Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Pitanje za one koji imaju JP6+Voodoo(najnoviji).

Da li vas se baguje ona animacija koja se pojavljuje prilikom paljenja telefona?!

Od kad sam instalirao Voodoo na trenutak mi se pojave neke horizontalne crte na početnoj animaciji....

Pitanje za one koji imaju JP6+Voodoo(najnoviji).

Da li vas se baguje ona animacija koja se pojavljuje prilikom paljenja telefona?!

Od kad sam instalirao Voodoo na trenutak mi se pojave neke horizontalne crte na početnoj animaciji....

Nisam primetio, ali ne znam sto te to brine, jer je to samo kad se pali, ko da je pa bitno :)

Upomoc!

sa Marketa sam skinuo app GST (galaksy s Tweaker), a procitao sam o njoj na : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=812571, kako bih rootovao i instalirao voodoo Lag fix na telefon. Pratio sam uputstava i sve je teklo Ok. Povecala se brzina ( duplo) dobio sam novu app Superuser i sve je bio dok nisam pokusao da promenim baterry ikonu i onda mrak tj. crni ekran sa tekstom :
Galaxy s
gt i 9000
samsung

Rebootovao sam ga kroz recovery mod, ali nista samo se cuje melodija logovanja.
pokusao sam factory restor, ali nista takodje se cuje samo zenski glas koji nesto govori... step1, step 2, nakon toga se cuje melodija logovanja... ali se telefon ne podize

sta mi je ciniti?

Ostaje ti da reflashuješ rom preko Odina, zato što si loše odradio promenu frameworka za battery.

Šta je najbitnije - da li možeš da uključiš telefon sa volume down + home + power button? Trebalo bi da ti se pojavi slika androida koji utovara/istovara ugalj i poruka downloading.

Poslednja izmena:
Moram reci da sam zadovoljan sa pre6. Fino radi.

Baš me zanima sta li ce samsung da uradi sa froyo kad su ga odložili sa septembar. Sta oni mogu da urade kako bi poboljšali performance. Eno gledam na youtube juce postavili statuu gingerbread-a ispred android HQ, sklonili froyo,a mi jos čekamo samsung za valjani froyo

Moram reci da sam zadovoljan sa pre6. Fino radi.

Baš me zanima sta li ce samsung da uradi sa froyo kad su ga odložili sa septembar. Sta oni mogu da urade kako bi poboljšali performance. Eno gledam na youtube juce postavili statuu gingerbread-a ispred android HQ, sklonili froyo,a mi jos čekamo samsung za valjani froyo

Nemoj tako, pa sam si rekao da si zadovoljan sa jp6 i pre6...ja kad sam uzimao ovaj fon, uzdao sam se u XDA, a ne u Samsung-a...Imao sam svojevremeno i Omniu HD, koja je bila revolucionaran fon za svoje vreme, ali je 9.4 rev5 tada bio teško sr..., a kamoli sada...sećam se kako smo potpisivali peticiju nas 50.000 da samsung uradi update fw-a...

Caesar, isprati prepisku sa sonictwins, oko ubacivanja jp6 ili jpm, šta čovek odluči...Ja sam update radio preko kies hack-a, pa da nešto ne zeznem čoveka...hvala...

Jadan ovaj Stojke, svi ga jeb. , pa sad i sudija...

Poslednja izmena:
Nemoj tako, pa sam si rekao da si zadovoljan sa jp6 i pre6...ja kad sam uzimao ovaj fon, uzdao sam se u XDA, a ne u Samsung-a...Imao sam svojevremeno i Omniu HD, koja je bila revolucionaran fon za svoje vreme, ali je 9.4 rev5 tada bio teško sr..., a kamoli sada...sećam se kako smo potpisivali peticiju nas 50.000 da samsung uradi update fw-a...

Caesar, isprati prepisku sa sonictwins, oko ubacivanja jp6 ili jpm, šta čovek odluči...Ja sam update radio preko kies hack-a, pa da nešto ne zeznem čoveka...hvala...

Jadan ovaj Stojke, svi ga jeb. , pa sad i sudija...

posto derbi ne tece po mom planu, bavio sam se flesovanjem i uspeo sam da ga flesnem na jm4/jm8... skinuo sam i jm6 ali tamo nema .tar file-a.
sta da cinim.

posto derbi ne tece po mom planu, bavio sam se flesovanjem i uspeo sam da ga flesnem na jm4/jm8... skinuo sam i jm6 ali tamo nema .tar file-a.
sta da cinim.

Nisi valjda očekivao nešto više od kilavog Đorđevića, pa mi nemamo nikakvu klupu, 2.poluvreme tri puta lošije od prvog...dobra je nama pozicija na tabeli kakve igrače imamo...

misliš na jp6? Kako nema tar fajl, skinuo si sa linka koji ti je dao Gizmoid?

Ako si siguran da nema idi na jpm, ali dobro prati uputstva sa XDA, znači vodi računa koji pit fajl koristiš...Trenje tvrdi da je njemu jpm bolji od jp6...

Poslednja izmena:
Kako nema?
U rar-u su 2 fajla (upravo gledam), JP6_JP4_U_JPM.tar i drugi
je dll imena SS_DL.

polako,polako, nemoj te da me razapnete :), meni je taj JP6_JP4_U_JPM.winrar....

Nisi valjda očekivao nešto više od kilavog Đorđevića, pa mi nemamo nikakvu klupu, 2.poluvreme tri puta lošije od prvog...dobra je nama pozicija na tabeli kakve igrače imamo...

misliš na jp6? Kako nema tar fajl, skinuo si sa linka koji ti je dao Gizmoid?

Ako si siguran da nema idi na jpm, ali dobro prati uputstva sa XDA, znači vodi računa koji pit fajl koristiš...Trenje tvrdi da je njemu jpm bolji od jp6...

potpuno si upravu! samo sam se nadao.

jesam, skinuo sam ali taj file vidim kao JP6_JP4_U_JPM.winrar

OK, skinucu jpm pa onda po uputstvu.

Poslednja izmena:
Vrh Dno