Ne znam sto se cudis... Vidis da je auto od gume... Toliko prevrtanja i vrati se na tockove i to neogreban

Pa za ocekivati je da je bar soferka napukla
pa to i pricham.. ping-pong, sad ce neko da mi skochi za vrat shto sam rekao ping-pong pa da josh malo pojasnim taj pojam, bla bla, a ni shoferka nije pukla, dobro arcade je mod, ali opet
nego..
Srky, ne mozesh da volish automobile a da ti Prolog, a pogotovo GT5 bude dosadan
Koje ti to igre sa automobilima igrash a da su interesantne ? Ja sam ih igrao sve, ukljuchujuci i poslednji NFS, i sve redom se nisu pomerile od pre 10 godina, jedva sam sastavio po pola sata sa svakom, a chak su i grafichki zaostale (na PCu, 1080p/high). GT5 je ubedljivo najraznovrsnija voznja na trzishtu, ne ubedljivo kako se inache kaze, vec daleko daleko daleko ubedljivo

Tako da ne znam kako ti je interesantno da recimo vozish NFS gde je sve jedno te isto, sa uzasnom fizikom gde automobili imaju po 50 kila, SF efektima i slichnim nebulozama koje mogu samo kod nekih klinaca da prodju kao "awesome" :d GT5 pri sudaru ima odlichnu fiziku, ne znam gde vidish problem tezine, ja bolju nisam video...
Drajveru, gledaj, ajde mozda si ti razuman, ne znam, ali nisam ja ni rekao da je NFS, shta znam SPLIT SECOND, GRID, DIRT, MOTORSTORM ovaj, onaj, savrshenstvo bez mane. NFS nikad neshto nisam ni igrao (zadnji put na PC-u pre 8 god, ne znam ni koji) ali nije u tom poenta, meni je GT bio zanimljiv jako kratko vreme, ali NE ZBOG REALNOSTI ili FIZIKE ili ne znam shta, suv mi, je prazan, lep ali shupalj, dosadno ponavljan, kao shto rekoh vishe mi je TECH DEMO nego igra, bolje sam se zabavljao uz Motorstorm Pacific Rift (KOJI NEMA NI 10% onoga shto GT IMA, evo priznajem majke mi) nego uz GT.
I to ne zato shto je arkadniji (JESTE 100%) nego mi je zanimljiviji kao IGRA.. IGRA, ne simulator... ne DEMO kao IGRA.. uhhhh
Kapiram da je poenta igre da zabavi razonodi popuni vreme, ovo mi nije interesantno, pre mi je interesantnije da sednem u kola ili platim karting negde nego da buljim u tv.. iskreno
da rezimiram:
- kao simulator je strava, super, ludilo, secha vena.. (samo josh malo da poprave tu gravitaciju)

- kao igra mi je boring do bolaaaa... (ova izjava je moja lichna i nema veze sa izjavom choveka iz CodeMasters ja imam svoju firmu koja nema veze sa auto industrijom, mislim.. majke mi)