Šta je novo?

WD TV Live

Jel misliš na Release 1.02.21 od marta.

1.02.21 je u redu, pricam o 1.03.22, 1.03.35, 1.03.38, .39, .40, .41 i sad vidim da je juce izasla i .42 verzija. 1.03.xx su sve bete.

Pa zar to nisu izbacili firmware , za popcorn vidim da jesu ...
Header compression je najveca moguca gluopst ... stedi 2 mb na 20gb.... Oni koji encoduju (muxuju) filmove treba da iskljuce header compreison ( to je 2 klika misem).. TO nije obavezno vec samo deafult od 4.1

a i skidanje header procetciona traje 2-3 minuta :D

Pa kao sto znamo neke grupe koriste najnovije verzije mkvmerge-a, a da li ostavljaju header compression namerno na default ili ne to samo oni znaju. :D
Bilo je reci nekoliko stranica ranije kako se skida header, mada sad vise nece ni biti potrebe za tim jer ce ga podrzavati i finalna verzija firmware-a, kad izadje jednog dana.

Ma ne znaju oni ni sta je to i onda kad vidi : ne diramo nista nek bude kako je default :D

Ja sam koristio b-rad 0.400 i sinoc sam presao na 1.03.41 i mogu vam reci da bolje i stabilnije radi, nemam vise ni problema sa zvukom u pojedinim hd snimcima.
I imam utisak da je slika mozda malo ostrija.

HD Media Player - SAMTEC MPD 305HD samo 64jura....vredi li to nesto,cena mu dobra

^ opali jedan search na googlu, nacices opis uredjaja na srpskom

ali ipak je ovo tema od WD TV Live....

you tube

Ljudi imam b radov ja imam 0.4.2.2, sve mi odlicno radi ali youtube nece probao sam i naredne verzije i nece dok je bio originalni 1.02.21 sve je radilo . Na net sam povezan ruterom . Ima li neko preporuku za neku drugu verziju ali mi treba soutcast .

Hvala!

Instalirao sam 1.03.42 beta, sve šljaka za sada. Ima i Mediafly ali ne znam za šta će mi.

WD Live TV Hub media streamer / NAS leaks out of Best Buy with gigabit ethernet, 1TB hard drive

attachment.php

Prilozi

• 10-16-10-wdtvlivehubbox600.jpg
    10-16-10-wdtvlivehubbox600.jpg
    70.1 KB · Pregleda: 829
^ video sam najavu...
deluje zanimljivo, pa da sacekamo review

Sad ću da vas gurnem u trošak za neki HTC :eyebrows:

Za korisnike WDTV sa b-radovim fw:

appqr.png

WDTV MediaPlayers Remote allows you to control WDTV devices via WiFi connection and is available for FREE on the Android Market.

Is compatible with Android 1.6 (or above) devices and WDTV models:
WDTV Live Hub (official firmware)
WDTV Live
WDTV Live Plus
WDTV Gen2
WDTV

link

Sad ću da vas gurnem u trošak za neki HTC :eyebrows:

Za korisnike WDTV sa b-radovim fw:

link

Ovo vec postoji za iPhone, uredno instalirana aplikacija na mom iPhone 4 i radi super prva 2-3 dana posle kazem koji ce mi djavo:d

ja cu da sacekam b-radovu verziju. vise mi se svidja shoutcast nego mediafly.

Ima jedno noob pitanje posto ovo nisam koristio do sada...da li mogu da komp iz jedne prostorije vezem na WD TV Live bez dodatnog mreznog kabla vec preko SBB interneta koji mi je u svakoj sobi? Da iskoristim kablovsku mrezu SBB koja je vec uvedena u sve prostorije kroz zidove, inace moram da razvlacim kabal po stanu sto mi se ne radi?

Može, ako u ruter ili svič koji koristiš za SBB uključiš svoj WDTV Live i u setings netvork WDTV staviš istu mrežnu grupu (verovatno WORKGROUP). Na taj način će i WDTV biti na netu i na lokalnoj mreži.

Poslednja izmena:
Može, ako u ruter ili svič koji koristiš za SBB uključiš svoj WDTV Live i u setings netvork WDTV staviš istu mrežnu grupu (verovatno WORKGROUP). Na taj način će i WDTV biti na netu i na lokalnoj mreži.

TV je u dnevnoj sobi a router je u drugoj sobi, zbog toga i pitam...moze li nekako da se kreira home network u stanu kroz sbb instalaciju da se ne bi rayvlacili dodatni kablovi?

mozes da uzmes neki wireless USB stick i da podignes mreznu konekciju. nemam licna iskustva, ali znam da moze... posto planiram da predjem na N standard - ipak mi sporo 2.5MB/s preko G.

mozes da uzmes neki wireless USB stick i da podignes mreznu konekciju. nemam licna iskustva, ali znam da moze... posto planiram da predjem na N standard - ipak mi sporo 2.5MB/s preko G.

mislis da sa wireles usb -om i mreznom konekcijom mogu bez problema da stream-ujem 1080p film na WD TV live? Bojim se da ne secka...ako neko ima iskustva neka podeli sa nama please! :wave:

Nece ni sa G ako je neki pristojan ruter

A za usb stick nemam iskustva odnosno ne znam kolko mu je realan protok...AKo ima barem 2.5MB mocice ~95% 1080p ripova da pusti. I ne mislim na 2.5MB da pise na kutiji , specifikaciji i slicno vec da mu je protok u radu toliki i da ne pada znacajno ispod.

Poslednja izmena:
pa koliko je Vuk nesto pisao, sa TP-Link N serijom rutera mozemo da ocekujemo oko 5.5MB/s

ja planiram neko slicno resenje, ali mi nije jos hitno.

Da li je neko mozda probao neke od mkv fajlova koji se mogu naci na torrentz sajtu.Da li bi neko bio voljan da mu posaljem link pa da proba neki od fajlova da vidi kako mu radi na ovom playeru.Hvala svima unapred

Nece ni sa G ako je neki pristojan ruter

A za usb stick nemam iskustva odnosno ne znam kolko mu je realan protok...AKo ima barem 2.5MB mocice ~95% 1080p ripova da pusti. I ne mislim na 2.5MB da pise na kutiji , specifikaciji i slicno vec da mu je protok u radu toliki i da ne pada znacajno ispod.

Iz iskustva neće da može na G ruter Cisco wrt54gl. Stream preko 6gb secka. Ne znam da li može sa N, ja sam izbušio rupu ubacio cevku provukao mrežni kabal, radi sve kao podmazano.

Pa koli taj ruter ima protok ? Manje od 1MB ? :)

G standard je sasvim dovoljan ako je ruter dobar ,ako su uslovi normlani - ne tipa iz jedne sobe u drugu na spratu kroz 4 zida ;)

Da li je neko mozda probao neke od mkv fajlova koji se mogu naci na torrentz sajtu.Da li bi neko bio voljan da mu posaljem link pa da proba neki od fajlova da vidi kako mu radi na ovom playeru.Hvala svima unapred
Pa to 99% ljudi i gleda :) Naravno da radi

Nazad
Vrh Dno