Šta je novo?

Gran Turismo 5

Cak ni kozmeticki? Pa cak i Burnout Paradise ima kozmeticka ostecenja kad cuknes u nesto... Ne znace nista, ali se bar vide...

Cak i Burnout ima kozmeticka ostecenja? :D Burnout serijal samo zbog toga i postoji, da se neizivljeni igraci mogu izivljavati nad kolima sve dok se na ekranu ne pojavi poruka "Wrecked" i tako u krug. U svakom slucaju nista vredno paznje. ;)

Traction Control da.. :) ne bih znao, nisam platio 9000 pa jos nemam igru :)

Cak i Burnout ima kozmeticka ostecenja? :D Burnout serijal samo zbog toga i postoji, da se neizivljeni igraci mogu izivljavati nad kolima sve dok se na ekranu ne pojavi poruka "Wrecked" i tako u krug. U svakom slucaju nista vredno paznje. ;)

Cinjnica je da je BP tipicna arkada bez ikakvih pretenzija na to da bude simulacija ili da se kola ponasaju realno... A cak i u njemu se vidi kad se automobili cuknu.... Ovo u GT5 me podseca NA NFS2 (taj je prvi imao podrsku za 3d grafiku) i slicno... Za to sto si ti pomenuo ipak nije BP tipican predstavnik... Bolji je Twisted Metal...

Cinjnica je da je BP tipicna arkada bez ikakvih pretenzija na to da bude simulacija ili da se kola ponasaju realno... A cak i u njemu se vidi kad se automobili cuknu.... Ovo u GT5 me podseca NA NFS2 (taj je prvi imao podrsku za 3d grafiku) i slicno... Za to sto si ti pomenuo ipak nije BP tipican predstavnik... Bolji je Twisted Metal...

Preterujes, jer je Burnout pravljen da bi se unistavao........
Ne mesaj babe i zabe....

Gnjavis malkice, moram da ti kazem ...

Preterujes, jer je Burnout pravljen da bi se unistavao........
Ne mesaj babe i zabe....

Bukvalno. :) Kada dodje do sudara, kamera predje u slow-motion da bih video kako se metal krivi i kako se automobil unistava. :)
Vrhunska igra, a damage definitivno izgleda odlicno. Nema veze sa mozgom i stvarnim svetom, ali stvarno izgleda spektakularno. :)

Aj sad 9000 pretera ga ti! u games-u je 7999 ja kupio 24.og i imao sam neku njihovu karticu i dobio popust 400 din ,znaci izasla me 7600. A sta ti cekas ? nemas pare ili..?

Bio sam blizu :) Zezao sam se.. ;) A ja cekam postara..

Haha, ima fora za easy money :D

1. Create a new account.
2. Select your birthdate as the year of the car you are looking for.

Use this list as reference:

http://www.gran-turismo.com/local/jp/data1/products/gt5/carlist_en.html

3. Start the game up, since it's your birthday, you will receive a voucher for a free car for the year you were born. Redeem your voucher and receive your car at random.

4. Gift this car over to your regular account.

5. Delete your save file for the account you just created.

6. Start up GT5 again with this account and you be able to redeem another voucher.

7. Repeat as necessary.

It goes without saying that you do this at your own risk. However, Sony generally does not care about this sort of stuff.

Birthday cars can't be resold over a certain amount.

1967 is the sweet spot for expensive classics. Ford Mark IV, 330 P4, Muira, 2D.

Anything over 1992 is subject to minor restrictions. 1992 has the F40.

photo-8500.jpg

Zezao se malo u photo modu, ludilo sta sve moze da uradi...

Klik za full rez...

Vrh :) I Xzibit bi bio ponosan na pimp :)

Poslednja izmena:
Koja je fora sa Porshe-om i Gran Turismom? Zašto nema nijedan Porshe među Premium kolima?

Natrpali su većinom američka i japanska auta, sa naglaskom na Korvetu i Skyline. Nema ni modovanih Mercedesa ali je zato svaki Skyline ikada viđen u igri i to Premium. Nekad je GT imao dosta običnih kola a sada su to sve prebacili među obične modele koji nemaju kokpit. Bezveze.

Bitno je da ima neki bezvezni Daihatsu među Premium autima...

Shta to znachi ni modovanog Mercedesa ? Jel to najrasprostranjeniji modovani automobili na svetu ili shta ? :) Mercedes em se retko vidi modovan (aftermarket), em nije ni za q na stazi, zato ih slabo ima. Ono shto je najbolje za stazu treba da bude u igri, a ovde ima chak i previshe automobila koji ne sluze nichemu, a ne za stazu :) I niko se ne zali shto ima chak 4 Premium Audija TT, bitno je da su problem Skyline-i koji daju domaci svakom automobilu u i iznad svoje klase, i svaki od tih modela je drugachiji :d

Poslednja izmena:
Ne, nije problem Skyline. Da ih ima 4 ili 6 ili 10. Ali njih ima 51!!! Ne znam kako je to uporedivo sa 4 Audija (i njih je previse ali ajde, nije to tema)

Zar je E30 M3 ili E36 nedostojan staze. Ili manje dostojan od onog Copena (Daihatsu bese?) ili od nekih tupavih verzija Impreze i Silvie?

Branis neobranjivo, po obicaju.

Pricamo o Premium modelima, 4 Audija TT je previshe za automobil od koga je svaki drugi bolji za te pare. Skyline, Silvia, Imprezza, sve su automobili koji vladaju u svojim klasama, a lako je napraviti 50 komada kad vec imash jedan model, a od toga je 45 standardnih ionako. E30 oni nisu imali ni u standard varijanti jer nije postojao u prethodnim delovima GTa pa bi morali da rade Premium, a treba da imash na umu da je on Japanac, i da njemu E30 nije legendardni automobil kao onima koji zive u Nemachkoj ili 1000km od nje, i nemaju pojma shta se deshava van toga. Razlog zashto postoji toliko glupavih automobila je jednostavan, ako misli da vrati pare i zaradi dovoljno da isplati 5 godina rada, mora da napravi za svakoga po neshto, a nije da nema sada ni jedan M3 pa da je smak sveta, tog E30 su i na ushcu kidali Swiftovi sa duplo manjim motorom, lako je biti legendaran protiv 190D :d

I bitno je da ti trazish dlaku u jajetu u GT5 po obicaju, a to shto iRacing od 10 automobla ukupno, ima 8 retardiranih, nema veze uopshte :)

Poslednja izmena:
There has been some confusion over the damage modelling in Gran Turismo 5. While physical deformation is a feature in the game, many have been wondering whether or not mechanical damage will be included. Sony has today confirmed that there will be such a feature added.

GT5 producer, Kazunori Yamauchi, responded to a Tweet on Tuesday from a game reviewer that was currently Level 17 in the game. The reviewer asked Yamauchi whether or not mechanical damage was actually in the game.

Yamauchi's response was this: It will appear later.

The response, however, wasn't clear enough; did he mean later in the game, or later as in an update? Sony Computer Entertainment Europe cleared it up a bit:
We hope to introduce even more damage features at a later date and will provide an update on this as soon as we can.

a i ..

Kazunori Yamauchi has confirmed that an update will be applied for the recently released Gran Turismo 5 on November 27th -- this Saturday -- to help with a few connectivity issues.

"We received a lot of demands for having more regulations placed on the online play. We're going to perform an update on the 27th that will include things like max power restrictions and weight restrictions," Yamauchi said.

The patch, according to Yamauchi, will help make the game a better experience.

Early this morning, Sony had to limit some areas of Gran Turismo 5 due to an unexpected amount of players on at a single time.

"The data centre was set up to handle 500,000 connections but the number of connections we received greatly exceeded that amount and there was a high chance of experiencing problems as a result."

"The data centre was set up to handle 500,000 connections but the number of connections we received greatly exceeded that amount and there was a high chance of experiencing problems as a result."

Ima li negde podataka o broju prodatih kopija? Kako su mogli da planiraju samo 500,000 konekcija?! Megafail!

Sta, niko se ne hvali da mu je stiglo sa Shopto-a? Evo ja cu prvi :D

Ima li negde podataka o broju prodatih kopija? Kako su mogli da planiraju samo 500,000 konekcija?! Megafail!

Planirano je 500.000 konekcija u jednom trenutku, sto ukazuje na milion - milion i po prodatih kopija u jednom danu. Kako su oni napravili matematicki model i dosli do 500.000 stvarno ne znam, ali su se ocigledno zesce prevarili.

Sta, niko se ne hvali da mu je stiglo sa Shopto-a? Evo ja cu prvi :D

:wall:

Mozda nekome zatreba :D

[YOUTUBE]2GxCY-JTv3U&fmt=37[/YOUTUBE]

Ali ovaj komentar je sve objasnio :

FUKING CHEATER you make Kazunori Yamauchi sans samurai ancestors weep with your fucking lame ass cheating, this is a real racing game for pro drivers not baby cheats like you who cant deal with the pressure real driving takes. FUCK YOU LAST PLACE BITCH

O boze, koju ti konfuziju sebi napravis?

Pricamo o Premium modelima

Ok, pricamo o Premium modelima u igri GT5.

4 Audija TT je previshe za automobil od koga je svaki drugi bolji za te pare.

Za koje pare? Zar u ovoj istoj recenici nisi poceo pricu o modelima u igri.

Skyline, Silvia, Imprezza, sve su automobili koji vladaju u svojim klasama, a lako je napraviti 50 komada kad vec imash jedan model, a od toga je 45 standardnih ionako.

Koje su to klase u kojima oni vladaju. Ja se nesto ne nagledah trka u kojima ucestvuju.
Ahaam, znaci PD-u je trebalo 6 godina da od modela koji su vec imali kloniraju jos 45 istog kvaliteta a za ostalih 5 da napreave kokpit. Jel to ta japanska efikasnost?

E30 oni nisu imali ni u standard varijanti jer nije postojao u prethodnim delovima GTa pa bi morali da rade Premium, a treba da imash na umu da je on Japanac, i da njemu E30 nije legendardni automobil kao onima koji zive u Nemachkoj ili 1000km od nje, i nemaju pojma shta se deshava van toga.

To je zato sto za 6 godina nije bilo dovoljno vremena da jedan auto urade od pocetka. Bili zauzeti kloniranjem vec postojecih da bi na omotu napisali da imaju 1000 automobila (pfffff)
Hoces da kazes da u Japanu ne znaju za E30 M3? Pa oni su tamo optereceni evropskim automobilima bre. Znas koliko je njima do Suzukija i Mitsubishija?

Razlog zashto postoji toliko glupavih automobila je jednostavan, ako misli da vrati pare i zaradi dovoljno da isplati 5 godina rada, mora da napravi za svakoga po neshto, a nije da nema sada ni jedan M3 pa da je smak sveta, tog E30 su i na ushcu kidali Swiftovi sa duplo manjim motorom, lako je biti legendaran protiv 190D :d

Razlog ej sto su ih vec imali gotove pa je bilo lako prekopirati ih na blu-ray kako bi produzili spisak. Ili hoces da kazes da ce neko da kupi igru zbog Teriosa, Kapucino-a i ostalih bezvezarija? Ili ce to vise da podigne prodaju umesto E30 M3?
ahahahahahahahah

Tom E30 na Uscu sto su ga kidali Swiftovi je dusa izvadjena, inace bi bio previse skup za nase auto-entuzijaste da je u odgovarajucem stanju..
BTW, na Uscu bi i mene i tebe u GTR-u pokidao Duca B. sa 106com. Vrlo je bitno i ko je za volanom.

O iRacingu mozemo u nekoj drugoj temi.

Poslednja izmena:
AI treba malo da doteraju. Na IA licenci finalna trka 7 puta sam ponavljao zbog njihove greske. AI je agresivan previse, mislim nepravedno to nikad neko ne bi uradio u pravoj trci. Prodjem ga on me udari u zadnja vrata i ja diskvalifikovan, a samo sam drzao svoj pravac prosao pored njega ?

Takodje namerna usporenja ? ima nas 5 svi drzimo distancu od 20m i onda na pravcu kola ispred mene uspore iako je jos uvek pravac prva 3 ne koce samo on ispred mene. Ja ga zakacim i diskvalifikacija ...

Stigao i meni, ali ne sa shopto, kupio u DVDshopu, ne mogu da cekam :d

Sokole, uzivaj ti u svom malom Golf svetu, a ako ti se GT5 ne svidja, jednostavno nemoj ni da ga kupujesh...

ja sam licence batalio posle a i b... brate smaraju zestoko - za 15 sekundi voznje, cekas 4 minuta loading... a igra mi je instalirana. :p

Samo za Vuka gejmera..

Kyoto-Gion_1.jpg

Kyoto-Gion.jpg

Smexy, nema sta. :)

Btw, jel' ima kakvih novosti u vezi PS3/GT5 bundle paketa? Najavljivali su ga jos u septembru, a evo sad i igra izadje, a nikakvih novosti vezanih za bundle...

Vrh Dno