Šta je novo?

Opera 10 - pitanja i odgovori

Jedan efikasan način oslobadjanja memorije i "čuvanja" memorije je zatvaranje tabova i po potrebi vadjenje iz Closed tabs kante. Neretko se sačuva i ceo youtube klip (uz dovoljno keša na disku). Neko je to i spomenuo mnogo strana ranije.

E, to su vec korisne stvari, za onog ko nije pratio pricu od pocetka;)

Колико максимално лог налога опера може да запамти у "wand" за једну страницу, на пример за гмаил, тренутно има 5 налога који су запамћени, али за шести ми не нуди опцију да га запамти, има ли неко решење.

Jel se desava nekome da mu Opera ne pamti da se ulogovao na neki sajt, pa mora svaki put iznova da se loguje? Meni se to desava na pojedinim sajtovima.

Meni se dešavalo baš na bench forumu, nisam uspeo da pronađem lek pa je pao clean install Opere, mislim da sam već pisao o tome.

Meni na nekim SMF forumima.

Mogu li da promijenim redoslijed pretraživača u polju "Search with" u context meniju kada markiram neki pojam?

Edituješ search.ini fajl u C:\Users\<username>\AppData\Roaming\Opera\Opera\ - u win 7, u XP bi trebalo da je putanja c:\Documents and settings\Application Data\Opera\Opera

Plave tacke oznacavaju da se stranica ucitala do kraja. Pojavljuju se ako se nalazis na drugom tabu dok se na tom stranica ucitava.
Mislim da nema menjanja

Znam šta znače, hoću da ih sklonim.
Ali izgleda nema rešenja osim menjanja skina.

Sta se to desava sa operom, kada hocu da idem na check for updates uvek mi izbacuje poruku "An error occurred while checking for a new version of Opera.".
Verzija je poslednja 10.63 a sistem je XP 32bit, a na mom racunaru gde je 7-ica i ista verzija opere sve je OK.
U cemu je fora?

Hvala

Sta se to desava sa operom, kada hocu da idem na check for updates uvek mi izbacuje poruku "An error occurred while checking for a new version of Opera.".
Verzija je poslednja 10.63 a sistem je XP 32bit, a na mom racunaru gde je 7-ica i ista verzija opere sve je OK.
U cemu je fora?

Hvala

Problem je bio do datuma koji nije bio namesten jer racunar nije bio ukljucen 2-3 meseca, posle toga je sve proradilo...

Pozdrav

Jesam, nije uspelo. Uradio sam ponovo clean install i za sada resio problem.

Poslednja izmena:
Ljudi da li neko koristi mail u operi? Ubačen mi je gmail i sve je radilo dobro, u stvari i sada radi samo me nervira jedna stvar.
Imao sam potpis za svaki novi mail da bude ovakav

Od jutros mi se pojavljuje ovako:
--

---
Moje Ime
Obrišem potpis, a ove prve crtice i dalje ostanu. :mad:
Kako da ih izbacim?

Updatovao sam na i na 11rc2 i nije nestalo.

Nazad
Vrh Dno