Igram zadnja 3 sata, nema sta osecaj je fenomenlan. Meni prvo zapalo za oko karting. Uf kako podseca na karting s drugarima na Adi, ali fenomenalno uradjeno, kakav lud osecaj brzine.
Imaju licence koje se polazu, bronza je lagano, srebro i zlato mora vezba, ali super su napravili. Moras odredjeno da ispunis da bi vozio trke.
Sta sve ima moze da se vidi na netu ( Tunning, Practice, Special Events - slicno prologu ), nego stvarno je dobro osmisljeno, izgleda vise od 1/3 su razne akademije voznje odlicno uradjene. Zvuk je do jaja, da one senke jesu kockaste ali koga briga to ne mozes da vidis dok vozis Ring ali zaista marginalna stvar, auto bruji, G25 trese, oko tebe leti ... Nemam pojma za online, cak ni pola ostalog nisam probao, ono sto sam probao odusevilo je.
G25 nije na listi gde su upravljaci ali radi i dalje je onaj lud raspored dugmica ali svi rade. Kvacilo radi ali mora opet trougao pre trke, ali samo sam 2 vozio sa kvacilom.
Osecaj voznje - ja licno vozim Accord Type S, koga nema ovde

ali imaju one Accure TSX to je mislim to samo za USA trziste jedva cekam da probam to tu bi misim bio kompetentatan ali osecaj voznje je FENOMENALAN.
P.S.
Da odrase me 7200 kod nas ali, nisam mogao da cekam, sjeba me shopto imam onu Intezinu, a zavvi nisam siguran da bi doslo pre selece nedelje.