Šta je novo?

HTC Desire HD

poenta je da ti ne treba data konekcija da bi koristio mape vetj mozes da ih koristis samostalno.... mape skines na telefon i koristis...

to je bez turn by turn navigacije koja se dodatno platja ali i nju mozes da skines i da ne platjas nista kada platis...

dakle, nista revolucionarno... kao kada bi imao na serveru mapu Beograda... do sada si morao da skidas tu mapu u trenutku koristjenja, a sada mozes da je skines ranije i da je koristis bez data konekcije... odnosno, isto kao sto si do sada kod recimo Igo stavljao mape u telefon pa ti nije trebala data konekcija...
To je meni sve jasno, ali koja je firma na kraju čiji će softver HTC koristiti? Da li je to TomTom ili Route66?

Zbunjujuće malko

Ako ti ista znaci u DesireHD rom-u je to bio route66.

I mozes direktno da ih kupis ...Postoje tri opcije, 30 dana, godina, dozivotno :) Nazalos' rotue66 i Srbija se nikako ne vole, tako da imas samo autoputeve kada je BG recimo u pitanju.

Karte bez TBT (turn by turn) su free, ostali tzv premium feauters-i se placaju dodatno.

Za kartu Evrope (TBT) recimo:
$11.99 for 30 days
$49.99 for 1 year
$64.98 for Life

Poslednja izmena:
Da li neko ima informaciju da li ce se uskoro pojaviti kod nas u prodaji? Pojavio se u UK, a kod nas sam zvao Telenor i jos nemaju precizne informacije.

Ako ti ista znaci u DesireHD rom-u je to bio route66.

I mozes direktno da ih kupis ...Postoje tri opcije, 30 dana, godina, dozivotno :) Nazalos' rotue66 i Srbija se nikako ne vole, tako da imas samo autoputeve kada je BG recimo u pitanju.

Ne treba mi turn by turn navigacija, samo mi je dovoljna mapa. Da li je TomTom bolji što se pokrivenosti Beograda tiče (samo mi za Beograd i treba mapa)?

pozdrav

x23132a081.jpg

Quadrant = ~1800 - 2000
Linpack = ~40
Neocore = ~58 fps

Skor od 1800 nije impresivan. Ovo je moj Galaxy skor sa Eclair-om bez overclock-a:

attachment.php

Moj Nexus sa CM6 je brzi od referentnog u Quadrantu za 15%. Kada izadje normalan Froyo i lagfix za Samsunga, ocekujem score od bar 2000 :)

Poslednja izmena:
I to i dalje sa Eklerom... :p

Nego, gde su ovde skorovi sa onim zverski overlokovanim Dizajrima HD i Z? Zaboravih cifre, ali bejahu neke jake...
My bad, G2 je Z, sad videh (najpre po kloku procesora :p)... ali gdi je HD?

Poslednja izmena:
I ja pokusavam to da nadjem ... jer sam negde video da je clockovan na 1.5 1.6 , ali ne mogu nikako da nadjem ... i tu je bio quadrant score neki boles'an :)

evo ga :)

Prilozi

• 2ivent5.png
    2ivent5.png
    52.7 KB · Pregleda: 75
E, to! ;)
Secam se da je bilo nesto sareno :D

Ali... i ovo opet slabije od Captivate-a / Galaxy-a?
Meni u glavi bilo da ga "prebio" posteno...

Iskreno, ja sam malo razocaran napretkom u odnosu na obicni Desire, dakle da sumiramo razlike:

Veci ali ujedno i losiji ekran (pogotovo naspram AMOLED Desire)
Malo brzi procesor
Znatno bolja kamera (ako verujemo ovom reviewu)
Mnogo vise raspolozive interne memorije (dovoljno da ne zafali)

Dakle ovo bi mislim bile sve razlike izmedju Desire i Desire HD, nije bas neki napredak zar ne.

Dakle ovo bi mislim bile sve razlike izmedju Desire i Desire HD, nije bas neki napredak zar ne.

Nemoj da pomisliš slučajno da je Desire HD naslednik modela Desire, on je tu samo da popuni rupu tj to je HTC takmac u tom nekom segmentu "velikih" telefona (Droid X) :) kao što i Desire Z popunjuje rupu u segmetu "sa hw tastaturom" (Droid 2)

Dobro, necu da pomislim :)

Mislim da bi trebali takodje da izbace i neki model ultra kvalitetne izrade i fancy izgleda, dakle metalno kuciste i tako to...

Pa na onom testu hemorrdroidsa su pohvalili ekran DHD-a bez obzira sto je LCD, cak rekose da se na jakom dnevnom svetlu direktno uperenom u ekran dosta dobro pokazao, cak po njihovom misljenju malo bolje i od SGS ekrana ..

ovo mi je za sada stvarno najbolji 10+min review - http://www.youtube.com/watch?v=m-gZO606Wmw :)

Pa na onom testu hemorrdroidsa su pohvalili ekran DHD-a bez obzira sto je LCD, cak rekose da se na jakom dnevnom svetlu direktno uperenom u ekran dosta dobro pokazao, cak po njihovom misljenju malo bolje i od SGS ekrana ..

ovo mi je za sada stvarno najbolji 10+min review - http://www.youtube.com/watch?v=m-gZO606Wmw :)

Verovatno je SGS bio na 10% osvetljenosti :)

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Nista cudno, svugde kasni tako da nije ni realno ocekivati da se jos uvek pojavi u telenoru.

Yeah, right... To su pricali i za Desire SLCD vs. Desire AMOLED pa nije tacno.

Ovako stoje stvari: SGS/Omnia7 > DHD/HD7. To su cinjenice, a vera i nada nesto drugo

Svakako ekran na Samsungu je bolji, i tu se zavrsava lista prednosti Samsunga.
Na zalost to je jako velika prednost..
Nedostatak AMOLED i SAMOLED ekrana na HTC-u mi je ko prst u oku.
Kad uporedim kolegin Desire SLCD sa mojim AMOLED bas se skenjam na sta to lici, a na ranim testovima tvrde kako taj SLCD nije nista losiji...

Svakako ekran na Samsungu je bolji, i tu se zavrsava lista prednosti Samsunga.
Na zalost to je jako velika prednost..
Nedostatak AMOLED i SAMOLED ekrana na HTC-u mi je ko prst u oku.
Kad uporedim kolegin Desire SLCD sa mojim AMOLED bas se skenjam na sta to lici, a na ranim testovima tvrde kako taj SLCD nije nista losiji...

Verujem da je taj novi Qualcomm QSD8255 bolji od humminbird-a, ali to tek treba da dokaže...

Mogli su i da ubace bt 3.0...

ovaj telefon treba drzati obema rukama :D

sto se tice Adreno 205 vs PowerVR SGX 540 to treba jos videti, onaj jedini test sto je bio jeste 2.2 vs 2.1, treba sacekati zvanicni 2.2 za galaxy, mada mislim da su tu jednaki, frejm gore-dole ne znaci nista.
zanima me kakav je kvalitet zvuka na ovom telefonu, vidim niko nista ne spominje po tom pitanju, a nisam video ni na sta lice fotke sa ovim telefonom

Ovaj lik je gori od onog iz double rainbow...malo ga još i zeza kijavica...a još da je bacio pre snimanja onaj papirić levo od ekrana...

Na snimku mi ekran ne deluje nimalo sjajno, naprotiv baš kao i svaki drugi lcd, posebno kad se vidi odsjaj prozora...

Fon jeste brz, ali koliko zaista, to tek ostaje da se vidi kada se malo bolje upoznamo sa procesorom...

Nazad
Vrh Dno