Izadji ovde na ulicu i pitaj deset ljudi ta pitanja o kojima ameri nemaju pojma i posle dodji da mi pricas bajke kako su oni glupi a mi pametni.
Za pocetak poredi procenat nepismenih i ne moras da ides dalje :wave:
da, znam...vec sam ostavljao link ...
Evo jedna od retkih igrica koja postoji i na sPhone, poredjenje gde se lepo vidi i kako radi mnogo hvaljeni multitasking na androidu pored onog na iPhone, i pinch to zoom![]()
Sta ima da izlazim na ulicu i da pitam deset ljudi - govorim o njihovim visokim oficirima. Ti si pominjao da o tome koliko su oni glupi a mi pametni moze da tvrdi samo neko ko nije sluzio vojsku i ja ti na tu konstataciju odgovaram cinjenicom koliko su njihovi oficiri obrazovani, a o IQ kao sto rekoh necu da ti pricam jer to treba doziveti. Da ti jos jednom ponovim - to su cinjenice a ne bajke, ali ti ocito volis da komentarises nesto u sta se ne razumes.
Btw. odgovori mi - sa koliko si Americkih staresina TI LICNO imao kontakta pa branis neciju konstataciju o IQ Amera pominjanjem nase vojske?
Na kraju da ti objasnim jos nesto - procenat nepismenih ne zavisi samo od IQ vec i od mnogih drugih faktora pocevsi od socijalnih, ekonomskih etc. tako da tvoje pitanje nema nikakve veze sa tim ko je pametniji, kao sto ni samo nema veze sa pamecu. Neko je pametan ali nema novca da se odskoluje do kraja, neko je tupav ali je tatin sin i moze da se skoluje godinama. Na zalost znam dosta i jednih i drugih, a ovi drugi su po americkom modelu.
Probaj ti pinch to zoom na mobile stranici googla, pa javi rezultat.
Sto se tice staresina, u vojsci rade najveci ***** i, kako u svetu tako i kod nas i od njih ni ne ocekujem neki IQ.
Veruj mi da je većiJa ti govorim da prosek glupih nije veci kod amera nego kod nas i nemoj da mi pricas bajke da kod nas ljudi nemaju para da nauce abecedu ili azbuku kada je osnovna skola kod nas besplatna i obavezna za sve
A možda si ti isuviše "mlad" da soliš pamet ljudima po forumu o Eplu jer do juče nisi znao ni... :S:
omgAha, znači to pitanje je bilo nešto u stilu: ne bi bilo Androida da nije bilo Apple-a. Jel da?
Pa iOS i dalje nema MT.. ono sto vi zovete MT je u stvari rescently used apps lista.
Ja sam ti spomenuo vojsku jer celog zivota biras prijatelje i drustvo u kome se kreces pa tako nemas realnu predstavu o drustvu, dok u vojsci nemas tog izbora.
Sto se tice staresina, u vojsci rade najveci moroni, kako u svetu tako i kod nas i od njih ni ne ocekujem neki IQ. Ja ti govorim da prosek glupih nije veci kod amera nego kod nas i nemoj da mi pricas bajke da kod nas ljudi nemaju para da nauce abecedu ili azbuku kada je osnovna skola kod nas besplatna i obavezna za sve.
"Ahahahaha" gde si video da sam rekao da ima najbolju kameru?
Rekao sam lepo da ima kameru koja moze bez problema da se takmici ako hoces i sa tom nokijom, i molim te pokazi mi ti koja je ta ogromna razlika u kvalitetu slike da mozes tvrditi da brise patos?
Idi kupi tu nokiju sa tvojom inteligencijom i budi srecan sto mislis da si kupio bolji telefon![]()
Eto onda ovde ima dosta ljudi sa ovim telefonom pa neka probaju, i po mogućstvu postave neki kratak klip (ako ih ne mrzi, mada kako je gameloft pristupio androidu bolje i da nije).
Problem je u verziji Asphalta za Android koja je 1/optimizovana za isti, NFS recimo, radi najnormalnije.
Pa iOS i dalje nema MT.. ono sto vi zovete MT je u stvari rescently used apps lista.
Kamera sa iP4 moze bez problema da se takmici sa ostalim telefonima u vrhu i ne vidim u cemu je tvoj problem, sta ti nije jasno?
Ja sam ti spomenuo vojsku jer celog zivota biras prijatelje i drustvo u kome se kreces pa tako nemas realnu predstavu o drustvu, dok u vojsci nemas tog izbora.
Sto se tice staresina, u vojsci rade najveci moroni, kako u svetu tako i kod nas i od njih ni ne ocekujem neki IQ. Ja ti govorim da prosek glupih nije veci kod amera nego kod nas i nemoj da mi pricas bajke da kod nas ljudi nemaju para da nauce abecedu ili azbuku kada je osnovna skola kod nas besplatna i obavezna za sve.
Nema veceg fenserskog telefona od te E71-ice.
I sta sada? nekome se pokvarila kamera na iP4 i to znaci da iP4 nema kameru koja moze da se poredi sa ostalim telefonima u vrhu?
Znaci zato ne radi multitasking@priest:
U Asphalt testu covek je drzao neki benchmark app u pozadini na Samsungu, tako da poredjenje nije validno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari