Ma verovatno je samo izgubila APN podesavanja
Tako sam ja shvatio.
Ako radi wi-fi, znaci da fon sam po sebi radi, a to sto nema GPRS-a i SMS-a, to mi lici samo na APN podesavanja.
Da li si ispratila sve korake?
Pogledaj settings/about phone šta piše za firmware version , Baseband version, Build number
Ali nema ni mrežu...tako bar kaže...
Majo, a možeš li da pozivaš brojeve?
da ali posto sam uradila jos jedan Factory reset. I dalje nemam GPRS radi samo preko WiFi
Ma verovatno je samo izgubila APN podesavanja
Tako sam ja shvatio.
Ako radi wi-fi, znaci da fon sam po sebi radi, a to sto nema GPRS-a i SMS-a, to mi lici samo na APN podesavanja i servisni centar za SMS.
to je vec do APN podesavanja....
settings > wireless & networks > mobile networks > access point names i tu ides na new apn i negde nadjes podesavanja za svog operatera
*edit - prestize me![]()
pokusala sam i da sam automatski odabere operatera ali ni to nije pomoglo ...
pokusala sam drugi i treci Vip SRB tu je napisalo da moja sim kartica ne dozvoljava konekciju na mrezu
Uh mamu vam vasu, cim se zensko pojavi na temi/forumu odmah vas 5 istovremeno pomaze
![]()
Maki, pusti njih, ja se dobrovoljno javljam da ti uzivo sve instaliram![]()
Obriši sva tri Vip SRB i kreiraj novi.
Redom unesi pod Name internet, APN: vipmobile, dalje ne menjaj ništa do user: vipmobile, password: vipmobile i na kraju APN type: internet
Majo, nisi na dobrom mestu, idi na settings/wireless and network/mobile networks/acess point names
JUPIarty: RADI :wave:
HVALA HVALA HVALA
ps nadam se da niste zaboravili da mi date odgovor/uputstvo za Froyo![]()
Cek, a na kom je ona fw? Zar nije lakse da joj objasnimo preko odina easy flash na VIP 2.2 gde automatski dobija sva podesavanja i nema glava da je boli. Pa joj posle ugradimo jedan voodoo da Maki dobije na brzini?
Super ideja i evo da ne pomislite kako se ne trudim download-ovala sam sledece
-Odin3_v1.0
-I9000XXJP2 ovo je rar
-s1_odin_20100512.pit
ali nekako ne bih da eksperimentisem sama ...
Nema na čemu, ali dodaj još jedan apn za mms, ostaje sve isto samo u NAME: mms(ovo može bilo šta ali da bi razlikovala apn-ove) APN: mms i na kraju APN type: mms
Oko froyo-a siguran sam da će Caesar biti više nego raspoložen da pomogne :-devil-:
To zaboravi...ajd Caesar, linkovi, uputstvo, ali sve polako i lepo, nemoj da je zbuniš...
tamo gde je MMS proxu isto upisem vipmobile i u MMS port upisem vipmobile?
Znaci, cekam Caesara![]()
Uvek meni pada najtezi posao jel
Cek sad cu ja to sve korak po korak, daj mi par minuta...posle me vodis negde na kafu![]()
Ne, to ne diraj, samo upiši vipmobile na user i password kao za internet...
ne diram![]()
Dok Caesar ne ispiše to uputstvo, da rešimo taj mms...
Dakle jesi li na kraju napravila dva apn-a?
Jedan je onaj koji smo nazvali internet, a drugi bi trebalo da je mms, imaš li oba?
napravila sam i mms ali izgleda ovako:
na prvom mestu naziv je vipmobile (ok, to je za internet) i tu je cekirano
odmah ispod je vip mms (kako si predlozio) ali to nije cekirano
Moje pitanje je da li u prvom nazivu, koji je vec cekiran, mogu u opciji APN type cekirati Internet+MMS? sada je samo internet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari