Šta je novo?

Plazma ili Led TV

LED je lošiji i od LCD-ova sa običnim osvetljenjem tako da je to najobičnije bacanje para. plazma i to neka panasonicova ti je pravi izbor

Zavisi sta hoces da gledas i kakav ti je izvor signala. Nista od toga nisi naveo.

Ako gledas best of the best za najvise para kupi projektor! Hehe... salu na stranu ali best modeli su plazme. Zavisi koji led se gleda ali jaki modeli su dosta bolji od lcd. Reci ljudima budzet.

Zavisi kakav LED, ako je Edge bjezi od njega, a ako je Full LED moze samo sto je skup do bola.

Sta je bolje PLAZMA TV ili LED TV?

Ako nemas para za panasonic g20, idi pa opljackaj koju banku :D

PLAZMA:
+Gleda se kablovska, satelitska, ili zemaljska televizija.
+Predvece i uvece se najvise gleda TV program
+Bitni: brzina odziva, ugao gledanja, kvalitet slike.
+BestBuy, koeficijent dobijeno/ulozeno izuzetno visok.

Zavisi za sta. U nekoj narodskoj opste prihvatljivoj ceni vlada sledece pravilo. Ako hoces da gledas obicnu televiziju, filmove i divxe, uzmi plasmu. Ako ces da ga koristis kao monitor, uzmi LCD

Slazem se sa prethodnim, plazma je mnogo bolja za gledanje tv-a, naravno ako nije hd. Ja bi ipak radije lcd...

TO so FullHD plazma ima mnogo bolji prikaz od FullHD lcd nema veze? Slika ne moze biti ostrija na lcd kad i plazma ima isti broj pixela, osim ako to sto nije toliko prirodna ti smatras za ostrije.

Moze vlado, mozda je covek mislio kada smo pricali kako plasma generalno ima meksu i prirodniju sliku od lcd-a, nebitno da li je HDready ili FullHD, takva je tehnologija iza plasme. Ta razlika je inace smesna, LCD je ostriji mozda za nekih 5%. Mozda je i mislio za koriscenje sa racunarom, tu LCD svakako ima prednost.

Ja nisam imao dobro misljenje o Edge LED televizorima prosle godine kada su izasli a i dan danas mi nisu nista posebno. Smatram da za te pare koliko kosta jedan Edge LED televizor odredjene dijagonale za iste pare moze da se kupi FullHD plasma koja ce biti dva puta bolja od njega.

Da uletim u temu,

izmedju

ps50 c7000 plazma

i

le55 c650 lcd

sta izabrati?

5 inca je 5 inca + jeftinije za 100 evra, prostorija je puna prozora naspram tva.

Treba mi nepristrasan odgovor :wall:

Sto ljudi - sto cudi..
Za mene je LCD zakon, ali to je opet samo moje misljenje. Da hocu da menjam moj Samsung LE A656 uzeo bih samo LED.

Vrh Dno