Promenite ime teme u "Moja ploča"
Pošto je i dizajn postao sastavni deo komponenti, evo i moja dva favotira.
![]()
Mogao je neko da napravi spisak svih predloga pa da se postavi poll![]()
Jesu li ovo neki ASUS-i?Pošto je i dizajn postao sastavni deo komponenti, evo i moja dva favotira.
Evo nove ploce od ECS-a
![]()
Ovo stvarno dobro izgleda pa još i od ECS-a.
Evo još jednognovog svežeg
![]()
Ne pričamo o kvalitetu nego o lepoti, sa druge strane EVGA nije za 24/7 napravljena je za LN2, i sad od kad Šamino ne radi više tamo, sve je palo u vodu...
Ja sam ih probao dosta, na mom sajtu imaš nekoliko i testova znam sta pričam![]()
Nije samo za LN2, svakako, ali u većini slučajeva novi x58 i P55 modeli su malo vise odavali toplote, što je dobro za ekstremne uslove jer nisu ulazili u cold bug. Opet znam o čemu pričam jer sam probao. Daleko od toga da i jedan Foxcoonn ima losije komponete ili MSI ili bilo ko drugi sve je to manje vise isto, bitno ej kako ej to sve skolpljeno, tj. niko nije reko da su lose EVGA ploče, ali jednostavno poslenja intel serija je pravljena za entuzijaste koji se igrakju sa LN2, te samim tim te ploče i nisu bile nesto za 24/7 bas iz razloga sto zbog povećanog broja komponeti koje čine LN2 zanimljivim, povećavaju i toplotu ploča čiji krajnji rezultat nije najbolji oc 24/7. Ponovicu daleko od toga da to ne valja, razlike su male ali postoje.
Šamino je bio osnovni inženjer za razvoj ploča upravo entuzijast modela. Rezultati globalne prodaje kažu da se nisu proslavili, veliki broj RMA prodanih ploča uzeo je danka (upravo zbog LN2 i sličnih hlađenja). Verujem da će praviti dobre ploče, mozda manje za entuzijaste a vise za 24/7 ocere.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari