Mnogo je vas dosadnih koji niste videli dalje od PC-a ali znate da pljujete.
Konkretno pre ovog sam imao I5 na 4ghz, 4gb ddr3, 5850 sa accelerom, haf932, corsair 850w etc... Pre toga pak iMac 24", tad nije bilo 27... Tako da vrlo dobro znam shta je PC a shta je Mac i zashto pishem ovde. Znam isto tako da sam pre god i po dana imao vodeno hladjenje od cca 350e. Sve to zarad nekog pokushaja da dobijem dobru, stabilnu, brzu i tihu mashinu. I patio sam se patio, patio i odustao. Dadoh 100e samo na ventilatore, ne kulere, nego ventilatore ne bi li mi mashi a bila tiha i nisam uspeo u tome... Kupim Mac i prislanjam uvo da vidim radi li.
Da ne bude da navlacim samo na Mac stranu... Da sam se naigrao sa onom mashinom, vala jesam i to dobrano, to je i jedina stvar koja mi ovde fali, nemam bash mnogo slobodnog vremena ali mi fali ponekad da opalim po koji naslov. Za to sam ovde uskracen. No isto tako znam da imam ovaj laptop od januara i da ni jednom nisam obarao sistem a radi isto kao prvog dana, a windows sam dizao cirka na 2 meseca, jer se uspori, izbaci genuine, zabode zbog tone torenata, OC-a i slicno... Viruse ne spominjem
I shta je bolje? Svako ima svoju teoriju, al ja sam proshao obe shkole i znam na koju se necu vratiti. A vi koji smarate okolo, prvo koristitemesec, dva tri Mac, ne hakintoshe i slicne gluposti, vecnativni Mac sa nativnim OS X pa se onda javite i nastavite dalje da pricate u prazno...
:wave: