Juče sam igrao par sati i moji utisci za sada su podeljeni:
- fizika je fenomenalna, ponašanje automobila, feedback i uopšte osećaj vožnje je doveden skoro do savršenstva. Po načinu na koji se auto ponaša možete vrlo brzo provaliti da li je prednja/zadnja vuča, motor napred/nazad itd. Skidam kapu
- Nordschleife je brutalan, pravi izazov za vožnju

- reli mi se dopada (dosta sam igrao RBR) ali treba poisključivati asistencije za pravu zabavu

- karting je mega-zabavan i isto toliko lak, nažalost. U zavisnosti od nivoa težine (tek sam level 9, igrao sam samo beginner i intermediate trke kartinga) na vodeću poziciju izlazite do prve, eventualno druge krivine. Posle toga je solo vožnja do kraja trke uz razliku od 10-15 sekundi ispred drugoplasiranog. :S:
- prva trka na Top Gear stazi, vožnja VW minibusa, najiritantnija trka koju sam igrao u životu. Od nje su zanimljivije i trke puževa. :S:
- najveća zamerka ide na zvuk sudaranja vozila, nebitno da li vozite karting ili onaj VW minibus/kombi, svaki sudar zvuči kao šut u metalno bure od 200 litara :S:
- sama igra se zamrznula 3-4 puta za veče, jednom se cela konzola zamrznula za vreme igranja

- online ne funkcioniše, igra kaže da su serveri nedostupni nakon nekoliko dugih pokušaja da ih kontaktira (za to vreme nemožete ništa da uradite)
Nekako imam utisak da igri fali poliranja, da je najviše vremena utrošena u fizički model (