Šta je novo?

iPhone vs. sPhone AKA Samsung Galaxy S: Ultimate fight!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
What!!! Pokreni benchmark za kompjuter i počni da igraš crysis, pa da vidimo kako će komp da umire.

Nema veze s benčmarcima, igra jednostavno nešto ponovo učitava kad se vrati iz pozadine. Probano pre par minuta.

I sta sada? nekome se pokvarila kamera na iP4 i to znaci da iP4 nema kameru koja moze da se poredi sa ostalim telefonima u vrhu?
Pitaj ovde ljude da li se nekome pokvarila kamera na iP4 ili jos bolje proveri na iSrbija da li se neko zalio za tako nesto.

Hah 52-e strane problema ne bih svrstao u kategoriju "nekome se pokvarila kamera".
Evo ti jos malo problema oko kamere: http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=2479908&tstart=0 (i to na apple-ovom forumu)

Telefon od 800 eura ne sme da ima ovakve probleme. I stoga kamera ne moze da se poredi sa ostalim telefonima u vrhu.

Evo ja mogu da postavim klip sa legenda da nema nikakvog učitavanja igre kada se izađe i ponovo uđe (naravno ne ove pošto ni ne mogu da je igram).

Mozda u nekoj paralelnoj dimenziji :d

EDIT: Evo jedno pitanje za sve: Da li se slazete da je iPhone 4 izbacen kao poluzavrsen proizvod i to najverovatnije kao odgovor upravo tom Androidu koga konstantno pljuju?

Poslednja izmena:
Zaista smesno da ovako nesto cujem od coveka koji velica Iphone i kome je glavni argument kako telefon lezi u ruci
Tja - to je ta tvoja i priest-ova logika ono ves masina pere 5k vesa :d

BTW jel se to meni cini ili priest pustanje igre na telefonu podvodi pod multitasking, mozda je mislio ono u igri ima vise radnji pa je to to :d
Cudno, ja sam mislio da je multitasking pokretanje vise aplikacija istovremeno, ovaj po definiciji humoreska sa kakvim ja likovima uopste trosim reci oko toga koji je telefon bolji :laugh:

Kakav si ti car...

Jesi li ti stvarno bio u vojsci il samo tako volis da pricas?
Naravno da i u vojsci imas mogucnost izbora prijatelja i drustva i to vecu nego bilo gde drugde. Sa tim ljudima prozivis toliko toga zajednickog, sto nigde vise neces proziveti, a neki od tih prijatelja su mnogima ostali i prijatelji za citav zivot!
To sto ti nisi uspeo da nadjes prijatelja vise govori o tebi.
Naravno da sam imao prijatelje u vojsci ali tamo spavas u spavaoni gde su 50 ljudi, i ceo dan si sa njima, i nema sanse da se izolujes od njih i da ne vidis koliko su sposobni.

Sto se tice tvog komentara o tome da u vojsci rade najveci moroni je vise za sazaljevanje jer kad tako izgeneralises i ocenis citavu jednu bransu na osnovu par njih sa kojima si imao lose iskustvo onda to nije za komentar. Ne kazem da tamo nema i takvih - naprotiv ali generalizacija da su svi takvi je pateticna.
Mozda sam pogresio sto sam generalizovao stvari, ali takvi primeri jesu na svakom koraku u toj vojsci

Pogledaj malo koje rezultate postizu nasi studenti koji studiraju na njihovim koledzima (naravno oni koji to mogu da priuste sebi) - uvek su u vrhu!
Govori li ti to nesto?
Mislis na onog naseg studenta za koga je platila drzava milion dolara zbog njegovog ****** sto je napravio u USA :)
Gledaj stvari realno, samo ove godine su se svi uspanicili jer nasi ucenici imaju jako lose rezultate na medjunarodnim takmicenima.
Naravno da imamo genijalce, ali nijh je malo.

Da dodam na kraju da ispred firme cesto ucestvujem na raznim seminarima u inostranstvu na kojima imam priliku da se susretnem sa raznim ucesnicima iz tzv. razvijenih zemalja i tek kada se susretnes sa istima vidis koliko mi u stvari potcenjujemo sebe a velicamo druge, kao i koliko su oni ograniceni i koliko po pitanju opsteg obrazovanja i kulture oni ne da nisu ispred nas vec naprotiv. Ali naravno ti o tome znas samo iz price i nije ni cudo sto tako pricas.
Da li sada treba da se pravdam i koliko sam vremena proveo u zapadnoj evropi? :)

Sto se tice price da su ameri glupi a mi pametni, to je obicna glupost i ja ti kazem da mozes bilo kakav test da uradis ili opste kulture ili IQ i nece potvrditi tako nesto. To je samo bajka koju svi volimo da cujemo.

I ne zaboravi

2+2=5

:d

Kako nije, vidi:

2+2=5

2=(5-2) / *1/2 (pomnoze se obe strane)

2/2=(5-2)/2

2/2=5/2 - 2/2

1/1=3/2

1=1.5 / function (trunc) [uvede se funkcija trunc]

trunc(1)=trunc(1.5)

1=1

U0394.png

Poslednja izmena:
BTW jel se to meni cini ili priest pustanje igre na telefonu podvodi pod multitasking, mozda je mislio ono u igri ima vise radnji pa je to to :d
Cudno, ja sam mislio da je multitasking pokretanje vise aplikacija istovremeno, ovaj po definiciji humoreska sa kakvim ja likovima uopste trosim reci oko toga koji je telefon bolji :laugh:
Tebi mnogo toga nije jasno :D
Pa sta ima veze ako je pokrenuo igricu i browser, ili mislis da android gubi multitasking kada se pokrene neka igrica :D

Poslednja izmena:
^ Šta ima veze što Nikon D7000 ima dva čitača SD kartica? To je očigledno razlog što iPhone nema ni jedan. :p

I sta sada? nekome se pokvarila kamera na iP4 i to znaci da iP4 nema kameru koja moze da se poredi sa ostalim telefonima u vrhu?
Moze da se poredi sa N8, Pixon-om 12 i slicnim zverima... naravno da moze.
Svi su oni u stanju da slikaju.

Sasvim dovoljno za komparaciju.

Ja se secam samo kada su osvanule slike te nokije i iP4 na engadget, i na gsmareni (ako se dobro secam) i koja je panika uhvatila ljude sto vole nokiju jer jedina stvar koja vredi na tom telefonu je bila kamera i sada koliko muke su imali da dokazu da je kvalitet slika bar malo bolji nego na iP4

Poslednja izmena:
Evo i ja koji sam do sada imao samo nokia telefone mogu da kažem da je taj telefon kao napravljen za njene najzadrtije fanove (isto kao i iPhone), taj telefon je osim kamere (koja je najbitnija na telefonu) ostao u svemu u 2007.

Slazem se u potpunosti sa ovim, naravno... jedino sto valja tamo stvarno jeste kamera.

Ali reci da kamera sa iPhone-a 4 moze da se poredi sa njom je... budalastina, kao i uvek :)
Pa, Wave / Galaxy S kanda imaju bolju kameru od ajFona (tako bar relevantniji ljudi kazu, ne propovednik i prekidac :D), pa meni opet ne bi palo na pamet da njih uporedjujem sa N8... ali eto, priest-u to ne predstavlja nikakv problem :)
Uostalom, nikada i nije :D

Jeste uhvatila je ljude panika :d
Svi pobacase Nokia telefone i pokupovase Iphone :smoke:

^ Ljigavo...

A je l' rekoše da leči sve, od nesrećne ljubavi do reumatizma?

Povratak na temu..
Pratio sam malo na iSrbija furumu sta pocetnici najcesce pitaju i lista izgleda ovako:
1. kako da instaliram krekovane igrice i programe
2. kako da stavim navigaciju i mape
3. kako da prebacujem slike i muziku pomocu BT
4. iTunes hoce da mi obrise/obrisao sve programe i igrice. Sta da radim
5. Telefon mi se zakljucao posle updatea iako je sim-free

Postoje slucajevi da ljudi nemogu da veruju da im treba kompjuter i neki tunes program da bi koristili telefon. Komplikovan je ovo telefon za posecnog korisnika u Srbiji.

Ma jok bre,to je najlaksi telefon za koriscenje na svetu. :D

Ja svoj 3g kad sam prodao jednom liku od 35 godina,nisam mogao 2 nedelje preko maila da ga se resim....toliko pitanja mi je poslao,a zavraio telekomunikacije,covek ne radi sa kompjuterima i tesko mu bilo da procesuira posle prethodnih telefona da ti treba komp i itunes da bi radilo...a kad je instalirao, onda glavno pitanje: A KAKO SAD DA PREBACIM MUZIKU I SLIKE...i kako da mu objasnim da mora iste stvari imati na kompu pri svakom sledecem syncu sa telefonom,inace ce mu se izbrisati...eej...muke su to.
Svako ko tvrdi suprotno je gluv/slep/nerealan

Povratak na temu..
Pratio sam malo na iSrbija furumu sta pocetnici najcesce pitaju i lista izgleda ovako:
1. kako da instaliram krekovane igrice i programe
2. kako da stavim navigaciju i mape
3. kako da prebacujem slike i muziku pomocu BT
4. iTunes hoce da mi obrise/obrisao sve programe i igrice. Sta da radim
5. Telefon mi se zakljucao posle updatea iako je sim-free

Postoje slucajevi da ljudi nemogu da veruju da im treba kompjuter i neki tunes program da bi koristili telefon. Komplikovan je ovo telefon za posecnog korisnika u Srbiji.

Tja
Priest i Switch se ubise da nam pokazu kako je ovo nepotrebna stvar i kako je Iphone telefon po meri average Joe-a :d

BTW posto je priest vise puta pominjao da sve aplikacije prvo izadju za Iphone a onda za sve ostalo i da brisu patos sa konkurencijom, onda treba da nam objasni zasto sjajni Google Skymaps ne postoji za Iphone, kao uostalom i SmartMovie Player i Xplore koji mozda predstavljaju najbolje mobilne programe u svojoj bransi ;)

Evo ja da probam da dam odgovor umesto priesta :D...nekako sam sa svojim profajlerskim sposobnostima uspeo da udjem u glavu prosecnog korisnika Apple uredjaja :D

Dakle:
1) SmartMovie: Pa sta ce mi to kada imam iMovie koji je bolji od SmartMovie-a (i jos imam "i" ispred movie-a, a ovaj je kao smart...to mozda za vas androidase, symbijase i ove windowsase posto se pravite pametni :D)

2) LCGXplore: Pobogu sta ja imam da prckam po fajl sistemu svog iPhonea i jos garanciju da sjbem :p Nema tu sta da se dira, imam iTunes i preko njega ubacujem i slike i muziku i igrice..ili kupim lepo sa appstore-a

Nadam se da sam ubo sustinu :D:D:D

Poslednja izmena:
Ovakav Xplore ni meni ne treba, a samo sam njega koristio na symbianu
f5dkci.jpg

A i ti si kupio uredjaj sa tim logo-om pa zato ne znam zasto bi ameri bili glupi a mi pametni ako kupimo istu stvar.
Jel si bio u Americi? Ja sam tamo ziveo neko vreme i poprilicno dobro znam kako tamo stvari funkcionisu... I ne, ja nisam nigde rekao da su oni glupi a da smo mi pametni, opet izvlacis svoje nebulozne zakljucke... Cak mislim da prodaja apple proizvoda prakticno nema nikakve veze sa tim da li je neko glup ili pametan vetj koliko je obrazovan, informisan i koliki uticaj na njega ima marketing... I naravno, kakve su njegove potrebe...

I ta fora da su ameri glupi a mi pametni moze da tvrdi samo neko ko nije sluzio vojsku, samo tamo mozes da vidis i osetis na svoju kožu koliki je IQ prosek u našem društvu.
Banalizujes stvar, kao i sve sto spomenes...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno