@magic
Samsung taj tablet prodaje obicnim ljudima i 99% njihovih klijenata nema zavrsen neki fakultet koji ima veze sa elektronikom.
Samsung to dobro zna i zato ide na te fore sa kopijama, njima je to namenjeno, a u isto vreme moze lako da se pravda jer kao ima lajsnu vise/manje pa nije isti proizvod.
AAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!! :wall::wall::wall: Veš mašine peru 5kg veša!!! :S:
Šta nije uredu sa tobom!?!?!?!? :wall:
Ja sam ti rekao da TI nemaš veze sa elektronikom, a uz to imaš i bujnu maštu koja ne poznaje realnost! Samsung NIJE DIZAJNIRAO I PORUČIO TAJ KONEKTOR SAMO ZA SVOJE POTREBE!!!
Te konektore prave kineski proizvođači i valjaju ih kome stignu! Sigurno već postoje na stotine različitih proizvoda koji koriste takve konektore. Samsung ih je kupio zato što mu je tako bilo jeftinije i brže nego da razvija poseban!!!
Te konektore za Epl pravi samo i isključivo
JAE. Dok takve i slične konektore imaju u masproizvodnji i
Microconn i
Sheng Yih i ko zna koliko još njih... Sheng Yih ih bar lepo pravi i deklariše kao konektore za iPod aksesorije, dok ih kinezi valjaju kao opštenamenske (general purpose) I/O konektore za MP4 i druge mobilne uređaje. Daklem, to je moj ARGUMENT! Dok ti imaš samo "ma jeeeestee"...
Drugo... nisi mi odgovorio. Kada će se običan korisnik PRVI PUT susresti sa tim konektorom (videti ga) i otkud će on uopšte znati kakav je konektor na Ajfonu!?!?!?
Tu sličnost ne može da uoči niko ko nije imao neki Epl proizvod sa takvim konektorom i to će uočiti tek kada kupi Samsunga pa otvori kutiju i ugleda konektor na punjaču ili propratnom data kablu! Sigurno nećeš videti tabet u izlogu i reći: "Jaoj vidi, ima isti konektor kao iPad... pa to mora da je Epl proizvod"! :wall:
Ja sam ti rekao, previse slicnosti se samo njima desava da bi to bilo slucajno, ali svako ima svoje misljenje...
Nema tu previše ili premalo sličnosti. Dosta fora sa UI-a su poskidali, ali KONEKTOR NEMA NIKAKVE VEZE SA KOPIRANjEM! Izjaviti tako nešto je glupo! Blam! Sramota! Nema logike! Brukaš se! Ne shvataš to?
Da... svako ima svoje mišljenje... tvoje je da je 2 + 2 = 5. Ti misliš da sve znaš i da si u svemu ravnopravan sagovornik svima! Doktor će da postavi jednu dijagnozu, al' ti imaš svoje mišljenje... Električar će da izvede uzemljenje i preveže fidovku na jedan način, ali ti imaš svoje mišljenje... Kakva arogancija! Kakva prepotentnost!