Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Da li neko ima problema sa lagom prilikom skrolovanja dok surfuje na netu? Ja imam strasan lag, ali ne na svim stranicama.ima li pomoći?

Uđi u browser, settings, stavi u Enable Plugins da bude On-demand.

Desava li se vama da nakon nekoliko dana koristenja telefona (5-6), sve radi osetno (30-40%) sporije? Nakon restarta radi opet OK.
Bilo je i nesto o Angry Bird i fragmentaciji, ne znam sta tacno, ali igram svakog dana pomalo... :)
Odgovori trenje-ta i ostale ekipe koja menja romove brze nego carape se ne vaze. :p

Kada palim telefon pojavi mi se da je sa Three mreze i imam par aplikacija sa Three mreze kako toga da se resim i kako da aktiviram internet na njemu(telenor) ?

Kada rootuješ fon preko Root Explorera.

Za internet podesi APN u Wireless & Networks > Mobile Networks > Access Points

kako da fleshujem telefon,sto jednostavnije ako moze :) nebitno mi je da li ce biti 2.1 ili 2.2 ?

Gde da pronadjem save game od igrica tj gde se nalazi.Posto svaki reset brise save a nebih bas svaki put da prelazim jedan isti nivo.Hvala

Obicno je na SD kartici. Moj savet - koristi Titanium Backup pre brisanja svega.

Ocigledna fake slika.

samsung-galaxy-s-ii.jpg
iphone4_1.jpg

Zar nije trebalo da se zove Samsung Galaxy S2 i9200, a ne i9100?

Samsung-Galaxy-S2-300x300.png

pokusao sam da fleshujem telefon preko odina "ja mislim da sam uradio sve kako pise u uputstvu" i kad sam pritisnuo start kaze : can t open the serial (com) port , sta sad da probam ponovo ? kaze FAIL

pokusao sam da fleshujem telefon preko odina "ja mislim da sam uradio sve kako pise u uputstvu" i kad sam pritisnuo start kaze : can t open the serial (com) port , sta sad da probam ponovo ? kaze FAIL

Nisi dobro povezao telefon i Odin.Probaj opet,proveri drajvere,isključi Kies...

uspeo sam, u mom telefonu je 2.2 hvala svima na pomoci(Kies mi je bio ukljucen) . I samo jos jedno pitanje kako da na pocetni ekran stavim task manager da mi bude u obliku zelenog pravougaonika pored kojeg pise broj pokrenutih aplikacija ? sad mi je u vidu klasicne ikone za task manager .

Tek sada sam nesto primetio. Ubacio sam jos ranije TouchWizGTG Launcher v1.1.1. Kada primim poruku ili mail u uglu ikonice nema obavestenja o neprocitanim porukama (znate onaj crveni kruzic sa belim brojem). Nisam primetio da ima posebna opcija u podesavanjima da se to ukljuci ili iskljuci.

jel zna neko temu za poslednji doc-ov rom(jp5) a da nije androdena?

Imam jedno pitanje vezano za GPS,navicgacija ne moze da nadje satelit instalirao sam i MONTONAV i tamo isti problem (cekao sam 15-20 min). GPS je ukjlucen,da li ima jos nesto sto treba da se ukljucim ?

Dajte preporuke za torbice/futrole da vidim da li da narucujem nesto sa ebaya/amazona dok sam ovde ili kod nas da kupujem.

Nesto u fazonu kozno, da nije previse usko i da nisu one futrole na preklop.

Gizmoid i anderson, jel imate sada onu iGloo premium koznu futrolu sto ste narucili preko amazona?

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003VN8WMQ/ref=oss_product

Jel nije uska, i kakva je iznutra, jel ima ono mekano ili jok :)

Dajte preporuke za torbice/futrole da vidim da li da narucujem nesto sa ebaya/amazona dok sam ovde ili kod nas da kupujem.

Nesto u fazonu kozno, da nije previse usko i da nisu one futrole na preklop.

Gizmoid i anderson, jel imate sada onu iGloo premium koznu futrolu sto ste narucili preko amazona?

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003VN8WMQ/ref=oss_product

Jel nije uska, i kakva je iznutra, jel ima ono mekano ili jok :)

Futrola je taman za SGS! Od prave je kože i nema ništa mekano unutra. ;)

Mada,i ovo je odlična stvar:

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003WVIPH4/ref=oss_product

Imam jedno pitanje vezano za GPS,navicgacija ne moze da nadje satelit instalirao sam i MONTONAV i tamo isti problem (cekao sam 15-20 min). GPS je ukjlucen,da li ima jos nesto sto treba da se ukljucim ?

Isti problem gps je ocajan da nemoze biti ocajniji.Na 2.1 je kolko tolko radio pristojno

Meni GPS radi normalno, evo sada je uz upaljen internet iGo uhvatio fix za 15 sekundi. Možda je to zbog programa gps test plus.

Bez ikakvog dodatnog programa, igo hvata signal za najvise 20-ak sekundi. Ni ja nikada nisam imao problema sa signalom...

Originalna kozna futrola za HTC HD2 je taman za Galaxy. To je ona crna opsivena zutim koncem, a unutra je mekana. Imate je u radnjama...

Poslednja izmena:
Ima li leka za GPS ?

@anderson

Hvala, verovatno cu je poruciti, svidja mi se ta kozna futrola koju imas, ne volim ove silikonske.

@DarkoPhantom

Ovakva sa logoom napred?

HTC-HD2-Kozna-Futrola_slika_XL_309974.jpg

HD2 120.5 x 67 x 11 mm
Galaxy s 122.4 x 64.2 x 9.9 mm

Dimenzije su slicne. Ok je i ta futrola, ali mi je htc napred malo missleading :)

Koja je otprilike cena u radnjama?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno