priest77
Čuven
- Učlanjen(a)
- 12.10.2004
- Poena
- 750
Ajde da se slozimo da su igre bolje na Iphone sto je opet poprilicno diskutabilno i podleze zasebnoj diskusiji - dakle za bolje igre, metalno kuciste i led blic na istovetnoj kameri ja treba da dam skoro duplo vise para, za telefon koji nema multitasking i koji ima problema sa antenom u zavisnosti od toga kako se drzi
iP4 pored neuporedivo lepseg i kvalitetnijeg dizajna, (sPhone pored njega deluje kao igracka) ima i prednju kameru, ziroskop, led...
Pored toga sto ima vise aplikacija na appstore, neke ni ne postoje na androidu a i vecina koje postoje losije su i imaju puno manje opcija.
Samo taj izbor programa i igrica je dovoljno da android bude nezanimljiv pored iPhone, widgeti ti dosade za par dana, a novi program i igrica jeste nesto sto cini telefon uvek zanimljivim.
I po pravilu sve sto izadje novo, prvo izadje za iPhone a posle (ako uopste i bude) kasnije pojavi se i za android.
Pitaj @telep-a zasto visi non stop po iPhone temama, on se tu informise o tome sta bi mogao imati za sest meseci ili godinu dana na androidu
Ja sam ga koristio i stvarno je dobra stvar, a bas sada sam pogledao na youtube na sta lici video editor koji ima vawe jer ga android nema uopste, i mogu da kazem da je to smejurija kada se poredi sa iMovie. Koliko sam video tamo sve sto mozes je da spajas klipove sa tranzicijama i stavis muzicku pozadinu, ali ne mozes da izbacis iz klipova delove koje ti ne trebaju, da uradis split, da uradis uvod ili da ubacis komentare sa tekstovima......A bas me interesuje koliko si puta do sada koristio iMovie na telefonu!
Igrice za iPhone! Jel govorimo o igrackoj konzoli ili o Smartphone pa konstantno kao ogromnu prednost nabrajate broj igrica? Licno, kojegod da su i kakvegod da su ne pada mi na pamet da igram nikakve igre na telefonu, bez obzira koju platformu imao. Zna se sta sluzi za igranje igrica i zameniti igranje bilo kog od tih uredjaja (racunajuci tu i PC) igranjem na telefonu je bez veze.
"Zna se sta sluzi za igranje igrica" i pored PC-a postoje i Sony PSP, i Nintendo DS... sa kojima moze iPhone da se poredi bez ikakvih problema, ili mislis da su Sony i Nintendo glupi sto su izbacili portabilne konzole?
iPhone ima veliki broj kvalitetnih igrica o kojima android moze samo da sanja.
Poslednja izmena: