I sta sada? nekome se pokvarila kamera na iP4 i to znaci da iP4 nema kameru koja moze da se poredi sa ostalim telefonima u vrhu?
Pitaj ovde ljude da li se nekome pokvarila kamera na iP4 ili jos bolje proveri na iSrbija da li se neko zalio za tako nesto.
Probaj ti pinch to zoom na mobile stranici googla, pa javi rezultat.
Hah 52-e strane problema ne bih svrstao u kategoriju "nekome se pokvarila kamera".
Evo ti jos malo problema oko kamere: http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=2479908&tstart=0 (i to na apple-ovom forumu)
Telefon od 800 eura ne sme da ima ovakve probleme. I stoga kamera ne moze da se poredi sa ostalim telefonima u vrhu.
Nema veceg fenserskog telefona od te E71-ice.
Zaista smesno da ovako nesto cujem od coveka koji velica Iphone i kome je glavni argument kako telefon lezi u ruci
Tja - to je ta tvoja i priest-ova logika ono ves masina pere 5k vesa :d
BTW jel se to meni cini ili priest pustanje igre na telefonu podvodi pod multitasking, mozda je mislio ono u igri ima vise radnji pa je to to :d
Cudno, ja sam mislio da je multitasking pokretanje vise aplikacija istovremeno, ovaj po definiciji humoreska sa kakvim ja likovima uopste trosim reci oko toga koji je telefon bolji :laugh:
Naravno da sam imao prijatelje u vojsci ali tamo spavas u spavaoni gde su 50 ljudi, i ceo dan si sa njima, i nema sanse da se izolujes od njih i da ne vidis koliko su sposobni.Jesi li ti stvarno bio u vojsci il samo tako volis da pricas?
Naravno da i u vojsci imas mogucnost izbora prijatelja i drustva i to vecu nego bilo gde drugde. Sa tim ljudima prozivis toliko toga zajednickog, sto nigde vise neces proziveti, a neki od tih prijatelja su mnogima ostali i prijatelji za citav zivot!
To sto ti nisi uspeo da nadjes prijatelja vise govori o tebi.
Mozda sam pogresio sto sam generalizovao stvari, ali takvi primeri jesu na svakom koraku u toj vojsciSto se tice tvog komentara o tome da u vojsci rade najveci moroni je vise za sazaljevanje jer kad tako izgeneralises i ocenis citavu jednu bransu na osnovu par njih sa kojima si imao lose iskustvo onda to nije za komentar. Ne kazem da tamo nema i takvih - naprotiv ali generalizacija da su svi takvi je pateticna.
Mislis na onog naseg studenta za koga je platila drzava milion dolara zbog njegovog ****** sto je napravio u USAPogledaj malo koje rezultate postizu nasi studenti koji studiraju na njihovim koledzima (naravno oni koji to mogu da priuste sebi) - uvek su u vrhu!
Govori li ti to nesto?
Da li sada treba da se pravdam i koliko sam vremena proveo u zapadnoj evropi?Da dodam na kraju da ispred firme cesto ucestvujem na raznim seminarima u inostranstvu na kojima imam priliku da se susretnem sa raznim ucesnicima iz tzv. razvijenih zemalja i tek kada se susretnes sa istima vidis koliko mi u stvari potcenjujemo sebe a velicamo druge, kao i koliko su oni ograniceni i koliko po pitanju opsteg obrazovanja i kulture oni ne da nisu ispred nas vec naprotiv. Ali naravno ti o tome znas samo iz price i nije ni cudo sto tako pricas.
I ne zaboravi
2+2=5
:d
Tebi mnogo toga nije jasnoBTW jel se to meni cini ili priest pustanje igre na telefonu podvodi pod multitasking, mozda je mislio ono u igri ima vise radnji pa je to to :d
Cudno, ja sam mislio da je multitasking pokretanje vise aplikacija istovremeno, ovaj po definiciji humoreska sa kakvim ja likovima uopste trosim reci oko toga koji je telefon bolji :laugh:
Moze da se poredi sa N8, Pixon-om 12 i slicnim zverima... naravno da moze.I sta sada? nekome se pokvarila kamera na iP4 i to znaci da iP4 nema kameru koja moze da se poredi sa ostalim telefonima u vrhu?
Ili tri, il' nista!^ Šta ima veze što Nikon D7000 ima dva čitača SD kartica? To je očigledno razlog što iPhone nema ni jedan.![]()
Povratak na temu..
Pratio sam malo na iSrbija furumu sta pocetnici najcesce pitaju i lista izgleda ovako:
1. kako da instaliram krekovane igrice i programe
2. kako da stavim navigaciju i mape
3. kako da prebacujem slike i muziku pomocu BT
4. iTunes hoce da mi obrise/obrisao sve programe i igrice. Sta da radim
5. Telefon mi se zakljucao posle updatea iako je sim-free
Postoje slucajevi da ljudi nemogu da veruju da im treba kompjuter i neki tunes program da bi koristili telefon. Komplikovan je ovo telefon za posecnog korisnika u Srbiji.
Jel si bio u Americi? Ja sam tamo ziveo neko vreme i poprilicno dobro znam kako tamo stvari funkcionisu... I ne, ja nisam nigde rekao da su oni glupi a da smo mi pametni, opet izvlacis svoje nebulozne zakljucke... Cak mislim da prodaja apple proizvoda prakticno nema nikakve veze sa tim da li je neko glup ili pametan vetj koliko je obrazovan, informisan i koliki uticaj na njega ima marketing... I naravno, kakve su njegove potrebe...A i ti si kupio uredjaj sa tim logo-om pa zato ne znam zasto bi ameri bili glupi a mi pametni ako kupimo istu stvar.
Banalizujes stvar, kao i sve sto spomenes...I ta fora da su ameri glupi a mi pametni moze da tvrdi samo neko ko nije sluzio vojsku, samo tamo mozes da vidis i osetis na svoju kožu koliki je IQ prosek u našem društvu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari