Probao sam CM6.1 prebeta za naš SGS, super radi, biće odličan samo kada objave final (biće to uskoro). Jedino što mi nije radilo je GPS, ali sve ostalo je bilo baš smooth.![]()
ae baci malo vise misljenja o romu...kakav je u poredjenju sa doc-ovim romom? koliko je brz u praksi?
i nisam bas najbolje skapirao...jesu li oni pravili rom gotovo od nule?
Bilo bi dobro kada bi neko uspeo da izvuce iz LauncherPro Plus-a widget za kontakte i onaj za poruke, tako da mogu da se koriste nezavisno od aplikacije.
Izvini sto pitam, a sta ce ti to (cemu to sluzi) ?
Ma, verujem da su widgeti extra, nego nisam te skontao (moja greska), nesto sam "spor" u posledne vreme
Elem, probao sam LP pre izvesnog vremena i odusevio se.... sve dok nisam skontao da kada izlazim iz neke aplikacije, "back" button umesto u drawer, vraca na cak na home-screen. I tu sam se ozracio opasno![]()
Mislim, cemu onda sluzi "home" button ?
Vec su ti odgovorili, veoma su funkcionalni, pregledni i lepo uradjeni. More ima da moze, garant ce neko to da "iscacka".![]()
Sto bi cackao kada aplikacija kosta mizerna 3 dolara?
Koliko sam shvatio on hoće samo njegove widgete ne i launcher pro.
E, sad kad si vec spomenuo.
Nevezano za cackanje ili uopste LP.
Evo ja npr. imam 3 dolara, zivim u Beogradu i imam devizni racun u jednoj od mnogobrojnih inostranih kvazi-banaka, mogu mojom karticom da placam preko interneta i hocu da kupim neku aplikaciju preko marketa. Kako ja to da izvedem ?
Ne znam, nisam do sada kupovao nista direktno sa Marketa vec preko sajtova ljudi koji su napisali neku aplikaciju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari