Kapetan DZo
Slavan
- Učlanjen(a)
- 28.08.2007
- Poena
- 319
tesko, ovo je fensi stvar.
mozes se zadovoljiti vrecom ili ti poznatije dzakom
mozes se zadovoljiti vrecom ili ti poznatije dzakom
Ja hocu da kupim nesto ovako, bas za namenu kao na fotografiji. Ne znam kako se to tretira, stolica, fotelja ..
Vidim nekada nesto na tu temu, ali kada mi se nesto svidelo, jednom ili dva puta cene su bile bas preterane, 150.000 din u nekim fancy salonima gde je ugaona garnitura 700.000 i slicno..
Valjda ima negde tako nesto po normalnijoj ceni
![]()
Ja hocu da kupim nesto ovako, bas za namenu kao na fotografiji. Ne znam kako se to tretira, stolica, fotelja ..
Vidim nekada nesto na tu temu, ali kada mi se nesto svidelo, jednom ili dva puta cene su bile bas preterane, 150.000 din u nekim fancy salonima gde je ugaona garnitura 700.000 i slicno..
Valjda ima negde tako nesto po normalnijoj ceni
![]()
Meni je malo nelogicno da ova fotelja dole na linku u FormaNatur je 2000 dinara jeftinija nego u FormaIdeale!?
http://www.formanatur.rs/p_409.html
nemoj samo vise da sumLJas, molim te....
Ova moja se za moj ukus previse klima levo desno, i sva nesto krca, imam utisak da ce svakog trenutka da pukne.
da, i mene nervira to klimanje levo desno, mada primetim ga samo kad je stolica skroz uspravljena, kada se bar malo zavalim nema toga. a krckanje moram da priznam nisam primetio. uglavnom, moje misljenje je da je stolica ok za te pare, tesko da se moze nesto bolje naci, ali nije nista spektakularno, ako ocekujete puno od nje razocaracete se kad sednete u njutreba biti malo suzdrzan ipak je poprilicno jeftina u svojoj klasi (govorim o radnim foteljama)...
www.astrans.net
P meni je bolje kupovati od domaceg proizvodjaca jer ako vam se nesto desi/polomi na stolici uvek mozete to da nadjete kod njih.
Formaideale ne drzi rezervne delove.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari