Šta je novo?

HTC Desire HD

Ono što ja znam je da je VIP tražio od HTC-a 800 komada i da ima ekskluzivu, dok je MTS tražio 2.500 komada bez ikakvih uslova ekskluzivnosti. Za Telenor ne znam kakvu je ponudu dostavio (ukoliko je uopšte nešto i dostavio)

Do kraja prošlje nedelje nijedan od 3 operatera nije imao ugovor sa HTC-om.

Na sajtu gde je moj kolega narucio telefon su pomerili ocekivani datum isporuke sa sredine oktobra na sredinu novembra. Obicno su tacni u procenama i medju prvima u evropi koji dobiju telefone tako da se bojim da cemo jos malo sacekati na ovaj telefon...

Sjajno...

:type:
Na sajtu gde je moj kolega narucio telefon su pomerili ocekivani datum isporuke sa sredine oktobra na sredinu novembra. Obicno su tacni u procenama i medju prvima u evropi koji dobiju telefone tako da se bojim da cemo jos malo sacekati na ovaj telefon...

koji sajt je u pitanju?

^^
Ta ajd :)

Uvek to koristim al obicno na kraju zavrsim upravo na digitecu :) Imaju najveci izbor, odlicne cene, brzi, profesionalni, resavaju prituzbe... A telefone prodaju i na ugovor u saradnji sa operaterima, cak i po povoljnijim uslovima od samih operatera. Ako stavrno krene masovnija isporuka Desire HD, ne sumnjam da ce oni medju prvima imati, tako da uz malo srece uskoro se igram sa njim i iznosim utiske :)

Ovo sa obicnim LCD-om je bas previse, kanda cu ostati na obicnom Desireu.

Meni samo nije jasno kako je moguce da na oficijelnom sajtu HTC-a nema nikakvih informacija sta se desava npr sa odredjenim modelima, zasto kasne itd. Sajt im sluzi kao katalog :S

na xda forumu ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=811285&page=8 ) se nekoliko ljudi zali da im ne radi proximity senzor, tj cim otkucaju neki broj telefona i pritisnu call, ekran se zacrni, telefon se ugasi i pomaze samo vadjenje baterije. Uglavnom su to ljudi koji su uzeli telefon u holandiji preko Vodafone-a, skoro svi koji se zale su uzeli na taj nacin telefon, nekoliko ljudi se oglasilo da su uzeli telefon u engleskoj kod nekog provajdera i kao nemaju taj problem. Nadam se da je prob softverske prirode i da ce to htc brzo resiti nekim apdejtom. Vidim da u toj temi pominju da je obican desire imao istih problema i da je sw update resio problem..

x23132a081.jpg

Quadrant = ~1800 - 2000
Linpack = ~40
Neocore = ~58 fps

Sta je fora sa Nexus One 2.2+?
Po cemu se razlikuje od obicnog Nexus One-a?
Ako je razlika samo u OS, onda bi Samsung ispao najbrzi ako bi mu se stavila ta verzija Androida.
Dakle odakle ta ogromna razlika u rezultatu izmedju Nexusa i Nexusa 2.2+.

verovatno verzija Androida... Froyo 2.2 ili sledeci

2.2 je FroYo. I Nexus/Desire sa FroYo-m je brzi od SGS-a sa istim. Zahvaljujuci mozgovima iz Samsung-a

shmeksi , kako iko da ti objasni kad niko jos uvek nema telefon u rukama ?
Sacekaj par dana , mozda se nesto promeni ;)

poenta je da ti ne treba data konekcija da bi koristio mape vetj mozes da ih koristis samostalno.... mape skines na telefon i koristis...

to je bez turn by turn navigacije koja se dodatno platja ali i nju mozes da skines i da ne platjas nista kada platis...

dakle, nista revolucionarno... kao kada bi imao na serveru mapu Beograda... do sada si morao da skidas tu mapu u trenutku koristjenja, a sada mozes da je skines ranije i da je koristis bez data konekcije... odnosno, isto kao sto si do sada kod recimo Igo stavljao mape u telefon pa ti nije trebala data konekcija...

bice verovatno kod sva 3 provajdera u ponudi.

Aj aj aj, ide i na 1,56ghz. Quadrant score - 2497 - na xda pisu da ide i preko 2500, cekam slike pa da se uverim :)

Očigledno je vrlo uzbućet. :D Trebao je da snimi klip ujutru, a ne odmah nakon što je napržio CPU.

Vrh Dno