No 3.42+ Games for Hacked PS3s
…Yet. That’s unless hackers can figure out the new encryption keys introduced in firmware 3.42. New games, like Medal of Honor for one, require PS3 firmware 3.42 (or later) and trying to run that on your hacked console will only produce error 0×80010019. Now before you think, “well I’ll just modify the PARAM.SFO, big whoop.” Think again. That won’t get you anywhere, and Mathieulh explains that in this tweet:
But really, if anything, this is just another reason to buy a second PS3 — one for hacks & homebrew and one for PSN & games that will always require a later firmware version. You know it’s going to happen (read: PSP scene). Anyway, support the game developers — don’t pirate everything.
By the way, new game keys were added in the 3.42 appldr, if you get a 0x80010019 error that means the self/sprx can't decrypt.
5:39 PM Oct 12th via web
Mathieu Hervais
Navodno, moze da se skine sve sa PSN-a i da se potera na JB
Nisam stigao josh da testiram, ali chim uradim napisacu rezultate![]()
Kanda hakeri priznaju poraz?
A ja mislio da će uspeti nešto da urade po tom pitanju...![]()
Cekaj, a sta sprecava npr M$ da ubaci isto u nove igre da traze noviji Dashboard ? Ne kapiram kako tamo ne mogu ili nece da zastite konzolu od pirata.
Znaci sad konzola sa 3.41 FW ce kostati 500e ?
.
Ma jok, ja prodajem moju samo za 200e, cijena prava sitnica :d :d :d
Sad ce se ovo jos Soniju isplatiti, neki ce morati da imaju 2 PS3.![]()
pojavila se glasina da je procureo:
Kod:ps3 master key ahs
copy/paste/serach u Googlu za vise info...![]()
ako se zaista pojavio..
sony moze da ga popu*i![]()
Dok god ovo ne pocne da se mesa bilo kako u Online igranje, nece mi smetati..
Cekaj, vi stvarno ocekujete da bilo sta moze da poremeti online igranje na bilo koji nacin? Na to slobodno zaboravite, najbolje sto moze da se desi iz svega ovoga je besplatno offline igranje piratskih igara i to je kraj.
ja ne znam cemu tolika paranoja oko online igranja.. pa i u PC svetu ima online igranja, ima i cheatera, ali uglavnom brzo izlete ili uopste ne udju.. prevaranata ima na underground game serverima i tako tim po zemljama treceg sveta.. ovi ostali brzo dobiju nogu.. a koliko znam, postoje i sistemi poput "punkbuster" koji upravo sluze da blokiraju cheatere???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari