Razlika izmedju GTS 250 i GTS 450 je u stvari jako mala...
Sve vise i vise mi se svidja ova gts450. U americi je cena pala na $120, sto kod nas dodje ~93e. Kod nas je trunutno 115, ali cena pada iz dana u dan.
Ova karta u SLI je dosta jaca od 5850, cak stoji rame uz rame sa GTX 470(u nekim situacijama jaca, u nekim slabija)koja je daleko skuplja od GTS 450 SLI.
Jel ta cena za verziju sa 768 mb?
Ja sam kod nas video samo 1 gb verzije, koliko njih ima smisla uzimati?
Da, Gainward je jeftiniji ~100 dinara... 🙂
Koji su zahtevi sto se tice napajanja za GTS 450? Da li ce 500W OCZ StealthXStream biti dovoljan da napoji grafiku. Plasi me to sto napajanje ima samo 18A na svakoj 12V grani dok GTS 450 zahteva 22A. Ostatak konfe je E4700 @ 3.45 GHz, P5K PRo, 4GB DDR, 640GB HDD.
Koji su zahtevi sto se tice napajanja za GTS 450? Da li ce 500W OCZ StealthXStream biti dovoljan da napoji grafiku. Plasi me to sto napajanje ima samo 18A na svakoj 12V grani dok GTS 450 zahteva 22A. Ostatak konfe je E4700 @ 3.45 GHz, P5K PRo, 4GB DDR, 640GB HDD.
procesor kao napajanje ti je vise nego dovoljno za gts 450.Moze jedna procena - da li bi mi sistem iz potpisa gusio GTS450 u igricama, i da li napajanje iz potpisa moze da nahrani i nju ako bi je uzeo?
Meni se cini da je odgovor 'knap da' u oba kriterijuma, ali bih hteo da cujem jos misljenja. 🙂
POZ
PS.Ova graficka me konkretno zanima zbog Premiera CS5 i CUDA podrske za render i playback.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari