shin-bojan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 14.10.2004
- Poena
- 925
cim je slika skoro ista pretpostavljam da je u pitanju staza koja postoji u stvarnosti?
Ubice te Driver od zezanja za ovo
cim je slika skoro ista pretpostavljam da je u pitanju staza koja postoji u stvarnosti?
Ubice te Driver od zezanja za ovo.
Cinjenica je da photo mode slike poprilicno zavaravaju, secam se da me je GT5p ostavio totalno ravnodusnim kad si na stazi, ali tamo sam sam vozio... ovde se i na filmicima vidi da kad je neki auto pored tebe, da nema igre gde je lepse uradjeno, to su ti isti modeli iz photo moda, to je to osvetljenje, kada su automobili oko tebe onda je najlepsa voznja, bez premca.. mada i TT academy mi je lepse izgledao od Prologuea, ako je takva grafika, ja zadovoljan.
Cekaj, druga slika je iz GT5, a treca iz Forza 3? Ajde sto F3 nema cunjeve, ali gde je u GT5 publika i sve one zgrade sa leve strane (cim je slika skoro ista pretpostavljam da je u pitanju staza koja postoji u stvarnosti)? Pretpostavljam da si igrao uz smanjen nivo detalja?
I think this is another example of how Japanese development is just behind. With Forza you get slick interfaces with great presentation and all the customization you want. While GT5 may have a better "Simulation" and graphics the rest of the game is dated
Dokle god Halo igre budu dobijale 10/10, slicne stvari mozemo i ocekivati... Mislim ja prosto ne razumem kako Halo Reach moze od istog IGN-a da dobije 10/10...
Ne izmisljaj, Halo : Reach nije dobio 10/10.
Ne izmisljaj, Halo : Reach nije dobio 10/10.
Instalirao sam sinoć igru (ne i patch), celih 50 minuta, jer sam hteo makar da je probam pre nego što legnem i naiđem na prilično iritantan problem
Naime, PS3 mi je povezan optičkim kablom sa Z-5500 i nema zvuka iz igre! Dok sam u XMB ima zvuka na Logiju, kako uđem u igru Logi na ekranu ispiše Dolby Digital ali nema zvuka uopšte, dok recimo preko HDMI dobijem zvuk na TV-u.
Jutros instaliram i patch (igra mi je ladno tražila da instalira još 8GB na HD!) ali problem je i dalje prisutan![]()
Nisam mislio bukvalno, dobio je 9.5! Pa i to je previse! Mislim smejurija! :d
To je igra mozda za slabu osmicu, nista vise...Ne samo Reach vec sve jedan, osim mozda keca...
Mada, 2001. opet sam radije igrao Perfect Dark na konzolama!![]()
Ma to su sve sitne stvari koje kada se gledaju na globalnom nivou ceo svet chine dupetom za zivot iznadprosechnog Dzoa :d Najbolje je imati IQ80 i sve ti je super :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari