Šta je novo?

Najlepshe MoBo

Evo nove ploce od ECS-a :)

A890GXM-A2_430300b.jpg

Moja dva favorita

Pošto je i dizajn postao sastavni deo komponenti, evo i moja dva favotira.

13-188-048-02.jpg

Asus_CrosshairIV_Extreme.jpg

Mogao je neko da napravi spisak svih predloga pa da se postavi poll :)

^

Mnogo mocne ploce :) Obozavam ROG ploce,a i classified...

nema greshke u crno/crvenoj kombinaciji. to je i moj favorit.

dodao bih i ovu. mozda ju je vec neko i okachio, al ajde josh jednom :)

Prilozi

• bloodrage-big.jpg
    bloodrage-big.jpg
    209.1 KB · Pregleda: 114
Pošto je i dizajn postao sastavni deo komponenti, evo i moja dva favotira.
Asus_CrosshairIV_Extreme.jpg

Mogao je neko da napravi spisak svih predloga pa da se postavi poll :)

Dosta podseća na onu EVGA SR-2 što sam ja okačio. To su te boje. Sviđa mi se jako taj crno-crveni fazon.

@CAR

Prva je evga...

@Spacemaster

Sabertooth Noctua edition :)

Hahahahaha dobar komentar ;)

Za ostale nemojte postavljati svoje ploče, omašili ste temu. :) Toske pobogu šta ti je na ovoj tvoj ploči lepo, em je matx, em nema ništa na sebi sem jednog hladnjaka pobogu. Milim da bi se i ovi iz MSI-a uvredili da vide šta si napisao :D

Poslednja izmena:
Stvarno ***, prva ploča koja se slaže sa noctua ventilatorima... Već sam se pitako kad će neko da smisli "full cover" za ploču.

Ova sabertooth izgleda kao neko oklopno vozilo :D Skroz originalno :)

Meni osobno smetaju boje, koa što ilidan reče u temi o njoj, nadam da će izaći uskoro jedna ROG sa ovim stilom, jer crveno crna boja je ono što se meni sviđa. :)

Ne pričamo o kvalitetu nego o lepoti, sa druge strane EVGA nije za 24/7 napravljena je za LN2, i sad od kad Šamino ne radi više tamo, sve je palo u vodu...

Ne pričamo o kvalitetu nego o lepoti, sa druge strane EVGA nije za 24/7 napravljena je za LN2, i sad od kad Šamino ne radi više tamo, sve je palo u vodu...

Pa i ploca lepse izgleda kada vidis da su ugradjene kvalitetne komponente.
Barem meni, meni se dizajn ploca EVGA uzasno svidja.
Kvalitet ugradjenih komponenti i na kraju izgled same ploce su usko vezani.
Po meni EVGA je nesto najbolje sto se od ploca i grafickih moze kupiti.

PS:Niko nije nezamenjiv, sumnajm da je njegovim odlaskom sve palo u vodu. Daleko je EVGA jos uvek od padanja u vodu, i sasvim sigurno kao firma koja pravi ploce i grafike za nekoliko koraka ispred svih.
I po dizajnu i po kvalitetu. Sto kvalitetnije samim tim i lepse.

Poslednja izmena od urednika:
Nije za 24/7 nego samo za LN2?
WTF.
Ovo sam prvi put od tebe cuo.
Nigde ni cuo ni procitao.....
Pre ce biti da je ploca toliko kvalitetno odradjena da prezivi izivljanja sa tecnim azotom, a to da je pravljena samo za to tesko, a kao losa za 24/7. Mislim totalno nelogicna izjava.

Ja sam ih probao dosta, na mom sajtu imaš nekoliko i testova znam sta pričam :)
Nije samo za LN2, svakako, ali u većini slučajeva novi x58 i P55 modeli su malo vise odavali toplote, što je dobro za ekstremne uslove jer nisu ulazili u cold bug. Opet znam o čemu pričam jer sam probao :). Daleko od toga da i jedan Foxcoonn ima losije komponete ili MSI ili bilo ko drugi sve je to manje vise isto, bitno ej kako ej to sve skolpljeno, tj. niko nije reko da su lose EVGA ploče, ali jednostavno poslenja intel serija je pravljena za entuzijaste koji se igrakju sa LN2, te samim tim te ploče i nisu bile nesto za 24/7 bas iz razloga sto zbog povećanog broja komponeti koje čine LN2 zanimljivim, povećavaju i toplotu ploča čiji krajnji rezultat nije najbolji oc 24/7. Ponovicu daleko od toga da to ne valja, razlike su male ali postoje.

Šamino je bio osnovni inženjer za razvoj ploča upravo entuzijast modela. Rezultati globalne prodaje kažu da se nisu proslavili, veliki broj RMA prodanih ploča uzeo je danka (upravo zbog LN2 i sličnih hlađenja). Verujem da će praviti dobre ploče, mozda manje za entuzijaste a vise za 24/7 ocere.

Ja sam ih probao dosta, na mom sajtu imaš nekoliko i testova znam sta pričam :)
Nije samo za LN2, svakako, ali u većini slučajeva novi x58 i P55 modeli su malo vise odavali toplote, što je dobro za ekstremne uslove jer nisu ulazili u cold bug. Opet znam o čemu pričam jer sam probao :). Daleko od toga da i jedan Foxcoonn ima losije komponete ili MSI ili bilo ko drugi sve je to manje vise isto, bitno ej kako ej to sve skolpljeno, tj. niko nije reko da su lose EVGA ploče, ali jednostavno poslenja intel serija je pravljena za entuzijaste koji se igrakju sa LN2, te samim tim te ploče i nisu bile nesto za 24/7 bas iz razloga sto zbog povećanog broja komponeti koje čine LN2 zanimljivim, povećavaju i toplotu ploča čiji krajnji rezultat nije najbolji oc 24/7. Ponovicu daleko od toga da to ne valja, razlike su male ali postoje.

Šamino je bio osnovni inženjer za razvoj ploča upravo entuzijast modela. Rezultati globalne prodaje kažu da se nisu proslavili, veliki broj RMA prodanih ploča uzeo je danka (upravo zbog LN2 i sličnih hlađenja). Verujem da će praviti dobre ploče, mozda manje za entuzijaste a vise za 24/7 ocere.

Koliko ja vidim taj Samino nije nikakav inzenjer nego tip je nekakav overkloker.
Negde se pominje da je neki overklok "expert" a negde da je inzenjer ko ce ga sad znati sta je tu tacno a sta ne.
Na EVGA sajtu je pisalo da je tehnicki konslultant-tester.
Iskreno ne znam za tog tipa tako da ne mogu nista da kazem ko je i sta je.
Ti klokeri jesu u vecini slucajeva tipovi koji su ili HW programeri i sl. ili im je struka vezana za elektroniku sto im je osnovno zanimanje, a overklok im je hobi manje vise, tako je uglavnoim na zapadu. Ovde je prica mnooogo druagacija kao i za sve ostalo.

lap.jpg

Najbolja ploca za OC Socket A procesora!!!

Nazad
Vrh Dno