Šta je novo?

Gran Turismo 5

MLAA opterecuje Cell, MSAA opterecuje RSX. Medjutim, engine je u stanju razvoja vec duzi niz godina, verovatno nisu imali vremena za ovako kasnu promenu.

Inace, pocetna posiljka GT-a 5 za Francusku je 550k, bez bundlea.

pocetna ,i to samo za francusku :) mozete misliti neko vec trziste...

Broj je ustvari 555k (450k obicne verzije, 100k collector's edition i 5k spesl edisn AMG).

GT4 je imao pocetnu posiljku od ~ 3.2 miliona. Sudeci prema Francuskoj, GT5 ce definitivno imati vecu posiljku.

Kako je to offtopic kad na temi o voznji (a ovo nije igra, nego bas voznja) pricamo o kolima?! Znaci li to da kad izadje igra necemo moci da pricamo koliko realne su karakteristike automobila i slicno?!

Ili je dozvoljeno pricati samo o tome kada ce igra da izadje...

Ovo nije cannonball forum ili bilo koji drugi forum koji se bavi automobilizmom, Gran Turismo je ipak samo igra a vi ne umete da diskutujete o automobilima bez da potežete Golf 2, markice, japance, muscle car, trke na 1/4 milje ili Nürburgring a sve u svrhu omalovažavanja jedni drugih.

Dovoljno razloga da se svaki offtopic briše i adekvatno kažnjava.

OK ja sam na GTPlanet GT5 podforumu gledao mnogo veci off sto se toga tice pa mi nije ni na kraj pameti bilo da ce na benchu ovo biti sankcionisano, u svakom slucaju mozete da nastavite da raspravljate o launch zurci i Kazovoj frizuri, ja se iskljucujem iz rasprave dok igra ne izadje :)

Dobro, to je ceo forum posvecen jednoj igri, ovde je samo jedna tema.

Diskovi se vec vrte u necijim konzolama:

1310990990

mQlGt.jpg

21ccwwh.png

Najzalosnije od svega je to sto igra jos uvek nema zvanicni datum izlaska a neki ljudi je vec igraju aaaaaaaaaaaaaaaa...

30 Novembar sada vec zvuci realno (a mozda i ranije)...

Poslednja izmena:
Izgleda mi fake, barem pozadina.. Mislim pazi sta su im glavne stavke koje su naglasili :) "cars smoke and spark" lol :D Nigde vremenskih uslova, multiplayera.. "Spec B", jel neko to stvarno igra? :d

Izgleda mi fake, barem pozadina.. Mislim pazi sta su im glavne stavke koje su naglasili :) "cars smoke and spark" lol :D Nigde vremenskih uslova, multiplayera.. "Spec B", jel neko to stvarno igra? :d

to sam prvo i ja pomislio borise :)

na coveru je navedeno sve ono sto nam je na kasicicu servirano, a nemoguce da sada kada igra izlazi i kada treba da pise sta sve igra ima i moze , na omotu, pise samo to sto si naveo i "20 locations" ... :p

cak mi ni ovaj offscreen-shot ne deluje suvise komplikovano za fotomontazu :p

Poslednja izmena:
Da li je offscreen shot stvaran ili ne - ne znam, ali je definitivno potvrdjeno da su retail kopije u rokama novinara.

pa i mi imamo jednog na forumu :d dakle borise... pevaj! :p

Jel jos neko sem mene uradio preorder na shopto ? :D

Shopnet garantuje isporuku na teritoriji UK-a do 3. decembra. U suprotnom, dodeljuje 3 funte za probijanje roka.

Mislis shopto ?

30 Novembar sada vec zvuci realno (a mozda i ranije)...

Ja sam siguran da rade na nekom povećem patchu koji će biti live odma od starta. Drugih mogućih razloga za sakrivanjem datuma ne vidim.

Koje kartice sad prolaze tamo ?

Ako je kraj novembra, valjda je vreme za neku reklamnu kampanju, ili ce se stedeti na tome.. :)

Ljudi na gtplanet ludnica neki lik ima GT5:banana:

gde su ti Somalijski pirati kada su ti najpotrebniji :d

I jos uvek nema nikakvih informacija o datumu izlaska ili bilo kakvog marketinga a ljudi vec igraju full retail kopiju, Sony stvarno *****ava...

Od kako je pustena buva da je velika prodavnica u UK dobila odredjen broj kopija samo ocekujem najavu tipa: "GT5 je od srede u prodaji" :D

Ali ne verujem da ce se tako nesto desiti jer je launch party u Madridu zakazan za 24 Novembar...

http://www.youtube.com/watch?v=_wm5ojKNR2M

ccc kakav smrad. jos pokazuje srednji prs` :d

a zamislite njegove friendove , kako je njima kad vide da "curently playing Gran Turismo 5" :p

Pa vidis kako mu iskacu poruke :D
Za sat vremena je dobio preko 600 zahteva za prijatelja :D

Sta bi dao da sam sad na njegovo mesto

Nazad
Vrh Dno