling model still feels right in a way that surpasses just about anything else out there - Forza 3 is strikingly close as a very different, but competitive drive but certainly in terms of the pseudo-simulation niche of the market, few games handle as well as GT. That said, in putting together the GT4/GT5 comparison video which featured the same cars on the same tracks, I was struck by how similar they felt and also by how much smoother the PS2 title appeared to be across the run of play.

Ovu analizu sam citao bar sat vremena i nigde nije pomenuo kvalitet force feedbacka ni bilo sta za volane sto su detalji koji su kljucni za ovu igru a ne kvalitet 3D moda. Ovo pokazuje koliki je to noob koji se samo uhvati za piksele, teksture, rezolucije jer za nista drugo nije sposoban.

Realno, AI je extremno iritantan :S:. Kolko puta mi se samo desilo da me okrenu na pravcu ili ono njihovo prerano kocenje, sto kad ih jurim na pravcu i nabijem im se u pedu :), nepogresivo dovodi da ih zavodem u punoj brzini i dobijem instant diskvalifikaciju :wall:

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Cinjenica da u "Tech Analysis" tekstu uopste spominje takve stvari je smesna. :)

Ovu analizu sam citao bar sat vremena i nigde nije pomenuo kvalitet force feedbacka ni bilo sta za volane sto su detalji koji su kljucni za ovu igru a ne kvalitet 3D moda. Ovo pokazuje koliki je to noob koji se samo uhvati za piksele, teksture, rezolucije jer za nista drugo nije sposoban.

Pa naravno da nije ;).
Ovo je obican tech analysis, pri cemu DF pod tech podrazumeva samo grafiku i ponekad zvuk.
A ako cemo vec da trazimo zamerke, poslednji pasus je dosta gori od tog koji si quote-ovao.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno