Šta je novo?

Integrisana + Dedicated Graphics

Spahija

Slavan
Učlanjen(a)
09.08.2008
Poena
320
Zanima me da li postoji nacin da graficka radi sa integrisanom i tako zajedno pruze bolje performanse?

Postoji zove se hibridni crossfire ili hibrid sli ali ja mislim da je to ****** posto moze samo da se kombinuje sa low end kartama tipa 3450 radeon za hibrid crossfire a 8400 vrh hibrid sli
ispravi me ako gresim ali na kraju sve muke misli da je to SHIT 😀 integruse u igri su nvidia 8100 8200 radeno 3100 3200 smorovi 64obitni

tesko da ces da izvedes tako nesto jer pcie grafika automatski gasi int

pretpostavljam da moraju biti dve nvidia ili dve ati kartice, a ne npr intelov gma 3100 i hd 4650?

Ma, batali to. 🙂

Takve kombinacije i kada se rade su u cilju manje potrošnje baterije na laptopovima (radi integrisana ako su nezahtevni taskovi), a nikako zbog performansi.

Ma to je cisto zato sto imam samo jedan PCI-E slot, pa reko ako mogu nesto da dobijem time super, ako ne nista.

Performanse tog G31 čipa su veoma male u poređenju sa 4650 da ne treba ni pomišljati o tome.

Ja sam jedno vreme hteo da poteram integrušu (VIA) i AGP kartu (GF 4) da bi uspeo da povežem dva monitora (tačnije monitor i projektor) na taj komp.... naravno od toga ništa nije bilo.

Bice na ovom polju interesantnih razvoja u narednim godinama 😉 Ali trenutno, batali 🙂

Nazad
Vrh Dno