Šta je novo?

Stolice, stolovi i sl. za vase radno okruzenje [split iz "Kakva je vaša soba.." teme]

tesko, ovo je fensi stvar.
mozes se zadovoljiti vrecom ili ti poznatije dzakom

Ja hocu da kupim nesto ovako, bas za namenu kao na fotografiji. Ne znam kako se to tretira, stolica, fotelja ..
Vidim nekada nesto na tu temu, ali kada mi se nesto svidelo, jednom ili dva puta cene su bile bas preterane, 150.000 din u nekim fancy salonima gde je ugaona garnitura 700.000 i slicno..
Valjda ima negde tako nesto po normalnijoj ceni

attachment.php

pogledaj kod ovih da nemaju nesto slicno http://www.nitea.rs/

Kod njih verovatno nije 150 nego 250k :D. Napravi ovo, evo racunam mene bi izaslo oko 50e (materijal), ako ne znas ljude onda ces platiti jos 20-30 za neko minimalno varenje i to je to.

Cak sam i planirao da napravim 2-3 komada i to na rasklapanje, ali nema se vremena.

Ja hocu da kupim nesto ovako, bas za namenu kao na fotografiji. Ne znam kako se to tretira, stolica, fotelja ..
Vidim nekada nesto na tu temu, ali kada mi se nesto svidelo, jednom ili dva puta cene su bile bas preterane, 150.000 din u nekim fancy salonima gde je ugaona garnitura 700.000 i slicno..
Valjda ima negde tako nesto po normalnijoj ceni

attachment.php

Imas u FI nesto slicno, za oko 15k din, slicno, ne i identicno. :)

Pogledaj na sajtu pod "Program partnera".

Sra je tu cudno, kupuju u Formi i peru pare uz gubitak od 25% :D. Sta je tu cudno da najpoznatija firma prodaje skuplje nego neke manje? To je i jedino sto ih odrzava u zivotu.

Da, ali firma FormaNatur prodaje program firme FormaIdeale, i nelogicno je da u FN bude jeftinije nego u FI.

internet prodavnica namestaja>>nema troskova skladistenja i transporta?

Upravo tako, posto inace oni drze fotelje na HDDu i salju ih kroz koaksijalni, virtuelno :D.

Kako si zakljucio da online prodavnici ne treba prostor, a pogotovo prevoz?

Da razresim misteriju. Ista je cena kao u FI, samo sto ovi ne azuriraju sajt. Znaci 10500.

U ponedeljak treba da odem do Forme da uzmem tu ili onu braun foteljelju :banana:

I ja isto, ali me samo plase plasticni nogari. Za te pare, trebalo bi da budu metalni.

Pazi na ovim slikama sa sajta izgleda malo "plasticno" i neozbiljno al se na jbl-ovim slikama vidi da je ok stolica/fotelja. Mada nista dok ne probas. Meni je najbitnije da je udobna pa nek se i raspadne za god dana. Cisto sumljam da ima nesto bolje za te pare. Kvalitetne kancelarijske fotelje su minimalno 250e. Ma uzecu je i na slepo ako je ne bude bilo u salonu u Vrscu samo da se ratosiljam ove moje :-devil-: Unisti kicmu :S:

Uzeo sam doticnu stolicu/fotelju iz forma ideale.
Za koji dan javljam utiske.

Prilozi

• konferencijska-stolica-mg-10118h.jpg
    konferencijska-stolica-mg-10118h.jpg
    26.5 KB · Pregleda: 607
Daj reci prve utiske, posto ja razmisljam da odem danas da je uzmem.

Pazi nista pametno ne mogu da ti kazem. Tema je vec svarena i tesko da ima sta bolje za te pare ako se trazi fotelja a ne stolica. Ocena od 1 do 5 bi bila 4- :D ali ja sam perfekcionista :p Udobna je al nista posebno tj ne znam koliko je kvalitetna. Sto se tice presvlake i tockica. U svakom slucaju ja zadovoljan. Za ostalo bolje da pitas ljude koji je imaju 6+ meseci :wave:

Ocena je takva jer sam imao prilike da probam dosta boljih fotelja koje su perverzija al one su 400+e. Idi i probaj sam ne moze niko da ti prenese utiske dok sam ne "opipas" :D i ne smestis guzicu.:wave:

Kupio sam je malopre, nisam mogao vise da razmisljam. Nije losa, nisam ni odusevljen. Deluje mi previse plasticno. Ova moja se za moj ukus previse klima levo desno, i sva nesto krca, imam utisak da ce svakog trenutka da pukne.

Ova moja se za moj ukus previse klima levo desno, i sva nesto krca, imam utisak da ce svakog trenutka da pukne.

da, i mene nervira to klimanje levo desno, mada primetim ga samo kad je stolica skroz uspravljena, kada se bar malo zavalim nema toga. a krckanje moram da priznam nisam primetio. uglavnom, moje misljenje je da je stolica ok za te pare, tesko da se moze nesto bolje naci, ali nije nista spektakularno, ako ocekujete puno od nje razocaracete se kad sednete u nju :) treba biti malo suzdrzan ipak je poprilicno jeftina u svojoj klasi (govorim o radnim foteljama)...

da, i mene nervira to klimanje levo desno, mada primetim ga samo kad je stolica skroz uspravljena, kada se bar malo zavalim nema toga. a krckanje moram da priznam nisam primetio. uglavnom, moje misljenje je da je stolica ok za te pare, tesko da se moze nesto bolje naci, ali nije nista spektakularno, ako ocekujete puno od nje razocaracete se kad sednete u nju :) treba biti malo suzdrzan ipak je poprilicno jeftina u svojoj klasi (govorim o radnim foteljama)...

Ja nisam primetio neko posebno klimanje i krckanje al vidi se i oseti da nije nesto posebno kvalitetna. Osecam da moram da je cuvam - pogotovo kakav sam ja manijak i kako skacem u stolice :D Upravo kako ti kazes. Ne treba ocekivati cudesa al je sasvim solidna fotelja :wave:
Kod mene je problem sto je meni otisla kicma - kriva mi je pa mi ova ergonomski napravljena fotelja malo ne lezi. Treba mi vremena da se naviknem da sedim uspravno. Na prosloj sam bio u polu-sedecem/polu-lezecim polozaju pa mi malo smeta ova donja oblina kod bubrega :D

www.astrans.net

P meni je bolje kupovati od domaceg proizvodjaca jer ako vam se nesto desi/polomi na stolici uvek mozete to da nadjete kod njih.
Formaideale ne drzi rezervne delove.

Steta sto su ovde plasticne 5 puta skuplje...

www.astrans.net

P meni je bolje kupovati od domaceg proizvodjaca jer ako vam se nesto desi/polomi na stolici uvek mozete to da nadjete kod njih.
Formaideale ne drzi rezervne delove.

Astra (kao i većina domaćih proizvođača) koristi taktiku borbe sa Kinezima. Kopirali su jeftina i loša rešenja sa kineskih fotelja i prodaju ih po duplo većim cenama (jer su jelte domaći i kvalitetniji). Ni jedna fotelja nije im dobro projektovana (osim za devojčice)...

Ja sam moju A-300 nosio u servis PET PUTA, polomljeni rukohvati svaki put su zamenjeni, ali su pucali posle mesec dana... Rukohvati drže kompletnu konstrukciju, a kad se neko pozamašan zavali u fotelju to dovodi do prevelikih sila na naslonu, koje rukohvati ne mogu da izdrže i pucaju!

Kad mi je dosadilo da vozikam fotelju po gradu i čekam da mi svaki put zamene rukohvate, odlučio sam da je popravim sam! Nisam neki majstor, ali sa par stotina dinara za 5mm flah i par turban šrafova rešio sam problem koji "projektanti" i "majstori" Astre nisu mogli da reše iz pet pokušaja!!

To su moja iskustva sa domaćim "kvalitetom".

Nazad
Vrh Dno