Hector Ruiz
Slavan
- Učlanjen(a)
- 19.11.2005
- Poena
- 390
Pa kad ja mogu da ocekujem froyo preko Kies-a?
Meni trenutno nudi sa
PDA:JG5/PHONE:JG1
na
PDA:JM6/PHONE:JM1
da radim to ili da cekam Froyo?
Za par dana preko KIES-a ako neces da se smaras fleskanjem kao neki ovdePa kad ja mogu da ocekujem froyo preko Kies-a?
ali npr instalaciju aplikacija je JM1+voodoo radio sigurno duplo brze nego li JP6. E sad zasto je to tako ne znam.
Naravno da je ext4 bolji od rfs, ali ja imam jp6 sa ext2Zato što je EXT4 mnogo bolji nego RFS koji Samsung koristi po defaultu. RFS je spor previše, a supercurio koji radi Voodoo lagfix sada upravo testira prvi Froyo-compatible voodoo, valjda će izbaciti nešto večeras.
Inače, pošto sam trenutno dokon, završio sve posliće, flešovaću JPA da vidim da li je stvarno brži, ali ne verujem.
Konačno se pojavio način za instalaciju iGO MyWay navigacije, odnosno prerađen data.gro fajl za rezoluciju 480x800.
Sporo do imbecilnosti
Na svim sam platformamama isprobavao navigacije i na Androidu zaista najlosije radi
Ja sam danas apdejtovao Kies na 1.53 (verzija datira na 15.10, tj danas), ali nema apdejta.
Flashovao sam ranije preko Odina na JM2, al ne verujem da je do toga, možda nije krenuo još Froyo za nas
i sad imam kao froyo...Step 3 - Flash JPM:
- Open Odin
- make sure you UNTICK Re-Partition Checkbox (which is the default choice)
- Choose "s1_odin_20100803.pit" as PIT
- Choose "JPM_JPM_U_JPM.tar" as PDA
- Leave PHONE blank
- Leave CSC blank
- Start Phone in Download-Mode (see image at bottom)
- Connect Phone via USB
- "Start" Flash using odin
- Goto Recovery mode (see image at bottom) and do Factory Reset / Data Wipe
- Reboot, and wait for full start up. Unplug phone from USB.
- Close Odin.
------------------------------------------------------------------
Congrats! You now have Froyo XXJPM!
ili JG1 sa kojim je došao telefon. Da li je onda u Odinu potrebno staviti repartition i ostale gluposti, ili je dosta samo skinuti ROM, raspakovati ona 3 fajla i pokrenuti flash?Verovatno nije krenuo Froyo za Srbiju, al' mislim da ćeš morati da vratiš na JM1rev03.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari